Hvala ti Borise na pomoci, uspeo sam da iznamestam sve manje vise.. grafika mi mozda jos malo zaostaje ali postavicu koji screen shot da vidimo o cemu se radi... svi detalji su na max jedino sam aa/af spustio na 8x kako bih dobio steady 100+fps na 5760x1080 rezoluciji. E sad ako ima jos po neka caka da se iskljuci oko grafickih detalja sto nije toliko bitno u ingame-u a odrazava se jako na skok u fps-u bi mi pomogla. Koji je neki optimum sto se tice fps-a po vama? Da li lockujete fps?
Probao sam upravo 458 na doningtonu i svidja mi se combo, jedino mi malo prednji kraj auta shtuca... leluja malo mozda po meni previse (subjektivno). Ali overall feeling je sasvim dobar. Isto tako, nisam siguran da auto reaguje na promene u setup-u kako bi trebao (imam osecaj da je sve to nekako prigusheno.. da nema puno fine tuninga nego da bi osetio bilo kakvu razliku - moras ici u krajnost). Ovo govorim iz iskustva sa 458 jer jos nisam probao nijedan drugi auto. (iako znam da 458 u realnosti nije podlozan nekim velikim promenama u setup-u).
Za sada sam na 1:39:371 na Doningtonu
kako mogu kameru da mrdam u replay mode-u, tj. da je nakachim kao ti npr na retrovizor auta ili bilo gde..?
kako mogu ingame da podesavam FOV?
da li mogu brake bias da podesavam u autu i kako? i ako ne, onda kako u garazi ili gde? nisam nasao :|
Nadam se da moze da se menja BB tokom voznje jer bez toga bi bilo vrlo lose..
Bacite jos po koji dobar kombo pa da se voza