Pored AC3 da novi COD bude igra meseca u Svetu Kompjutera... meh.
:laugh:
Pa vec su ljudi zavrsili sa testiranjem i opisima igara u broju. A dok se stampao novi broj izasla je i igra.
Ali u drugom broju ce biti dosta veselih opisa, e sad sta ce Kuzmanovicu pasti na pamet da proglasi igrom meseca, to vec ne znamo ni ti ni ja.![]()
Ako me secanje dobro sluzi altair je ostavljao poruke preko jabuke ili tako nesto, nebitno kako, bitno je da je ecio nalazio te poruke i samim tim je i desmond mogao da ih vidi, na kraju je i ecio ostavio poruke nekom sledecem ko ce doci, vrlo verovatno desmondu.negoako secanja ili vec sta idu kroz krv pa se prenose sa roditelja na decu...
kako smo mogli da igramo kao altair kada je vec deda, posle trenutka kada je dobio sinove?ili se te informacije i nekako wifi prenose?
![]()
@njikolaj
Ne ide kod njih najbolja igra - igra meseca. Imaju neku drugu taktiku - ''igra koja se tog meseca izdvaja dubinom i kvalitetom''. Pa ti sad skontaj. Imaš ovde objašnjenje od urednika.
Pa i AC3 se nalazi u novinama, to je najstrasnije!
Meni u Bostonu ne secka uopste, a pogledajte mi konf![]()
Meni bogami secka ponekad dobrano,tako da i ja nisam siguran kako tebi ne secka uopste.
1280x1024, radi brzo ko u revelationsVerovatno u 1024x768.
U toj rezoluciji možda i leti čak![]()
Ja sam tek na AC2.
Pa me zanima jel se prica zavrsava sa Revelations / Brotherhood ili se pravi novi deo iz renesansnog perioda ?
Posto vidim da ova igra nema nikakve veze sa ranijim delovima.
^ mislim da je deo ovog posta trebao pod spoiler zbog ljudi koji još nisu završili AC3
Celu noć sam ga igrao... Postaje zanimljivo, ali nije to to... Igram je zato što nemam nista pametno u kompu što bi igrao, nego ajde zbog priče...
I dalje mi je bolje ono razdoblje gde je akter bio Ezio...
Inače došao sam do 9-te sekvence i poludeo sam i rekoh idem da spavam...
iznervirala me yebena misija kad u Brazilu treba na onom stadionu nadjem onu ribu u VIP loži, a obezbedjenja pun kur i ne znam gde da se okrenem, vrteo se 15-ak minuta i odustao, a i spava mi se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari