Jel ima neko da je stigao do onog dela kada trazi Mohikanku po sumi,pa joj pokaze privezak?Puce igra tad,da nastavim kad ono kaze damaged save :/
Meni bas lose radi ogromni padovi fps-a u gradu neigrivo, u sumi i zatvorenim prostorima je donekle ok, sve stavljeno na normal....![]()
Pribao sam je i ja odigrao nekih 1.30h. I moram priznati da nisam bas nesto naprzen kao sto bejase slucaj sa prethodna 2-3 dela. Jednostavno sam vise ocekivao od lika. Suvise mi je trom za izdefinisanog borca-assassina. Ezio je bio podosta agilniji.
????
Do dela kada Connor postaje assassin ti treba makar 4 sata, pa ne kapiram kako si vec dotle stigao.
Lik kojeg vodis posle Desmonda sa razlogom nije agilan i skocan kao Ezzio![]()
I to mnoogo bolje,cak ni AA i Shadow nisu toliko zahtevni!Igra mnogo bolje radi kada se samo jedna opcija "enviromental quality" stavi na normal.
Odmah prva stavka na spisku!Kako menjate rezoluciju? Nema te opcije u in-game podesavanjima
Od prvibitnog leka nema i nece biti bolje!Svaki lek moze samo da ti pogorsa perfomanse!Izašla je ''dobra'' verzija igre od poznatog izdavača. Valjda će tu biti malo bolje optimizacije.
Iskljucenje enviromental quality-a je poboljsalo fps, ali i dalje se cesto drzi na ~20. Jedini spas ce biti patch od Ubi-a.
Patcha nece pomoci, jednostavno zasr*li su motku sa novim endzinom
Probao sam i nove driver i idalje slicna prica, malo tecnije radi, ali fps je otprilike isti freim-dva mozda bolje. Al zato gpu usage skoro non stop na 25% sem u par slucajeva kad je uspeo da se digne na i dalje po meni tracavih 60% i to je bilo u kupovini oruzija kad je fps nenormalno skocio na tipa 100+. CPU usage oko 80% konstantno. Sto se moze videti iz dole prikazane slike. Jedino logicno objasnjenje mi je da je ovo prva igra koja trazi vise od cetiri jezgra. Posto moj phenom gura graficku u 99% gpu usage na drugim naslovima koje imam. Ako ima neko voljan sa procesorom od 6 jezgara da isproba sam pocetak boston sekvence i javi rezultate ili okaci sliku sa podacima, cisto poredjenja radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari