Dragonbane
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.12.2021
- Poena
- 185
Aha, pa da grafika bude s*anje. Kako ne shvatate da otkako smo dobili RT sve nas je krenulo!mogli su da nameste neki mod bez RT.
Aha, pa da grafika bude s*anje. Kako ne shvatate da otkako smo dobili RT sve nas je krenulo!mogli su da nameste neki mod bez RT.
Evo kakve će grafičke modove imati PS:
PlayStation 5
- Performance Mode – 2160p upscaled, 60 sličica po sekundi, selektivni Ray Tracing
- Fidelity Mode – 2160p upscaled, 30 sličica po sekundi, standardni Ray Tracing
- Balanced Mode – 2160p upscaled, 40 sličica po sekundi, standardni Ray Tracing
PlayStation 5 Pro
- Performance Mode – 2160p upscaled, 60 sličica po sekundi, standardni Ray Tracing
- Fidelity Mode – 2160p upscaled, 30 sličica po sekundi, prošireni Ray Tracing
- Balanced Mode – 2160p upscaled, 40 sličica po sekundi, prošireni Ray Tracing
mogli su da nameste neki mod bez RT.
RT je u ovom slučaju tu ponajviše zato što je to praktično neizostavan deo aktuelnog dinamičkog open world koncepta koji podrazumeva dan-noć cikluse, a cenim i da su hteli da ovu igru ipak odvoje od prethodnih nekoliko. Razumljivo je što se mnogima ne dopada aktuelni momenat pošto dosta igara u ovom trenutku praktično hramlje u pogledu RT implementacije, ali opet ako se ne bude radilo na tome neće biti ni adekvatnog rešenja u dogledno vreme. Što se tiče ove igre u PC varijanti, računajući prethodno na sve okolnosti oko publikacije same igre i Ubisoft kompanije, verujem da će se potruditi da to zategnu koliko god mogu... 20. mart se približava i videćemo za koji dan koliko su zaista uspeli u tome!Aha, pa da grafika bude s*anje. Kako ne shvatate da otkako smo dobili RT sve nas je krenulo!![]()
🤭Valhallu sve ove godine izbegavao samo zbog tog mišljenja javnosti a igra je top
Nisam jos Valhalu probao ali Origins i Odissey sam izbegavao iz istog razloga kao i ti, na kraju sam skontao da meni i za moj ukus leze te dve igre jer sam ljubitelj same istorije. Graficki meni odlicna, postujem ko voli da igra po poslednjoj tehnologiji ali se slazem sa @Dragonbane vezano za RT. Jedino gde sam se zeznuo debelo je sa Ghost of Tsushima i sto sam krenuo detaljno da je igram. Ubila me bukvalno posle 1/3 mape ali sam je odigrao nazor samo zbog onih predela i samog Japana.Ja baš ovih dana igram Valhallu i za igru koja je izašla pre 5 godina meni grafički izgleda odlično, toliko uživam u predelima da fast travel na onolikoj mapi i ne koristim.
Ceo AC serijal se sveo na to ili ga voliš ili ga ne voliš, izmedju nema. Shadows pretpostavljam da će neslavno proći jer igra nije još ni izašla a imam osećaj da se svi takmiče ko će je više hejtovati i ispljuvati. Valhallu sve ove godine izbegavao samo zbog tog mišljenja javnosti a igra je top, kao i Odyssey i Origins.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari