Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Malo manje pokreta pravim ali slično ovako izgleda kada vozim malo brže po jakoj kiši
biggrin.gif
(pričam o mom Focus-u, ne o igrici).

nisam vozio rally ne privlaci me toliko ko f1 ali nikad se ne zna, nadam se da ce mi biti ponudjen ugovor onda mozda i krenem sa relijem... :D:D:D

Ne znam što, ali mene više privlači Rally. Volim drljati tim uskim putevima gdje ti je grip često neprijatelj. Sva sreća pa nemam potrebu da to radim po cestama, niti imam auto (za Rally), niti roll cage niti potrebu da ubijem nekoga. U zadnje vrijeme kuvam DIRT, ali mi je nekako prelak, kako god podesim auto imam osjećaj da ide bolje nego šta ja to radim.

Bilo bi dobro kad bi ova braća napravila nešto na tom polju, ali sumnjam.

Poslednja izmena:
Koja braca, ako mislis na AC, imas ove sto sam ja kacio.. i jos 3, 4 rally staze na ovom nivou. Lagano se moze nazvati RBR 2 samo jos da imaju prave gume za te podloge

A zamislite Rally Cross X mod. Ispustio bih dušu igrajući. :D

Jao što je dobra ova Formula nova :) ,morao sam snimiti jedan klip za kolekciju ne vredi :D

Kakav ***** sam napravio sto sam instalirao Windows 10 ,AC mi radi 20-30% losije nego na W7.Imam neka random seckanja, u toku voznje se zakoci-zamrzne slika i preje..e me ili zavrsim na travi pored puta ili prevrtanje :d popizdeo sam ali bukvalno.Jedina stvar tj igra koja mi treba na PC-u ne radi kako treba.Znojio sam se danas 3-4 sata na Nordschleife-u i uspem dobro vreme da odvozam i lep krug na oko :D i vrhunac dana je da se komp zamrzne dok sam ulazio u Replay :D Malo je falilo da leti sve kroz prozor...

Meni ove formule - modovi deluju toliko retartirano na snimcima. Kad vidim sa kakvom lakocom prolaze kroz eau-rouge , zapitam se ima li tu fizike i radi li uopste tyre model nesto kad zakaci ivicnjake.

Sleće se sa staze ne brini :D ,a kako misliš da li radi nešto tyre model?Isto je sve kao da nije mod.

1:20 hot lap NEKADA !!! 1:24 DANAS !!! Strasno sta su radili stariji vozaci, strasno !!!

Poslednja izmena:
Rekao bih da to mozda nije do vozaca :D :)

NIje , ali te starije da kazem , formule su imale oko 900 konjica i slabiju aerodinamiku po pitanju downforce-a ( bolje za duge pravce) + kontrolu proklizavanja. Sire gume da i ne spominjem. :)

Hamilton je isto odlican vozac (ali pateticno ljudsko bice) , Shumi je i malo zakacio odlicnu eru Ferarija.

Mada su sve to igracke kada se uporede sa:
[YOUTUBE]XCuSqI7aP1M[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Drugari dok ne sednemo u ove "digatalne" bolide nema sta da pricamo :D Hamilton vidim ljubi u nedelju kad je pobedio svoje vozilo i treba jer da nije takvih performansi ko zna sta bi uradio u nekom drugom timu :D dal' bi bio u prvih 10?

Vidis najbolje ko je kakav po kisi , a od aktuelne postave F1 samo sam Hamiltona , Alonsa i Raikonena gledao da driftuju malo , odnosno izvlace maximum po mokroj podlozi , i da fishtail-uju.

Već smo pričali o ovome u ovoj temi pa evo konačno i finalnog poređenja G27 vs G29

Sraman potez Logitech-a gde su odradili copy-paste proizvoda koji je predstavljen 2009 god i gde danas 2015 nema razlike osim PS4 podršci...Konkurencija tj prvenstveno Thrustmaster,pa malo je reći da ih ubija na tržištu pogotovo posle ovoga,ogromna razlika u kvalitetu.Cenu kod nas sam skoro pa pogodio(pre par meseci) i staviću je u spojler da se ne šokirate odma na prvi pogled :D. Napomena: cena bez menjača.

Capture.PNG

Dosadio mi pCARS a ja proklet nikada nisam dao pare na ovo (šejm on mi.. znam). Nisam je ni igrao ima 3-4 mjeseca. Kakva je multi populacija posto mi se AC izlizala od hotlapinga ? Ima li uvjek ljudi za odvoziti par krugova kao na pCARS ? Vidim slabo je i tema popularna.. to je šejm on vas.. hahah..

Poslednja izmena:
Jedino ja ovo vozim, planiram kokpit uzeti, t300 ili t500, ja sam se navuko :D AC je mnogo bolja, a online jos ne igram, jer ne znam sve staze, ja jos ucim stazu po stazu, pa kad budem 100% spreman krenucu trke, a vikendom vidim da su serveri prilicno puni...

Ja pazario cisto da imam u kolekciji. Jednog dana kad opet uzmem i g25/27 da imam sa cime da se igram.

Hajte ne zamerite na pitanju, ali od vas cu najpre dobiti odgovor. Da li prodati driving force gt zarad uzimanja nekog volana koji radi i na ps4? Kakvi su ovi trustmaster modeli?

Najbolji su trust, pa onda logitech itd... ako imas para idi na T300RS - Thrustmaster

Nije to bas tako jednostavan odgovor, dosta citam po sim forumima da mnogi cak preferiraju DFGT i generalno Logitech volane, bolji osecaj im pruza taj old school mehanizam FF motora nego kod novijih volana.. Morao bi licno u to da se uverim, al tako pricaju ljudi, nije bas za zaletanje osim ako ne probas kod nekog vise puta i uveris se da ti odgovara.

Mene bi u potpunosti ovaj dfgt zadovoljio da se nisu zaj*bali za ps4..

Jedino ja ovo vozim, planiram kokpit uzeti, t300 ili t500, ja sam se navuko :D AC je mnogo bolja, a online jos ne igram, jer ne znam sve staze, ja jos ucim stazu po stazu, pa kad budem 100% spreman krenucu trke, a vikendom vidim da su serveri prilicno puni...

Mozes li otprilike provjeriti koliko bude igraca preko dana.. ako je samo vikendom, onda nije neka sreca.

Nazad
Vrh Dno