Vreme ce pokazati, da li ce i koliko ce im trebati za 100% working crack.
...Oni koji stvarno kupuju originale i sve sto ide uz njih strpice se malo....Nisam siguran da im to nije neki marketinski trik.
Prejaka taktika Ubisofta. Nema piraterije... ali nema ni igre![]()
:laugh: :laugh:
Borab lepo je sto kupujes originale i zastupas taj stav ali ne treba to da radis po cenu da ispadas smesan. Bas ti treba da se bunis ako si kupio original. Ako si kupio igru odmah cim je izasla kad je i najskuplja znaci da zelis odmah i da je igras, kakav crni marketing, pa ako im je ovo marketing mogu slobodno ceo marketinski tim da posalju u Kinu da sklapa glinerice za 2 dolara dnevno.
Carnage dali znas nesto u vezi patcha 1.01!Na steam-u ga nema,a vidim da je izasao!Skinuo sam ga ali ne mogu da ga instaliram!Dali je to zvanican Ubisoft-ov patch i dali si ga ti instalirao?
Nisam bas siguran. Oni koji stvarno kupuju originale i sve sto ide uz njih strpice se malo. Nece ni ti Ubisoft serveri doveka biti off line. Imaju oni cmdb i repository servere i svasta jos. Nisam siguran da im to nije neki marketinski trik.
Po meni, mozda jedini lek od pirata je da se na serverima igra hw pokrece i izvrsava, a da do krajnjeg korisnika stize samo slikaali za to treba tehnologija kakve danas nema
Heh, ne bi ni ovo upalilo... veruj mi, premda bi bilo mnogo teze...
Da ne govorimo o tome da za jedan dobar deo igara igraci samostalno prave modove... Znaci ako bi ovo neko podrzao (a hoce jer im se isplati) to bi podrazumevalo opet pristup originalnom materijalu tamo negde na serveru, a cim dozvolis ti nekome da prcka po originalom materijalu gotovo je...
Ovde je kako god okreneš očigledan sudar između konzolaške i PC logike igranja.
Konzolaška filozofija igranje je da imaš zatvorenu kutiju, džojped i udri...
Kod PC-a je normalno da imaš neku dozu kontrole, često i pristupa parametrima ili čak nekom nivou koda u igrama. Tako i nastaju modovi tipa Counter Strike, DOTA i slično. PC korisnici su po pravilu ljubopitljiviji, bolje se razumeju u funkcionisanje mehanizama vezanih za igru i osetljiviji na to kada ih neko ograničava.
Ljudi, pricate o Cloud Computing-u, mozda jednoga dana, ali ne skoro
Jako me zanima kakvi ce biti podaci o broju prodatih primeraka. Mozda stalno pucanje servera znaci da su preoptereceni, tj da je prodato vise od ocekivanog?
Ovde je kako god okreneš očigledan sudar između konzolaške i PC logike igranja.
Ljudi, pricate o Cloud Computing-u, mozda jednoga dana, ali ne skoro
Jako me zanima kakvi ce biti podaci o broju prodatih primeraka. Mozda stalno pucanje servera znaci da su preoptereceni, tj da je prodato vise od ocekivanog?
PC korisnici su po pravilu ljubopitljiviji, bolje se razumeju u funkcionisanje mehanizama vezanih za igru i osetljiviji na to kada ih neko ograničava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari