U tom review-u je igra dobila nizu ocenu zbog DRM-a... A to nece biti problem kada razor odradi posao![]()
Kako moze da odradi, ako se bitni dodaci svlace sa Ubisoft servera ?
Jel zna neko sta se desava sa tim serverom?Od sinoc nisam krocio u igru!Prosto ne mogu da verujem sta se desava!Prvo kupim Age of Conan u game-s za 4000 din. igram mesec dana,pa kupim dopunu za 2000 dinara,odem da se ulogujem i da ukucam broj kad ono neko mi "mazno account"!Tako da mi je propalo 6 hiljadarki,kao da sam ih bacio na ulicu!Sad uzmem ovo za 5 hiljada i ne mogu da igram!Sedim ja tako i racunam koliko bih ja mogao da uzmem "narodnih" igara za 11000 i da se naigram kao covek!U proseku negde oko 40 komada!
Pa tako sto ce(u krajnjem slučaju) preci celu igru, skinuti dodatke, prepakovati ponovo njihovu instalaciju igre u iso file sa sve crackom...
Znaci, kupice jednu igru i preci.
Jel zna neko sta se desava sa tim serverom?Od sinoc nisam krocio u igru!Prosto ne mogu da verujem sta se desava!Prvo kupim Age of Conan u game-s za 4000 din. igram mesec dana,pa kupim dopunu za 2000 dinara,odem da se ulogujem i da ukucam broj kad ono neko mi "mazno account"!Tako da mi je propalo 6 hiljadarki,kao da sam ih bacio na ulicu!Sad uzmem ovo za 5 hiljada i ne mogu da igram!Sedim ja tako i racunam koliko bih ja mogao da uzmem "narodnih" igara za 11000 i da se naigram kao covek!U proseku negde oko 40 komada!
Da uzeo sam preko steama!Carnage jel se tebi desava prilkom igranja da ti iskacu objekti,ljudi itd...Nisam siguran dali je to do drivera,directx-a ili neceg drrugog.:trust:gde si je platio 5.000 posto je preporucena mp 3999?
Ne, dešava mi se da mi igra izleti na desktop ili da pukne konekcija ka ubi serverima. Koje drajvere za grafičku koristiš?
A i vest je sigurna ko vrbov klin.
Ili je to počeo da izlazi neki crack/warez fanzin, a ja nisam u toku :d
Sada smo pikili, kasnije ćemo da jedemo pizzu, a sad će malo da krekujemo 16. string .exe-a i bombardovati .dll.
Ako to ne pomogne sutra radimo drugu foru.
Budite u toku i pratite naš rad.
Ma ajde, molim te ???? Još će da ugrade i live kamere za nestrpljive, da pomno prate razvoj situacije (a glavni sponzor prenosa će valjda biti Ubisoft).
Zemljo otvori se....
Sarkazam na neke tamo kao vesti, koje su očigledno izmišljene samo radi pisanja iz dokolice.
Ne mislim time na boraba već na onoga ko je ovo plasirao (mislim da je to poteklo sa nekog "stranjskog" foruma).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari