Šta je novo?

Assassin's Creed 3

Koliko je igra dugacka otprilike ako se ne igraju sporedne misije?

Vec ste zavrsili ?!? :shock:
Iskreno ja sam sve prosle delove obrnuo skroz naskroz, osim u Revelation nisam igrao ono sa Desmondom, onaj smor sa konckama u Animusu, sumnjam da se tamo nesto jako bitno otkriva.

Auuuuu...izgleda da je bas kratka igra ili se vi niste skidali sa iste dom niste presli... :)

^^ Odlican!

Meni je ovaj deo bas napredak u odnosu na predhodne. Reko aj da probam danas malo, a na kraju sam vezao nekoliko sati igranja. Sto se tice zahtevnosti ne mogu da budem objektivan, jer kod mene leti, ovi poslednji beta drajveri imaju podrsku za sli, tako da...

Konacno je ubacen i Txaa kao i za novi cod.Verovatno ce kao i uvek biti polemike oko nove vrste aa, ali ja sam prilicno odusevljen kako sve to izgleda. Bice ga sigurno i u novom fc3.

Inace, vidi se da su dosta truda ulozili da uvuku u pricu i prosire vecinu aspekata gp-a. Mada primecujem dosta vise npc bagova nego u prethodnim naslovima , al dobro sad. Malo mi eventualno smetaju ispranije boje, mozda probam neki injektor kasnije.

igra je vrh,a zvuk je nevjerovatan.Jos nisam igrao igru sa tako dobrim zvukom i 5.1 il mozda 7.1 sistemom.Glasovi su kristalno cisti i jasni.Po meni igra godine...mada da odigram i Hitman pa da dam konacni zakljucak.

Za one koji imaju original(kljuc) postoji vise problema nego uzivanja

http://forums.ubi.com/showthread.php/728520-My-Assassin-s-creed-has-changed-to-Assassins-Creed-3-CZ-in-Uplay?

http://forums.ubi.com/showthread.php/728940-The-complete-PC-Community-is-UNABLE-to-play-multiplayer

Oba problema sam imao,prvi sam valjda resio tako sto sam dobio drugi kljuc,a drugi jos postoji,tacnije PC multiplayer je trenutno neupotrebljiv.Trenutno sam mnogo vise razocaran,nego odusevljen.Ubisoft je totalno podbacio sto se ovoga tice.

Nisam puno odmakao u single playeru,ali moram da priznam da je ovo najveci i najlepsi Assassin's Creed do sada,ali i najslabije optimizovan definitivno.Zvuk jeste odlican i tu se slazem.Prica u kolonijalno doba se sporo odvija i polako uvlaci,ali jos ne bih sudio o tome,kao ni o Dezmondovoj prici.Videcemo.

I je l' ima nekog rešenja za Boston fps drop? Guglao sam i ne nađoh ništa (svi navodno čekaju na neki novi patch, za kojeg se ne zna ni kad će biti).

Meni kad pokrenem igru zabaguje odma na delu "inspired by..." sa crnom pozadinom... Kad sam je instalirao igru proslo je sve bez problema i igrao sam je nesto malo, ali kad sam drugi put krenuo da udjem zabagovalo se na tom delu... Reinstalirao sam je i ponovo isti bag... :trust:

Extra mi je igra ovo dosada sto sam igrao... i nekako mi se cini da je malo teze nego ranije, mislim na borbu. Nije da je i sad Bog zna koliko tesko, ali sjecam se AC2 da su protivnici bili prelaki. U svakom slucaju dobra zabava, a meni ce sigurno to trajati duze, jer sam i prosle djelove prelazio i sporedne misije lagano, extra :).

Inace sto se tice performansi meni radi ok... bas sam palio fraps i najnize sto sam vidio je 52, makar u Bostonu. Sa ugasenim vsync-om iz drajvera ode do 77, a vecinom ide oko 60 manje vise. Sve na max naravno.

^
Ne da je extra nego po meni i najbolji deo,barem sto sam video za ovih 5 sekvenci!Ja takodje igram bas polako i mislim a cu odraditi svaku sporednu misiju!Sa moje strane imaju i finasijsku podrsku kupovinom originala!

Poslednja izmena:
Ja nemam fps drop. Trolovala mi je igra u prvoj sekundi kada sam video boston jer je zabola malo, ali fps se vratio i zakucan je na 60. Apsolutno sve je default, osim sto koristim kontroler, mada sumnjam da bi to mogloda ima ikakve veze :D
Za sada nisam bas odusevljen ovim likom, ali jos nisam ni stigao do konora pa i ne racunam ovo kao igru, vise kao zagrevanje. Kamera ume malo da me zeza u tucama i pored toga se cesto popnem na nesto iako samo zelim da protrcim. Trebalo bi da je za penjanje potrebno RT+A (joypad, high profile + sprint), a ne samo RT.
Osim toga, sve deluje odlicno i ocekujem sjajnu zabavu.

Mnogo mi se dopao mail koji mi objasnjava dodatke u animusu, odnosno razlike u odnosu na proslu igru. Fin dodatak za one koji citaju sve to i stari su igraci

Poslednja izmena:
Konacno sam jutros uspeo da se povezem u multiplayeru i odigram nekoliko sesija,oko 45min,novi Wolfpack mode.I mogu reci sjajno.Sigurno ce mi vremenom dosaditi,ali zasad mi je ekstra :)

I po meni je ovo najbolja AC igra koj sam do sada igrao, makar na osnovu ovoga sto sam do sada presao ( do 5 sekvence ). Bojao sam se da cu imati FPS problema u Bostonu posto se mnogo njih zalilo, ali broj frejmova mi je zakucan za 60. Usput, grafika ( izuzev draw distance ) je fantasticna, animacije vrhunske. Mislim da je ovo igra sa najbolje odradjenim animacijama do sada, makar meni jeste :D.

Prica je za sada odlicna, i po meni je veliki plus sto se ''odmotava" sporije. Plot twist na kraju druge ( ili bese trece sekvence ) je bio za wat da fak :D. Borbeni sistem je takodje bolji nego ranije ( jeste da je i dalje laganica, ali makar morate malo vise truda uloziti da bi izasli kao pobednik ), i dosta me podseca na combat iz novih Batman igara.

Jel radi nekom x360ce dll i ini fajl kao emulator kako treba na ovoj igri, desna palica je invertovana do bola kod mene, ako moze neki link ili pomoc.

Najbolji AC posle dvojke,definitivno..Uzivam..

Evo i ja da se pridružim pozitivnim ocenama igre. Stvarno najzanimjiviji deo do sada. Odlična naracija, muzika, glasovna gluma, grafika na zadovoljavajućem nivou. Nekako je sve uklopljeno baš kako treba. Ni manje ni više. Bar mi je to utisak za sada. Prethodni delovi me nisu ovoliko držali za ekranom.

Jel radi nekom x360ce dll i ini fajl kao emulator kako treba na ovoj igri, desna palica je invertovana do bola kod mene, ako moze neki link ili pomoc.

Ja igram sa xbox kontrolerom i sljaka sve kako treba. Koristim ga preko onog wifi prijemnika sa svojim driverom. nije kod mene trenutno obican usb joypad da probam sa njim.

Skupio sam neke love, pa rekoh da kupim neki mac ili sekirce svejedno, ali ne znam sta tacno da uzmem... :) Je li od vas ko isprobao, sta je ovako najbolje umjesto tomahawka koji sad imam? :)

presao igru malopre...pozitivna stvar za pocetak sto je glavni lik najodradjenija licnost do sada u AC serijalu, ume da povuce sa pricom i nekako da skontas lika i njegove odluke. Takodje, animacije su dosta tecnije.
Grafika nista spec, facijalne animacije ok, neopravdano zahtevna, vojnici cist copy/paste onih 5 likova pored i bez trunke inteligencije.
E sad ono glavno negativno...borba je uproscena do nivoa dosade('E', 'space'), i odvija se potpuno skriptovano, potpuni *****izam. Takodje, vise sam vremena proveo na zemlji nego sto sam se cimao da se pentram po kucama i sl, nije bilo potrebe a i koncept je cesto takav da posle 2-3 kuce postoje velike sanse da nema gde drugde nego vracanje na zemlju. I konj je beskoristan kao prevozno sredstvo jer cesto ume da se zaglavi na nekom kamencicu i vadjenje odatle trosi cenjeno vreme i zivce.

Na sredini igre sam mislio da je ovo najbolje AC do sada no do kraja sam skontao da je daleko od toga. Mada cak i sa ovim manama igra ostavlja lep utisak, tako da preporuka, prvenstveno zbog price...ovo ostalo deluje traljavo

Citam po forumima da ljudi sa AMD karticama imaju problem tipa fps 20-25,ali eto kod mene fps 18/19 u Bostonu neverovatno iritirajuce.Do duse igra je pojacana na max ali pri rezoluciji 1650.ali koliko vidim da ima ljudi sa dosta slabijim karticama i igraju bez problema...e sad da pitam jel ima poentu da nastavljam da igram tj dal ce fps ostati isti ili je ovo samo seckane u Bostonu a posle radi ok? :mad:

Predjoh i ja..
Razocarao sam se malo krajem..Moglo je to dosta bolje...Citava scena kada se Juno i Minerva raspravljaju je odradjena zbrzano i traljavo...Nije bas ME3 traljavo,ali ipak nisam bas zadovoljan..

Citam po forumima da ljudi sa AMD karticama imaju problem tipa fps 20-25,ali eto kod mene fps 18/19 u Bostonu neverovatno iritirajuce.Do duse igra je pojacana na max ali pri rezoluciji 1650.ali koliko vidim da ima ljudi sa dosta slabijim karticama i igraju bez problema...e sad da pitam jel ima poentu da nastavljam da igram tj dal ce fps ostati isti ili je ovo samo seckane u Bostonu a posle radi ok? :mad:

Nije do ljudi sa AMD kartama, već do bilo koje karte (i nV).

Seckanje je primetno i u daljim nivoima, samo ne toliko izraženo kao u Bostonu. Ja sam batalio igranje dok ne izađe neki patch od Ubi-ja.

Napravio sam ****** i sad bih da se ubijem. Polako.
Igrao sam onu rusku verziju, koja je radila sasvim dobro. medjutim, sasvim kontra onoj staroj narodnoj don't fix it if it ain't broken, ja sam to obrisao, instalirao reloaded i sad ne mogu da ubacim sejvove nigde.
Aj da ih stavim negde, pa da kazu da su ******i, ne, ja ne mogu uopste da ih ubacim u folder namenjen tome. Tacnije, vise ni ne znam da li sam ubo pravi folder.
Ima li neko ideju? Guglao sam bezuspesno:/
Na kraju cu instalirati opet rusa, ali pitam cisto jer mislim da ce rld da izbacuje kako treba ostale dlcove i peceve...

Definitivno jedna od najboljih prica u zadnje vreme u nekoj igri. Barem je tako do pete sekvence, za dalje cemo videti.

Nisam mnogo igrao, trenutno se smaramsa onom indijankom po snegu, a ona opusteno u kratkim rukavima, zar ih je toliko mrzelo da odrade zimsku odecu?
Za sada mi smeta samo sto se Konor pentra bolje od Spajdermena, od ulice do vrha tornja crkve za 10 sekundi, lol. Kontam da su tako odradili zbog gro igraca koji su se zalili na taj segment igre, tipa popecu se ovako ili onako, ali zasto da traje minut kada moze 10 sekundi. Sve ja to razumem, ali definitivno je smesno kako se bacaka po onim zidovima. :D

Ima li svrhe da odma sad igram AC3, posto prethodna 2 naslova nisam igrao?

Ima li svrhe da odma sad igram AC3, posto prethodna 2 naslova nisam igrao?

Trebalo bi da odigraš sve. Mada prvi deo je dosadan a za drugi tj. dvojku + 2 ekspanzije treba dosta vremena. Priču možeš naći na netu a mislim da ima i YT videa sa rekapitulacijom.
Zaključak: Može trojka odmah da se igra.

Vrh Dno