Mirage je skroz underrated. Dobar primer koliko bih pogrešio da sam se oslanjao na recenzije. Igra uopšte nije pohvatala neke simpatije reviewera, ali meni je savršeno legla. Poprilično linearna u odnosu na ovo što praktikuju, ali je skroz chill.Prešao sam Mirage i baš sam uživao. Ne pamtim da je ta igra imala ovakve probleme sa AI-em. Ovo neću ni instalirati pa mi makar džabe na Game Pass dali.
Veruj mi da više ne gledam jel igra radi u 30, 60... Jesu li podešavanja na medium, ima li RT, koji je shadow distance.Nećeš ti odigrati, jer je osakacena na Series S![]()
Igra kao igra je dobra, ali priča... užas.Mirage je skroz underrated. Dobar primer koliko bih pogrešio da sam se oslanjao na recenzije. Igra uopšte nije pohvatala neke simpatije reviewera, ali meni je savršeno legla. Poprilično linearna u odnosu na ovo što praktikuju, ali je skroz chill.
Recenzije su van. Igra je stvarno prelepa. Dugo nisam video lepšu![]()
I šta fali ovom Asasinu ako su ga radili naši?
Nemojte da hejtujete!
Srbija do Tokija 🇷🇸🇯🇵
Prešao sam Mirage i baš sam uživao. Ne pamtim da je ta igra imala ovakve probleme sa AI-em. Ovo neću ni instalirati pa mi makar džabe na Game Pass dali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari