Šta je novo?

Assassin's Creed 3

Koliko je igra velika kada se instalira na hard? Moram razmisliti dal cu je staviti na SSD ili stari disk.

:)

Imaju vec i repack verzije...Ubisoft ispao u pravu..Da nisu izdali verziju mesec dana kasnije,ne bi nista ni prodali,ovako je vecina preorderovala igru posle dobrih recenzija...

Svak godine koriste istu tehniku, izdaju za konzole, pa posle mesec dana eto i za pc. Ko da su posle onih silnih ratovanja sklopili neki dil sa sa njima tako da profitiraju obe strane.
Jel neko oprobao na PC-u i ako jeste kakvi su utisci za sad?

Koliko je igra velika kada se instalira na hard? Moram razmisliti dal cu je staviti na SSD ili stari disk.

Instalirana igra iznosi 16,5 GB!
Jel neko oprobao na PC-u i ako jeste kakvi su utisci za sad?
Probao sam je samo na 2 minuta da vidim dali radi!Koliko sam nacuo najbolji deo u serijalu!E sad koliko je to istina ostaje da se vidi!

Poslednja izmena:
Ova moja izgleda ruska verzija pih

Najbitnije pitanje, performanse ili kako radi?

Prva sekvenca na brodu radi odlicno!Dolazak u Boston obara FPS za medalju!Mrzelo me da koristim Fraps,ali i na medium podesavanjima nije bas prijatno za oci!

boston sekvenca je ubi boze fps......

Znaci do yaya optimizovano. :D Jel moze neki screen sa podesavanjima?

Jedva cekam da je probam, jos 20 minuta. Samo da ne bude ruska, ubicu se onda. :D

bledo, igrao sam prvi i kao dosadnjikavo bilo, sad opet. genericko i glomazno za igru u kojoj si uber stelt ubica...borba fejl, pentranje po zgradama na ripit, gotivno je ono spijuniranje po gradu ali i to su nekim lancima od nznm cega ucinili prelakim, krute animacije, bez izraza i neki otaljani lip sink...a ide oko 50 fps u gradu sa 670, kapiram da ce pecovati.

to je neko moje misljenje.zbrzano:)

Poslednja izmena:
Za sada je valjda svaka verzija ruska ;) Samo prekopirate localozation fajl,i bice eng ;) Zavrsih prvu sekvencu,deluje zanimljivo :)

niko ne spava svi igraju AC :D

Pih,a taman sam se obradovao da lepo radi,kad ono na kraju onog dela sa brodom pocne onaj loading screen (ono kad je sve belo,samo u levom delu ekrana se vrti beli krug) i tu stoji.Pustim ga par minuta ali se nista ne desava.U pozadini cujem kao talase.A ako krenem ponovo vraca me na pocetak sekvence sa brodom.Jel ima neko sejv,onaj sa pocetka u Americi?

Stigao update 1.01.

Nesto mi se sve sporo desava. Jes da je omatorio, ali ...

ko je omatoreo? :) ovo je novi lik, ezio bi u AC3 imao ~300 godina :)

borab nisi bio pazljiv na pocetku kad je bilo upoznavanje sa novim likom :D

Jel taj update 1.01 za onu gomilu bug-ova sto ima? Ono o cemu su pisali na forumu UBISOFT-a?

Assassin's Creed® III v1.01

- Input related adjustments
- Minor fixes related to Abstergo Store menu
- Voice chat problem fixed
- Fixed Keyboard layout related issues
- Fixed Mouse navigation in Character Selection screen
- Various small Uplay related fixes and improvements
- Fixed situations when links in News and Additional Content menus do not work properly
- News Feeds improvements
- Improvements made to limited mode
- Minor fixes in Single Player cinematic
- Improved Notifications functionality

Postalo je moderno da se igra izbaci i odma zatim neki patch ili dlc najbolje u roku od 24h po izlasku igre. Pa jos nekoliko u predstojecim nedeljama. Uzmes igru u novembru, sredinom januara ocekuj finalan proizvod. :D

Uglavnom zbog toga što prođe par nedelje od kada igra postane gold i krene na štancovanje. Naravno da će u međuvremenu od kada igra postane gold do datuma izlasaka otkriti pojedine probleme. Ma kako proizvod bio savršen ili ne.

Igrao sinoc jedno 20min, onako nije losa, nego vec vidjeno i malo postaje dosadno.

pa za 20 min igre ne moze da se dodje do originalnog sadrzaja ... Ova igra za razliku od ostalih krece malo sporije sa akcijom...

Vrh Dno