Šta je novo?

Assassin's Creed 2

U tom review-u je igra dobila nizu ocenu zbog DRM-a... A to nece biti problem kada razor odradi posao :)

Pa tako sto ce(u krajnjem slučaju) preci celu igru, skinuti dodatke, prepakovati ponovo njihovu instalaciju igre u iso file sa sve crackom...

*** nemoze ni razor, da obrce assasina, zezaju ga serveri...moramo se malo strpeti ;) :)

Ne postoji crack još uvek. Nažalost, i Steam verzija zahteva Ubisoftov DRM, te nisam imao prilike da se naigram nešto jer su im serveri težak FAIL, čas rade, čas ne rade.

Glede igre.

Zahtevnost nije nešto mnogo veća od prve igre. Grafika je odlična i vidi se od starta da je pretrpela face-lift. Problemi sa 5.1 zvukom iz prve igre su rešeni. Kontrole su odlične i ne bi trebalo da imate problema bilo da igrate na tastaturi, bilo na džojstiku! AC2 sam detektuje koji džojstik imate, pa automatski podešava kontrole shodno tome. Isprobani su RumblePad 2 i Chillstream. Kao i Cytek Cyborg pad.

Priča je po meni super, dijalozi su odlično odrađeni. Sam gejmplej je mnogo manje repetativan i interesantniji.

Sve u svemu igra je odlična i ako možete da prežalite 50 evropskih monetarnih jedinica, preporučio bih vam da je kupite!

Jel zna neko sta se desava sa tim serverom?Od sinoc nisam krocio u igru!Prosto ne mogu da verujem sta se desava!Prvo kupim Age of Conan u game-s za 4000 din. igram mesec dana,pa kupim dopunu za 2000 dinara,odem da se ulogujem i da ukucam broj kad ono neko mi "mazno account"!Tako da mi je propalo 6 hiljadarki,kao da sam ih bacio na ulicu!Sad uzmem ovo za 5 hiljada i ne mogu da igram!Sedim ja tako i racunam koliko bih ja mogao da uzmem "narodnih" igara za 11000 i da se naigram kao covek!U proseku negde oko 40 komada!

Pre svega, potrebna ti je zakucan konekcija ka netu da bi mogao da je igraš.

Posle svega, Ubisoftovi Verification Serveri su i dalje down... Tako da... Nema 'leba!

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    45.4 KB · Pregleda: 110
Jel zna neko sta se desava sa tim serverom?Od sinoc nisam krocio u igru!Prosto ne mogu da verujem sta se desava!Prvo kupim Age of Conan u game-s za 4000 din. igram mesec dana,pa kupim dopunu za 2000 dinara,odem da se ulogujem i da ukucam broj kad ono neko mi "mazno account"!Tako da mi je propalo 6 hiljadarki,kao da sam ih bacio na ulicu!Sad uzmem ovo za 5 hiljada i ne mogu da igram!Sedim ja tako i racunam koliko bih ja mogao da uzmem "narodnih" igara za 11000 i da se naigram kao covek!U proseku negde oko 40 komada!

pisi tehnickoj podrsci da su ti ukrali sifru ;) slikaj kutije i posalji to

Breaking news

Razor stopped working on the AC2 crack.
Skidrow is working on it (in scene is avalable this crack, however still has to get the st-H4 hash check to ubi server reroute correct, this means that encryption is not fully working later on)
Reloaded is is creating an entire RIP database for AC2, but they said it will take time(possibly a month).

Ende.

