Šta je novo?

Assassin's Creed 2

Treba mi mala pomoc :)

Nakon sto dodjem u Monteriggioni, pokupio sam svih 8 kipova, i dobio 4x2k za statue, i odradio borbe sa ujakom. Malo sam lutao po gradicu, okolnom zidu, i vidio u dva tri tornja da se nalaze kovcezi u vrhu, ali se ne mogu popeti? U cemu je caka, da li trebam otici negdje nauciti taj skill ili kako?
...za to treba popraviti vojne barake kod arhitekte onog kolko se secam. Onda se na kulama pojave shipke ili rupe za penjanje .
I mozda bi trebao da kupis mapu na kojoj su oznaceni svi skriveni kovchezi... ima jos jedan zavucen kovceg do kog se dolazi kroz bunar pored vile ;)

Poslednja izmena:
Cek, u kojoj vili mi je sestra? Onoj glavnoj, jedinoj? Tamo je samo marija, njoj sam odnio 'leathers', bila je i sestra, i otisla negdje. Pregledao sam cijelu vilu, ali je nema nigdje, da ne trebam pogledati neku drugu?

A za ove skokove, hvala, vraticu se onda kasnije iz Venecije kad odradim skokove.

U vili kod amidže (veliko imanje) kad uđeš unutra odeš desno u ured, tamo su ti ona i arhitekta, ona sjedi za stolom :)

Uspio pronaci, nisam bio presao misiju sa ujakom, pa zato nije mi htjelo.

A ja mislio, otisla se k..vati u neku od onih soba sa onim arhitektom.

Pozdrav.
Htedoh da je zavrsim posto mi je vec dugo vremena instalirana.
Sad znaci nemogu zadnju misiju da otvorim dok neskupim Codex Page.
Meni pise 15/30 i nigde vise nema one ikonice na ekranu za Codex a sve View Pointe sam otvorio.
Znaci nemogu da udjem u onu sobu u Vili dok neskupim to sto fali.

Pa da li ima negde na netu posto sam ja trazio a nista nisam nasao gde imaju ucrtani na mapi gde se skrivaju ili da neko a da je skupio sve CODEX-e pa da posalje Save da odigram tu zadnju misiju.

I mene ovo raduje, ali bih mnogo više voleo da vidim i neku novu mehaniku tu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

+1

Nadam se da ce izaci i za PC, pa makar i malo kasnije. :)

Poslednja izmena:
ne razumem. refreshovane teksture i lock na 30 fos-a. čemu to?

Zato sto je igra za konzole i samo prebace na pc, i posto je to shitsoft, tesko da ce biti nesto specijalno, ali dobro.

ma daaaaj, poslednje njihovo izdanje koje nije bilo copy/paste je b.a.t iz devedesete godine.

nije ako kopiraš colonization, heroje ili x-com, i pritom ne zezneš. ako praviš još jednu (čitaj: jednu te istu) tps igru u kojoj se biješ na x, skačeš na a i gledaš 1237465236+e32 sati sinematika, teško da može da se kaže da si baš udario temelje nečem kvalitetnom.

pretpostavljam da se ne sećaš, ali b.a.t je imao STVARNO dobar gameplay za jednu avanturu, čak i akcione momente pucanja iz prvog lica; iron lord je imao malee fight mačevima iz prvog lica, potpuno van vremena u kome je pravljen. nisu sad to "legendarni momenti", ali je svakako bilo nečeg što je Kvalitet. u deceniji koju ti spominješ kao prihvatljivoj, osim tog tamnog mesije mača i magije... ne znam... gomila izdanja a sve manje više copy / paste, i sa tačke gameplaya bledo da ne može bleđe.

sa druge strane, ako gledamo cgi i produkciju, izuli su. ne znam samo zašto izdaju igre umesto da prave filmove?

Tom logikom u poslednjih 30ak godina nema ni 15 kvalitetnih igara. Sto naravno nema veze sa zivotom.

To sto ti ili ja ne volimo odredjene zanrove ili igre, ili smo manje ili vise zahtevni nije toliko bitno.
Bilo je tu dosta dobrih igara za odredjenu ciljnu grupu: Splinter Cell, PoP, Rainbow Six, Far Cry, Assassin's Creed,...

Poslednja izmena:
Ovo što rade poslednjih nekoliko godina sa Assassins Creed franšizom je pre svega idejno gledano jadno. Ja sam evo upravo danas smogao snage da konačno zaršim Assassin's Creed Syndicate. Ne bih ga verovatno ni igrao nego sam ga dobio uz SSD koji sam kupio, pa kao ajde... Znači toliko je taj poslednji deo bez ideje da je to jezivo! Grafički je to sve fino ušminkano, ali generalno ta igra se ne razvija u svom konceptu unazad već nekoliko godina. Unapređena grafika tu nije nikakvo rešenje.

WD je iz mog ugla gledano bez obzira na svu famu koja je dignuta oko grafike, praktično poslednji pravi pokušaj da se ponudi nešto originalno. A nažalost ni tu nije sve idealno... OK je igra ali ništa dalje od toga. Problem zbog čega je Ubi poneo epitet nepoželjne kompanije, ja lično vidim u tome što su doveli svoje korisnike do frustracije određenim prilično lošim potezima unazad gledano. Imali su prvo onu fazu sa DRM-om, a u poslednjih nekoliko godina su objektivno izašli sa nekim naslovima koji su realno imali potencijala da budu velike igre (tako su reklamirane), ali ta očekivanja nažalost nisu ispunjena. WD i Division su grafički degradirani na kraju u odnosnu na ono što je bilo prikazano u reklamnoj kampanji, što je dodatno samo pogoršalo stvari.

S druge strane opet treba imati u vidu da je Ubisoft kompanija koja ima dobar potencijal i ne treba ih pocenjivati. Oni objektivno imaju uigran tim a sada se već može reći i veliko iskustvo u pravljenju open world igara. Prezenracije koje su pokazali u razvojnom delu za WD i Division govore u prilog tome. Dakle tu je sve odlično i naizgled nema razloga zbog čega ne bi mogli da naprave sve kako treba do kraja. Nažalost to se još uvek ne dešava! Zašto...? pre ili kasnije - čuće se! ,)

Poslednja izmena:
Bullshit, ovo izgleda ko na PC kad je izašlo, koji se ovde ne spominje btw. Texture, lica i ostalo, naročito one ružne šake je ostalo isto.
Došli su dotle da stare PC portove sa starih konzola sad portuju na nove konzole...

https://www.youtube.com/watch?v=lZPQ2ijCgVw

Sent from mTalk

Prvi komentar pobedio: This reminds when Assassin's Creed was actually Assassin's Creed.

Osim minornih poboljšanja, i možda dodatka ambient occlusion ovde nema nikakve razlike. Doduše, bloom je isto smanjen u odnosu na original, što je dobro.
Voleo bih da čujem šta @Starac ima da kaže na ovo.

Sent from mTalk

remaster igre stare oko 10 godina, pa ovo je ocajano postalo sto se tice gaminga uopste....

Pa baš :D

Sent from my GSmart Akta A4 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno