Šta je novo?

Assetto Corsa , by Kunos Simulazioni

Uu, sjajno :) Nisam ni izvalio da ima i trkackih ivicnjaka ponegde na apexima :d

Ja sve nesto izbegavam, jedno su 'normalna' modovana kola, kao recimo Cobra gde su im dosta pomagali i sami vlasnici i slicno, ili su i sami vozili pa mogu poprilicno realnu fiziku da ubodu, a drugo su F1 i Gp2 gde ne verujem bas da su vozili prave bolide niti dobijali feedback od pravih vozaca :) Tako da takve modove bi realno izbegao, al mozda i ja lupam, modovi su mi nesto sasvim novo jer sam pre AC vozio najvise LFS gde ih nije bilo..

vidim da je trenutno na vikend akciji za 17.50 eura :)

da li ima ovde dobre dushe da mi pomogne oko kupovine posto ja nemam kreditnu.. poslao bih mu pare na bilo koji nacin pa da se odradi kupovina?!

Hvala, ako ima neko :)

Ja nemam trenutno nista na racunu za Visu Internet, a veruj mi da me za mene mrzi da odem, a ne za tebe :d Uvek guzva kod mene u Intesi pa mi presedne svaki put. Vidi nadji nekog poznanika za sad da ti plati, pa izvadi Intesa Internet da imas za ovakve potrebe..

Poslednja izmena:
10632743_951755281517457_7040976203340881214_n.jpg

Assetto Corsa – TOYOTA MOTOR CORPORATION License officially revealed!

With more than 10 milions vehicles produced per year, Toyota Motor Corporation is one of the most popular car brands in the world.
It is also one of the most wanted car brands for racing games: drift lovers and race enthusiasts know very well many of its most iconic models, like the Supra MK IV, the Celica, as well as the modern GT-86.

Therefore we are so glad to announce that Assetto Corsa will include in future, as officially licensed contents the following Toyota car models:

Production:
GT-86
SUPRA MK IV
CELICA
AE-86
Racing models:
GT-86 GT4
TS040 HYBRID

Featuring an endurance prototype with the TOYOTA TS040 HYBRID, this agreement introduces a totally new category in the Assetto Corsa's garage, and other car models that race in the same class will follow in future. We are pretty sure gamers will appreciate this variety.

As always, we'll be happy to share with our fans the making of these great and much requested Japanese cars. Our development team had the chance to test at Nordschleife and Vallelunga circuits some of these models, and will reproduce each one of them with the accuracy and the attention to detail that has been so appreciated since the first release of Assetto Corsa.

We would also like to thank all our active AC fans purchasing the game and sharing with us their feedback and suggestions. You give us the energy and the resources we need to evolve and improve Assetto Corsa more than we ever imagined.

Izvor: AC fb

Majstori :)

Ne vlazim na Toyotu, ne ubadaju bas automobile po mom ukusu al dobro :) Upravo sam dobio novog favorita u igri, Lotus Exige S Roadster, strasno koliko je dobar za voznju. ABS kako mu je modelovan, boles..

Izlazi i Caterham CSR od ljudi koji su radili Cobru, to se ceka.. verovatno ce ga naplacivati (iako ne znam kako ce to biti legalno) ali ne marim..

hohoh suprica

[YOUTUBE]WnrkBEQi4dk[/YOUTUBE]

Stigla Mecka na AC :D

Update 0.22 now live
changelog : 0.22
- In-game apps must now be enabled in the game's launcher under Options > General
- Added new car Mercedes SLS
- Added new track Nurburgring Sprint
- Tyre model modifications, more direct and "alive" FFB on all cars. We advice less FF "effects"
- AI modifications for Mercedes SLS AMG & McLaren MP4 12C street
- fixed drag race
- all cars with H pattern manual gearbox, when used with paddles, can now enable autocut-off autoblip assist properly. The timings are slower than what you can achieve with an H shifter hardware.
- Fixed multiplayer leaderboard logic
- Fixeg bugs in multiplayer GUI
- Overlay leaderboard implemented (Press F9 to cycle between 4 different modes)
- Fixed horn & lights in multiplayer
- Graphics & CPU Performance improvements
- Multiplayer Blacklist system improved
- Intro video at first launch, possible to disable it from options
- Replay Size reduced
- Replay frame interpolation improved
- Time Attack : fixed crash when trying to load open tracks & lap estimation formula improved
- Setup Force Feedback setting page improved
- ksEditor : notify when skinned mesh is imported with a wrong scale
- ksEditor : fixed IN/OUT camera normalized start-end position not rendering on spline during camera editing
- Fixed small random flashes during gameplay
- Added dedicated leaderboard APP
- Updated TAB key ingame leaderboard with a new look and functions
- Skidmarks start shape fixed and rendering is now faster
- Python apps can be enabled / disabled from the launcher
- Fixed bug "return to pits and lap counting in some special cases"
- Added Python camera control
- Fixed tyres jittering at low speeds
- Fixed missing wheels when AI car brake its engine and goes to pits
- Physics related rules : now cars must respect their defined set of rules in order to run on the track
- Track cameras now place the car in the middle of the screen
- Post Process App selector : fixed loading of default ppEffects.ini
- AI improvements
- Improved Drag AI
- Skidmarks are now disabled when setting World Detail to minimum
- Dynamic track randomness now less pronounced

esit: Kako "reze" mecka brutalno... Deluje pomalo "divlje" i tesko se kontrolise ali uradili su je dobro :)

Poslednja izmena:
- Added dedicated leaderboard APP

Najzad. Meni nisu normalno radili oni drugi.

Faith in simracing restored, again. Koje uzivanje goniti novu mecku na Nords-u. Nikad lepsi osecaj weight transfer-a i nikad lepsi drifting i kontrola, uzivancija.

