Šta je novo?

Assassin's Creed 3

Jel ima neko da je stigao do onog dela kada trazi Mohikanku po sumi,pa joj pokaze privezak?Puce igra tad,da nastavim kad ono kaze damaged save :/

Мој бураз прешао тај део.

Стави spoiler следећи пут.

Poslednja izmena:
A skroz smetnuh s uma,mada nsita nisam otkrio bitno..Mogu modovi da obrisu post,snasao sam se na drugom mestu.

Jel ima neko da je stigao do onog dela kada trazi Mohikanku po sumi,pa joj pokaze privezak?Puce igra tad,da nastavim kad ono kaze damaged save :/

Trazi Mohikanku da joj pokaze "privezak"?! :d

Meni sa vga 6770 i Win.8 64 bit ponekad bas koci-secka a nekad radi ok.
Reko bix da je to sto igra -win koriste sugavi dx 11,koji dobro radi samo sa Highend kartama,dok na slabijim-prosecnim
obara fps i strasno usporava.
Kako je prebaciti na dx 10 pitanje je sad
Inace za neupucene samo theta lek i lang fajl[za engleski],i radi ko sa
Evo slike dx 11-sama igra ga izgleda po defaultu opredelila
Hvataj.PNG

Poslednja izmena:
meni sve radi sjajno sa mojom konfom iz potpisa... nikakvi fps dropovi i sl, sve potpuno igrivo.. stigoh do polovine pete sekvence i mogu reci da je sjajna i isto tako izuzetno dugacka posto akcija jos nije ni pocela maltene, a igram je ceo dan :)

Pff..Meni pada fps i do 20 u gradu..U manjim okruzenjima radi 60 zakucano..

posle 6 sekvenci mogu slobodno da zakljucim da je ubisoft prevazisao sebe sa AC3 u odnosu na ostale delove , konacno su stekli hrabrost da probaju nesto novo i isplatilo se. Ako zazmurimo na jadnu optimizaciju za pc mogu slobodno reci da je igra opravdala ocekivanja

Meni bas lose radi ogromni padovi fps-a u gradu neigrivo, u sumi i zatvorenim prostorima je donekle ok, sve stavljeno na normal.... :mad:

shadow details na low,i AA na medium (tj sredinu),ostalo sve na max I 60 fps zakucano.

Pribao sam je i ja odigrao nekih 1.30h. I moram priznati da nisam bas nesto naprzen kao sto bejase slucaj sa prethodna 2-3 dela. Jednostavno sam vise ocekivao od lika. Suvise mi je trom za izdefinisanog borca-assassina. Ezio je bio podosta agilniji.

Meni bas lose radi ogromni padovi fps-a u gradu neigrivo, u sumi i zatvorenim prostorima je donekle ok, sve stavljeno na normal.... :mad:

Ista stvar mi se desava...Takvu situaciju sam imao i sa Revelationsom..Spustim sve na low ili u ovom slucaju na normal,i opet radi isto kao da sam stavio i sve na very high..

Pribao sam je i ja odigrao nekih 1.30h. I moram priznati da nisam bas nesto naprzen kao sto bejase slucaj sa prethodna 2-3 dela. Jednostavno sam vise ocekivao od lika. Suvise mi je trom za izdefinisanog borca-assassina. Ezio je bio podosta agilniji.

????

Do dela kada Connor postaje assassin ti treba makar 4 sata, pa ne kapiram kako si vec dotle stigao.

Lik kojeg vodis posle Desmonda sa razlogom nije agilan i skocan kao Ezzio :D

Probao sam "TETU"E sad,gde teta stavlja sejvove?Ocu da prebacim ove moje dokle sam stigao,da ne bi prelazio opet.

Objasnjenje za sve koji su zbunjeni prvim likom sa kojim krece AC3

On je assasin u sluzbi templara koga je vrh templarskog bratstva iz evrope poslao da ode u ameriku da bi osnovao bratstvo tamo i trazio jabuku... On je konorov otac ne konor :D

????

Do dela kada Connor postaje assassin ti treba makar 4 sata, pa ne kapiram kako si vec dotle stigao.

Lik kojeg vodis posle Desmonda sa razlogom nije agilan i skocan kao Ezzio :D

Nisam znao za to. Hvala. Onda da nastavimo sa igranjem.

