Šta je novo?

Assassin's Creed Shadows

Ja se sve nadam da ce neki dev tim da odradi ozbiljniji pomak u AI-u protivnika (kao FEAR nekada davno), a ovi krenuli unazad...

Thief II: The Metal Age koji je izasao, evo danas pre tacno 25 godina ima bolji AI.

Prešao sam Mirage i baš sam uživao. Ne pamtim da je ta igra imala ovakve probleme sa AI-em. Ovo neću ni instalirati pa mi makar džabe na Game Pass dali.

Nećeš ti odigrati, jer je osakacena na Series S :D

Prešao sam Mirage i baš sam uživao. Ne pamtim da je ta igra imala ovakve probleme sa AI-em. Ovo neću ni instalirati pa mi makar džabe na Game Pass dali.
Mirage je skroz underrated. Dobar primer koliko bih pogrešio da sam se oslanjao na recenzije. Igra uopšte nije pohvatala neke simpatije reviewera, ali meni je savršeno legla. Poprilično linearna u odnosu na ovo što praktikuju, ali je skroz chill.

Mirage je skroz underrated. Dobar primer koliko bih pogrešio da sam se oslanjao na recenzije. Igra uopšte nije pohvatala neke simpatije reviewera, ali meni je savršeno legla. Poprilično linearna u odnosu na ovo što praktikuju, ali je skroz chill.
Igra kao igra je dobra, ali priča... užas.

Recenzije su van. Igra je stvarno prelepa. Dugo nisam video lepšu :love:
I šta fali ovom Asasinu ako su ga radili naši? :unsure:
Nemojte da hejtujete! ;)
Srbija do Tokija 🇷🇸 :cool: 🇯🇵

:D

giphy.gif

^^
Druže dragi, prati i neke moje postove od ranije za asasine :)

Neki još uvek ne mogu da provale moj sarkazam bez obzira koliko emoji-a postavio :sneaky:
Kao da čovek mora biti posebno inteligentan za tako nešto ;)

Vrh Dno