Šta je novo?

Assassin's Creed 3

nego :) ako secanja ili vec sta idu kroz krv pa se prenose sa roditelja na decu...

kako smo mogli da igramo kao altair kada je vec deda, posle trenutka kada je dobio sinove? :) ili se te informacije i nekako wifi prenose? :)

Pored AC3 da novi COD bude igra meseca u Svetu Kompjutera... meh.

:laugh:
Pored AC3 da novi COD bude igra meseca u Svetu Kompjutera... meh.

Pa vec su ljudi zavrsili sa testiranjem i opisima igara u broju. A dok se stampao novi broj izasla je i igra. :)
Ali u drugom broju ce biti dosta veselih opisa, e sad sta ce Kuzmanovicu pasti na pamet da proglasi igrom meseca, to vec ne znamo ni ti ni ja.;)

:laugh:

Pa vec su ljudi zavrsili sa testiranjem i opisima igara u broju. A dok se stampao novi broj izasla je i igra. :)
Ali u drugom broju ce biti dosta veselih opisa, e sad sta ce Kuzmanovicu pasti na pamet da proglasi igrom meseca, to vec ne znamo ni ti ni ja.;)

Pa i AC3 se nalazi u novinama, to je najstrasnije!

nego :) ako secanja ili vec sta idu kroz krv pa se prenose sa roditelja na decu...

kako smo mogli da igramo kao altair kada je vec deda, posle trenutka kada je dobio sinove? :) ili se te informacije i nekako wifi prenose? :)
Ako me secanje dobro sluzi altair je ostavljao poruke preko jabuke ili tako nesto, nebitno kako, bitno je da je ecio nalazio te poruke i samim tim je i desmond mogao da ih vidi, na kraju je i ecio ostavio poruke nekom sledecem ko ce doci, vrlo verovatno desmondu.

@njikolaj

Ne ide kod njih najbolja igra - igra meseca. Imaju neku drugu taktiku - ''igra koja se tog meseca izdvaja dubinom i kvalitetom''. Pa ti sad skontaj. Imaš ovde objašnjenje od urednika.

Poslednja izmena:
@njikolaj

Ne ide kod njih najbolja igra - igra meseca. Imaju neku drugu taktiku - ''igra koja se tog meseca izdvaja dubinom i kvalitetom''. Pa ti sad skontaj. Imaš ovde objašnjenje od urednika.

Znam za to da drukcije razmisljaju vezano za igru meseca, ali COD? Pa ja to nisam mogao ni da zavrsim... A ne zbog nedostatka vremena. AC3 te ipak uvlaci u igru, pruza dosta novog, interesantan je. Ok, znam da se ne sme o ukusima...

nista dobro ne moze da nastane za godinu dana kada je u pitanju projekat kao AC , pogotovo sada kada su uneli ovolike novine u igru . Ili vec neki drugi tim uveliko kuva sledeci AC ili je ovo samo dizanje hypa da se ispita trziste , napravili su prostor za nastavak , sada je samo pitanje da li je masa spremna za nastavak ili je pak doslo do zasicenja koje ce traziti 2 3 godine hladjenja od AC fransize .

Jel izasao neki patch? Ovo ni na low ne radi kako treba

Meni u Bostonu ne secka uopste, a pogledajte mi konf:confused:

Verovatno u 1024x768.

U toj rezoluciji možda i leti čak :)

Meni bogami secka ponekad dobrano,tako da i ja nisam siguran kako tebi ne secka uopste.

Izgleda da od konfiguracije do konfiguracije razlicito radi. Evo ja sam vec u 6-oj sekvenci i naigrao sam se vec dosta i nije bilo nikakvog seckanja a jedino su mi senke na normal i AA, rez. HD

Pozdrav svima
Skinuo sam nove beta drivere GeForce 310.64 i igra leti doslovno, do sad mi je stekala, u Bostonu sam i ne mogu vjerovati da igram, a da ne zapinje, totalno ludilo, komp je Intel Core i7-2630QM ,2,90 Turbo GHz , win7 64bit, 4+4 rama, NVIDIA GeForce GT 540M 2gb grafulja.
Probajte sa ovim novim beta driverima, kazu da su ih nesto optimizirali za AC3.

meni igra radi perfektno sa jednom grafom, dok sa dve pravi flickering efekat u snegu, pa sam isključio sli. Možda vsync pravi problem kod stutteringa, a ne vidim da ima opcija da se isključi sem u .ini fajlu ili forsiranjem iz drajvera...il sam ćorav.

Odlična je igra btw, stvarno me opušta ono, laganica jahanje, lov, priča, pejzaži-*******cija. Stigoh do šestog poglavlja:)

E da, i ja koristim poslednje beta drajvere...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Poceo da igram, igrao jedno 3 sata i sta ti ja znam... Volim onu renesansu, volim tu Italiju, volim to razdoblje i kulturu i sve sto je bilo dok je Ezio bio glavni lik... Sve likove sam vecinom znao, nisam morao da pitam cika Google-a ko je ovaj i sta je radio i sve mi je bilo lepo... Ovde blage veze nemam ni o istoriji Amerike (verovatno cu je sad nauciti) uopste me nije zanimala do sad, a ako me nije zanimala do sad verovatno je i smorna, nema neka velika desavanja (mislim poznato nesto da ti je ostalo urezano u mozgu ili sam to mozda samo ja)... Dacu konacan sud kad zavrsim, ovako sta da kazem, meni se ne svidja razdoblje i ponekad mi je takav smor da pratim pricu da mi dodje da obrisem igru...

Poslednja izmena:
Ja sam tek na AC2 :).

Pa me zanima jel se prica zavrsava sa Revelations / Brotherhood ili se pravi novi deo iz renesansnog perioda ?

Posto vidim da ova igra nema nikakve veze sa ranijim delovima.

Ja sam tek na AC2 :).

Pa me zanima jel se prica zavrsava sa Revelations / Brotherhood ili se pravi novi deo iz renesansnog perioda ?

Posto vidim da ova igra nema nikakve veze sa ranijim delovima.

Kako nema veze? A Desmond i prica u sadasnjosti? Eziova prica se zavrsava sa Revelations,a Dezmondova sa AC3 i za sad se ne zna sledeca igra u kom periodu ce se desavati i ko ce biti glavni lik.Mozda naprave jos neki medju deo sa Connorom,kao sto su Brotherhood i Revelations bili posle AC2 za Ezia.Videcemo.

^ mislim da je deo ovog posta trebao pod spoiler zbog ljudi koji još nisu završili AC3

^ mislim da je deo ovog posta trebao pod spoiler zbog ljudi koji još nisu završili AC3

Pa nisam ga ni ja zavrsio,daleko od toga,a znam te stvari,posto su bile poznate i pre nego sto se igra pojavila.A nemam pojma da li AC3 zavrsava Konorovu pricu,jer igru nisam jos zavrsio.

Celu noć sam ga igrao... Postaje zanimljivo, ali nije to to... Igram je zato što nemam nista pametno u kompu što bi igrao, nego ajde zbog priče...

I dalje mi je bolje ono razdoblje gde je akter bio Ezio...

Inače došao sam do 9-te sekvence i poludeo sam i rekoh idem da spavam...
iznervirala me yebena misija kad u Brazilu treba na onom stadionu nadjem onu ribu u VIP loži, a obezbedjenja pun kur i ne znam gde da se okrenem, vrteo se 15-ak minuta i odustao, a i spava mi se

Poslednja izmena:
Celu noć sam ga igrao... Postaje zanimljivo, ali nije to to... Igram je zato što nemam nista pametno u kompu što bi igrao, nego ajde zbog priče...

I dalje mi je bolje ono razdoblje gde je akter bio Ezio...

Inače došao sam do 9-te sekvence i poludeo sam i rekoh idem da spavam...
iznervirala me yebena misija kad u Brazilu treba na onom stadionu nadjem onu ribu u VIP loži, a obezbedjenja pun kur i ne znam gde da se okrenem, vrteo se 15-ak minuta i odustao, a i spava mi se

vrata su uvek i iskljucivo desno :D. odes kroz ta vrata i nemas brige. samo jednom treba da prodjes 2 strazara, ali ima trave za sakrivanje. opustena je misija

Jedan mali offtopic

Interesuje me hronologija ovog serijala, jer sam u maloj konfuziji. Prvi je onaj AC sa Altairom, a posle brotherhood i revelations sa Enciom, pa onda trojka (ova tema), je'l tako ide?
Ima li drugog dela pod nazivom Assassin's Creed II ili svi koji su vezani za Encia su ova dva sto sam naveo (brotherhood i revelations)?

Poslednja izmena:
Assassin's Creed, Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed Revelations, Assassin's Creed III
Gugl bi ti sve odmah rekao.

pitanje - ima li neko da je oko sekvence 9?
da mi posalje sejv :/

Ja presao :D mislim da je ukupno otprilike (nisam gledao) oko 15 sati igranja +/- nije lose, malo mi se kasnije popravilo raspolozenje, ali eto presao sam zbog price kasnije da vidim sta ce biti :)

Vrh Dno