Optimizacija nula. Smorio sam se ko dabar u plicaku. :D
Na bednoj rezoluciji 1024x768 sve na high, FPS varira od 90-30 do Bostona, a onda kvrc slideshow od igre. Iskljucim Vsync, AA tj stavim na 0 u configu sve sto ima i FPS 26-27 (i dalje secka) cim ima ljudio naokolo, u suprotnom bije i preko 60, sta sad treba da igram igru i gledam na drugu stranu kad naidjem na grupu ljudi ili u pod. :D
Mogu misliti kako ce da radi na 1280x1024, da zakacim na tv i pustim u 1080p ne smem ni da pomislim. Smesi mi se jednocifren broj frejmova. :)
Jel probao neko kako radi sa zadnjim beta driverima za ati kartice, tj ima li napredka posto vidim da za nvidiju ima i na starijim karticam?

Izašla je ''dobra'' verzija igre od poznatog izdavača. Valjda će tu biti malo bolje optimizacije.

Igra mnogo bolje radi kada se samo jedna opcija "enviromental quality" stavi na normal.

Ja na mojoj konfiguraciji u Bostonu ~15 fps :D
Jel ovo radi na quad procesore ili ce izaci neki patch?

Probao sam i nove driver i idalje slicna prica, malo tecnije radi, ali fps je otprilike isti freim-dva mozda bolje. Al zato gpu usage skoro non stop na 25% sem u par slucajeva kad je uspeo da se digne na i dalje po meni tracavih 60% i to je bilo u kupovini oruzija kad je fps nenormalno skocio na tipa 100+. CPU usage oko 80% konstantno. Sto se moze videti iz dole prikazane slike. Jedino logicno objasnjenje mi je da je ovo prva igra koja trazi vise od cetiri jezgra. Posto moj phenom gura graficku u 99% gpu usage na drugim naslovima koje imam. Ako ima neko voljan sa procesorom od 6 jezgara da isproba sam pocetak boston sekvence i javi rezultate ili okaci sliku sa podacima, cisto poredjenja radi.

assassin creed.jpg

Kako menjate rezoluciju? Nema te opcije u in-game podesavanjima [or am I just not seeing it? :D ].

'Si probao iz my documents i edit-ovanje .ini fajla? Trebalo bi da može odatle.

Igra mnogo bolje radi kada se samo jedna opcija "enviromental quality" stavi na normal.
I to mnoogo bolje,cak ni AA i Shadow nisu toliko zahtevni!
Kako menjate rezoluciju? Nema te opcije u in-game podesavanjima
Odmah prva stavka na spisku!
Izašla je ''dobra'' verzija igre od poznatog izdavača. Valjda će tu biti malo bolje optimizacije.
Od prvibitnog leka nema i nece biti bolje!Svaki lek moze samo da ti pogorsa perfomanse!

Eh i ti sad. Kad bi' se vodio tom logikom, ne bi' nikad kupovao ništa novo. :)

Iskljucenje enviromental quality-a je poboljsalo fps, ali i dalje se cesto drzi na ~20. Jedini spas ce biti patch od Ubi-a.

Iskljucenje enviromental quality-a je poboljsalo fps, ali i dalje se cesto drzi na ~20. Jedini spas ce biti patch od Ubi-a.

Patcha nece pomoci, jednostavno zasr*li su motku sa novim endzinom

a glupo je sto ni cpu ni grafa ne ode u 100% qa los fps mislim stvano ima nije fazon

Probao sam i nove driver i idalje slicna prica, malo tecnije radi, ali fps je otprilike isti freim-dva mozda bolje. Al zato gpu usage skoro non stop na 25% sem u par slucajeva kad je uspeo da se digne na i dalje po meni tracavih 60% i to je bilo u kupovini oruzija kad je fps nenormalno skocio na tipa 100+. CPU usage oko 80% konstantno. Sto se moze videti iz dole prikazane slike. Jedino logicno objasnjenje mi je da je ovo prva igra koja trazi vise od cetiri jezgra. Posto moj phenom gura graficku u 99% gpu usage na drugim naslovima koje imam. Ako ima neko voljan sa procesorom od 6 jezgara da isproba sam pocetak boston sekvence i javi rezultate ili okaci sliku sa podacima, cisto poredjenja radi.

Sta moze tolko da bude poboljsano u ovoj igri da zahteva vise od 4 jezgra :smack:, ocigledno je da su zestoko zeznuli optimizaciju igre tj. kao sto je neko spomenuo preterali su sa budzenjem engine-a (starog) i sad se raspada, zahtevan je nerealno. Ili je mozda tako igra napravljena da kad je gusari izlece lose radi.

Za ovu igru C2D Q6600 ili prvi Phenom X4 trebalo bi da budi i vise nego dovoljni.

Vrh Dno