Znaci ostaje nam da se nadamo u reloaded-a. Valjda ce biti ripovano do kraja meseca, pa da se svi igramo lepo ko deca! :) Jos samo da prorade serveri kako treba, da moze covek da predje celu igru i da nam lepo zapakuje. :)

A i vest je sigurna ko vrbov klin.
Ili je to počeo da izlazi neki crack/warez fanzin, a ja nisam u toku :d

Sada smo pikili, kasnije ćemo da jedemo pizzu, a sad će malo da krekujemo 16. string .exe-a i bombardovati .dll.
Ako to ne pomogne sutra radimo drugu foru.
Budite u toku i pratite naš rad.
Ma ajde, molim te ???? Još će da ugrade i live kamere za nestrpljive, da pomno prate razvoj situacije (a glavni sponzor prenosa će valjda biti Ubisoft).
Zemljo otvori se....

Poslednja izmena:

gde si je platio 5.000 posto je preporucena mp 3999?

Verovatno isto gde i ja... Steam :D

Zezaju Ubisoftoi sereri!

gde si je platio 5.000 posto je preporucena mp 3999?
Da uzeo sam preko steama!Carnage jel se tebi desava prilkom igranja da ti iskacu objekti,ljudi itd...Nisam siguran dali je to do drivera,directx-a ili neceg drrugog.:trust:

Ne, dešava mi se da mi igra izleti na desktop ili da pukne konekcija ka ubi serverima. Koje drajvere za grafičku koristiš?

Boze me sacuvaj kad samo pomislim da sam hteo da dam 4000 da bih igrao ko covek........a ni to ne moze sa originalom....
Ovo me samo tera na razisljanje da ce ovaj drm postati praksa i mene okrenuti ka konzolama. Makar ne razmisljaju ljudi o ovakvim problemima. Uzas.

Ne, dešava mi se da mi igra izleti na desktop ili da pukne konekcija ka ubi serverima. Koje drajvere za grafičku koristiš?

Koristim 195.62 za windows 7!Vidim da ti koristis Ati karticu,pa cisto da pitam nevezano za drivere mozda je to kod svih,ali izgleda da je samo kod mene!To mi se desava kao u gta 4,samo sto mi je kod njega jasno ,posto postoji onaj view distanceali nema veza moze da se igra i ovako!:wave:

A i vest je sigurna ko vrbov klin.
Ili je to počeo da izlazi neki crack/warez fanzin, a ja nisam u toku :d

Sada smo pikili, kasnije ćemo da jedemo pizzu, a sad će malo da krekujemo 16. string .exe-a i bombardovati .dll.
Ako to ne pomogne sutra radimo drugu foru.
Budite u toku i pratite naš rad.
Ma ajde, molim te ???? Još će da ugrade i live kamere za nestrpljive, da pomno prate razvoj situacije (a glavni sponzor prenosa će valjda biti Ubisoft).
Zemljo otvori se....

???

Sarkazam na neke tamo kao vesti, koje su očigledno izmišljene samo radi pisanja iz dokolice.
Ne mislim time na boraba već na onoga ko je ovo plasirao (mislim da je to poteklo sa nekog "stranjskog" foruma).

Poslednja izmena:
Sarkazam na neke tamo kao vesti, koje su očigledno izmišljene samo radi pisanja iz dokolice.
Ne mislim time na boraba već na onoga ko je ovo plasirao (mislim da je to poteklo sa nekog "stranjskog" foruma).

Vreme ce pokazati, da li ce i koliko ce im trebati za 100% working crack.

Carnage dali znas nesto u vezi patcha 1.01!Na steam-u ga nema,a vidim da je izasao!Skinuo sam ga ali ne mogu da ga instaliram!Dali je to zvanican Ubisoft-ov patch i dali si ga ti instalirao?

sad cete da vidite kad lekic bude imao aktivaciju kod obrijanog ponovonapunjenog skidrova :d

Evo nekih naslova tema na ubievom forumu...

My saves keep deleting...

How much longer Ubi? [rant]
Official Petition
can't connect to even put my key to active the game...
So, can you connect and play AC2 now?....
Ubisoft just letting you know
ubisoft down yet again
i najača od svih...Please tell my son why he cannot play.

Prejaka taktika Ubisofta. Nema piraterije... ali nema ni igre :D

Nazad
Vrh Dno