Ferrari 458-ica, Mecka i Evora GTC mi def najbolje leze. Ostali modeli su mi nekako, sta znam, njanjavi, isuvise me podsecaju na gmotor2. Najgori osecaj mi je u Zondi, MP4, i generalno svi modeli koji imaju veoma nizak centar gravitacije, sem Formule Abarth naravno, ona kida na svoj nacin.

BTW i dalje me prati onaj sindrom "nije uvek wow faktor". Tipa vozim Lotus na Silverstonu i smorim se, pauziram dva dana, uzmem isti kombo i odusevim se. To mi se nije desavalao ni u jednoj sim do sada, nekako fizika ne deluje konzistentno. A mozda se i bagujem, zavisi sve od raspolozenja I guess.

Poslednja izmena:
A E30 i sve varijante? :) Ja se smorio sa novim patchom, umislio sam da su 'olaksali' fiziku, skinem iRacing da konacno overim (besplatan je 3 meseca), majko bozija, na koju foru im ljudi placaju za ono.. I onda uzmem stock E30 u AC :D Ima promena u gumama i ffb-u, ali definitivno nije losije, uvek par dana treba da prodje da se naviknem i skinem placebo.

Dobio sam wip verziju Istanbul parka, onu sto se radi od nule, nisu jos sve teksture njegove pa je nije jos javno izbacio... stravicno koliko je dobra, realno Donington i Istanbul Park su na nivou Kunos-ovih staza, ako ne i bolje..

NA koju foru je iRacing besplatan 3 meseca? Ja overio sajt sada i za nove korisnike je 3 meseca 15$, a posto ja vec imam nalog, nigde mi ne pise koliko kosta da se produzi. iRacing ima dosta dobru fiziku, ali osecaj gripa i brzine je los, zato sam ga batalio. Nesto se razmisljam da ga overim ponovo ovih dana zbog novog tyre modela, ali mi se ne daju pare za test.

E30 jako slabo vozim, na pocetku mi je bio dobar, poslednjih nekoliko puta me nije nesto odusevio, dunno anymore.

Besplatan za nove korisnike, novi nalog.. Ne znam meni je ocaj FFB i osecaj, ocaj..

Imam i ja te tripove nekad, kazem najcesce posle nekog patcha kad mi sve deluje cudno par dana.. Sve je u glavi, valjda, ne verujem da je igra toliko luda da sama menja fiziku povremeno :)

Poslednja izmena:
Zgotivio sam SLS, voleo bi da mi malo bolji feedback daje al kapiram da je takav i pravi, totalno moderan i to..

Ovo mi je i dalje najbolja staza ipak :)

Kakav bre rF2, ne psuj :d :)

Svidelo se to tebi ili ne, rF2 ima najbolji FFB trenutno, bolest koliko je dobar. Nisam spomenuo fiziku i sadrzaj, samo FFB. AC je generalno prvak u svemu, samo FFB jos malo da srede, previse je "tup".

Ne znam necu da trujem jer nisam probao, u rF1 je bio fazon, milion efekata koje ne bi ni trebao da osetis na volanu, to mi je smesno :) Bitna je ta spona izmedju fizike i FFB-a, ne moze jedno bez drugog, a ovde je to najkompletnije uradjeno po meni.. iRacing mozda ima sjajno organizovan multiplayer i sve je to cool, ali osecaj preko volana presmesan..

Pazite ove bolesnike sto rade Mazdu 787b mod, ovo je in-game screen :d

mazda01091401hdr2hqsva.jpg

Poslednja izmena:
Da potvrdim za RF2 stvarno je uzivanje voziti neka kola tamo, narocito prednju vucu i stare formule su tamo bog i batina za sve ostalo.

Da, ffb tamo je da se najezis bio i tokom neke prastare verzije sa old lotusom po old spa cini mi se da sam vozio.

Ali najbolji zvuk ubedljivo, i dalje cepa raceroom.

Da, ffb tamo je da se najezis bio i tokom neke prastare verzije sa old lotusom po old spa cini mi se da sam vozio.

Da, taj demo sam i ja vozio, tj. tih nekoliko modela iz demoa. Prvi put kada sam zgario old lotus na old spa odusevio sam se kao malo dete zbog FFB-a, a to mi se nije desilo jako dugo. Doduse demo sam probao godinu dana, mozda i jace.

Probao sam sad demo, da ne trujem temu ovde, ucitava stazu 3 minuta, onda krene slideshow, stane slika na 10 sekundi pa nastavi, a kad radi nekoliko sekundi, isto onako kao sto se secam, preko volana se oseca SVEEE, i vibracija od telefona, sirene od navijaca, sve se prenosi preko volana :d

Ne znam gde drugde da pitam, pa aj ovde... u skorije vreme nam stizu neke fenomenalne voznje u najavi:

Project CARS
The Crew
BeamNG.drive
Next Car Game

i ne znam dal sam neku propustio... od koje ocekujete najvise?

Rfacotr2 i Assetto Corsa i mozda pCars.

Ne znam gde drugde da pitam, pa aj ovde... u skorije vreme nam stizu neke fenomenalne voznje u najavi:

Project CARS
The Crew
BeamNG.drive
Next Car Game

Jel ovo trolovanje ili šta...?

Project CARS
The Crew
BeamNG.drive
Next Car Game

WTF, pa sve su teže arkade ? Osim CARS .. koji me razocarao sa zadnjim desavanjima pa sam skeprican ali cu sacekat finalnu verziju to see whats what.

nisam znao da su sve teske arkade, sem za The Crew... ovo ostalo mi deluje nesto izmedju...

Ajd da stavimo i euro truck i flight simulator u listu.. Napravi posebnu temu za takve diskusije.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno