Šta je novo?

Assassin's Creed 3

2. put vec damaged save game...dizem ruke. prvi put mi se desilo nakon prve misije, evo sada drugi put nakon 3h utrosenih na igranje, i to sve sa poslednjim patchom.

ja korisim rusko/englesku verziju od 5,5gb i evo za 12h gameplay-a nisam ni jedan crash imao , tacno bi popizdeo kad bi mi se sad to desilo . A optimizacija je stvarno jadna ljudi se masovno zale a ima i bagova povremenih , danas nisam mogao da izadjem i menija za kupovinu u prodavnici pa sam morao da force close-ujem igru .... mnogo su neozbiljni

nije crash, nego normalno izadjem iz igre...posle pola sata udjem ponovo i pise da je savegame ostecen i to je to. pa da mi se to desi posle 12h igranja bas bi mi pukao film

Totalno su neozbiljni. Predhodna nazovi 4 dela su mi radila na staroj konfi bez problema, sad imam duplo bolju masinu, al radi duplo gore po pitanju novog AC-a. :D
Pretrcao Boston na brzaka samo da ga vise ne gledam i igra isla ko podmazana na dalje, kad opet cap vratim se u Boston i sad mi se kamera zamrzne odma na pocetku. Poce cu da mrzim doticni grad i ako mi grad nista lose nije uradio. :)

Sequnce 7:
Do sada nije bilo bugova,ispada na desktop, saves rade bez problena.
Sve ide kako treba, nema pada fps-a, jedino sto me nervira, taman se uzivis u misiju, kad ono
cinematic.... Vdim da ima da se igra jos ohoho

Zasad mi se sviđa igra, stigao sam do pola 2. sekvence.
Jedino što mi se ne sviđa što su opet promenili meni za biranje oružja i bombi, preglednije je bilo u prošlom delu.
I, znam da igra nije realna ali lik mi se nekako prebrzo penje, baš je neprirodno. U revelations-u su našli perfektan
balans da bude skoro realno a da se ipak ne smorim dok se popnem na crkvu.
Ovaj se penje baš brzo, čini mi se da je to radi mlađe publike, ja bih ovu igru mogao da gledam kao film satima o_O

I, nemam problema sa fps-om, igram na xbox-u :D

Meni su se pojavili bagovi od kad sam stavio beta drivere. Mada moguce da treba da ubacim i 1.01 patch posto sam sad zaglavio na nekoj misiji, lik mi kaze falow me i stoji umestu, al se nisam ni trudio da predjem misiju posto mi izaso zvanicno ICS za fon pa sam se sinoc bakcao vise sa fonom. Sto se tice AA i njegovog neuticanja na performanse, to je zato sto je AA na likovima uvek ukljucen, a iz podesavanja moze samo da se menja AA za okolinu.
Igra je ocigledno direktan port sa konzole bez skoro ikakve optimizacije i samo su dodati neke stvari. Jel se ova praksa sa AA only na likovima koristi samo na konzolama.
Boro ako te nemrzi pokreni opet boston sekvencu kad silazis sa broda i proveri fps i gpu usage pa mi javni kao i verziju drivera koje koristis. Bas da uporedim. Hvala unapred

2. put vec damaged save game...dizem ruke. prvi put mi se desilo nakon prve misije, evo sada drugi put nakon 3h utrosenih na igranje, i to sve sa poslednjim patchom.

Meni se ovo desilo.Pukla igra,izbacila na desktop,pokrenuo,damaged save..Trazio ovde save,nasao na drugom mestu,medjutim kad sam drugi put startovao igru preko AC3SP,ne preko desktop ikone,pronasao je moj save i sve je radilo normalno...Tako da pokusaj da i ti pokrenes igru preko AC3SP,mozda proradi :)

Zasad mi se sviđa igra, stigao sam do pola 2. sekvence.
Jedino što mi se ne sviđa što su opet promenili meni za biranje oružja i bombi, preglednije je bilo u prošlom delu.

Kako da promenim sa pištolja na bombe i kako da promenim oružje života ti ne mogu da pronađem nigde? :/

stisni R

na gejpedu je to tipka....?
malo su upilali cutscensima ko i max 3, ja bi da se igram, ne filmove da gledam :D

Ko je narucio preko g2play net moze da preuzme svoju kopiju :D
key se dobija na mail, a instalacija se moze preuzeti sa store stranice.

Ja skinuo Blackbox radi odlicno! Ali da li je moguce da je igra toliko zahtevna? Fps mi ode u nekim delovima na 25 :S

ista prica ovde....cesto vidjam cifru od 25

ista prica ovde....cesto vidjam cifru od 25

Ja sam iskljucio Vsync. Poboljsao se fps taman :). Citam isto da ljudi imaju dosta problema, i ocekuje se sa novim patchom da ce se ispraviti...
Do tada: My Documents>Assassins Creed 3 and Edit the Assassins3 with a notepad and turn "Vsync=1" into "Vsync=0" and save that should give you more FPS in the game.

I sa iskljucenim Vsync dosta pada fps izgleda da ne ce ni bti bolje dok ne izadje oficijalni patch

Ja se vise neobazirem na padove fps i velike varijacije u toku igranja. Sto bi preporcio i ostalima, igra je i pored sveta toga i dalje dovoljno igriva i relativno fluidna, moze to dosta bolje, al necu da neoptimizacija upropasti ostale aspekte igre koji su odlicni. Tacnije u preko 90% slucajeva fps je zadovoljavajuci i necu da mi preostalih 10 ili manje % slucajeva utice na uzitak. A ako izbace zakrpu za optimizaciju naravno necu se buniti.

navikne se covek , ja se vise i ne obazirem na fps kad udjem u Boston

Zavrsio.
Iako je ovo po mnogim stvarima najbolji deo,moram reci da nisam bas zadovoljan,nesto fali ovoj igri definitivno. POcetak,tj uvod u igru je sjajan. Sredina igre isto odlicna,a tu mislim na zaplet...Ipak,kraj mi je nekako zbrzan,nedorecen. U jednoj sekvenci se posvadja sa caletom,u sledece 2-3 se igra zavrsava,a pritom te sekvence nisu nesto duge.Mnogo brzo je nahvatao Charlsa Lee-a. Sam kraj,rasplet oko Minerve i Juno mi i nije bas nesto,tj cim sam zavrsio pretpostavio sam kako ipak planiraju jos neki deo,usladile se parice..Procunjao po netu i video da su neki odgovorni ljudi Ubisota i rekli kako "istrazuju mogucnosti" za nastavak. Mislio sam da je ovo triologija,da ce cela prica biti zaokruzena nakon ovog dela,a ovako,ostaje gorak ukus zbog tog osecaja nedovrsenosti i slabe razrade kraja Connorove price.

Kad pre? U svakom slucaju bravo na expresnosti.
Za ocekivati je bilo da se jos nece zavrsiti. Kompletan AC serijal pocinje da me podseca na Lost, non stop je nesto od krucijalnog znacaja i kad se to razresi u sustini se nista ne promeni sem sto je onda nesto drugo od krucijalnog znacaja. I tako u krug dok im nenestane ideja. :)

Poslednja izmena:
^
Pa sunce mu poljubim stavi to pod spojler!Sad si mi upropastio uzitak!Sa ovom recenicom si sve objasnio!
Za ocekivati je bilo da se jos nece zavrsiti
Ja sam se bas nadao da ce se sa ovim delom sve zavrsiti!

Poslednja izmena:
eh i ti si naivan :)

jedino je mozda mogla da se zavrsi dezmondova prica, pa da u sledecem delu ubace nekog drugog lika, cija se prica, tj njegovih/njenih predaka desavala recimo paralelno sa altairom/eziom/konorom... u nekom drugom delu sveta

Izvini, p.s. mogo bi i ti da sklonis citat, mada se jos to u sustini ni ne zna. ;) saznacemo vremenom.

Ah nisam jos odigrao igru ali koliko cujem ostavili su prostora za nastavak.

Ja mislim da cemo dogodine dobiti novu igru sa Konorom ili mozda sa Avelin (ali oboje) koja ce se nastaviti tamo gde AC3 zavrsava.
Mislim da bi bilo genijalno da igru prebace u Francusku revoluciju (jer se odvija gotovo u istom vremenskom razdoblju a i nije tesko povezati pricu) ili recimo u vreme pobune robova i revolucija na Karibima i Juznoj Americi (svakako da je najpoznatija revolucija tada u tom delu sveta bila ona na Haitiju) ili recimo da se jedan deo price odvija tamo a drugi u Francuskoj.
Ipak su te revolucije uglavnom povezane na ovaj ili onaj nacin i ako su se vec opredelili za americku revoluciju onda ne bi imalo smisla da u tom periodu na obrade i burzoasku revoluciju ili onu na Haitima.
U svakom slucaju bio bi to odlican nacin da zaokruze jednu istorisjku epohu.

pa brzo je zavrsio jer je verovatno rashovao glavnu , ako krenes da radis sve sporedne misije ima da se naigras ...

A ne znam sta vas cudi cinjenica da ovo nije kraj AC serijala , pa nisu ludi da se oproste od armije fanova koju su stekli svih ovih godina , sta se desava sa ME serijalom npr , zavrsili su pricu i sad krecu novu da prave jer shvataju koliko zagrizenih fanova imaju ....

Kad vec toliko spominjete buduce nastavke ( kojih ce sigurno biti x -> ∞ ), evo da dodam i ja jednu zelju kada su revolucije u pitanju. Kubanska. :D

Ја мислим да је ред да се у следећем делу позабаве мало са Турцима, тј са њиховом окупацијом Балкана :D

Treba mi pomoc. Ne oko same igre nego instalacije.
Download manager je prilikom ekstraktovanja instalacije zauzeo ogroman prostor na C particiji i sada ne mogu da ga se otarasim. Uopste ne znam gde je to. Ostalo mi je samo par giga slobodno i vrlo me nervira, pogotovo sto se radi o ssd.

edit: Edit: uspeo sam da nadjem. appdata/local/temp/ac3. prvi put sam ga omasio iako je temp bio prvi folder koji sam gledao.

Poslednja izmena:
Zavrsio glavne misije i par sporednih .
Kraj ?
Kome je jasno, svaka mu dala, vode iz bokala.

Vrh Dno