Šta je novo?

Assassin's Creed 2

vec par strana niko nije pomenuo grafiku :D svi se bune zbog glupe ideje da igrac mora da ima internet konekciju i da je konstantno povezan na ubisoft server jer u suprotnom igra momentalno puca i sav nesnimljenji napredak propada.
konzola jeste najbolje resenje, ali mnogi, iz raznih razloga, nece kupiti konzolu.

igra u sustini jeste ista kao i prvi deo, ali ipak obimnjija. moguce je birati izmedju 7 kompleta oklopa(od koznog do metalnog) i njegovih delova(ruke, noge, struk...). nije obavezno koristiti u kompletu jedan oklop. takodje postoji i ogroman izbor glavnog i sporednog oruzja(razne vrste maceva, sablji i buzdovana) sa kompromisima izmedju brzine, odbijanja i stete koju pravi. ajde necu otkriti jos neka skrivena oruzja kojih nije bilo u prvom delu.
treba i zaradjivati i novac kako bi mogao da popravis ostecene delove, da kupis nove stvari(oruzje, odecu, slike, municiju...)
misije su bolje. iako se ponavljaju ima ih vise pa nije monotono.
iako je na prvi pogled veoma slicna, ipak je daleko bolja.

Stara fora prilagodjena AC2 :D

14y8v1x.jpg

Cini mi se da ni nece biti skoro izlacena :(

Moraćeš izgleda da sačekaš dok razor/reloaded/vitality/skid row u saradnji sa Kinezima naprave replike Ubisoft servera....recimo negde do 2012.god :d

Poslednja izmena:
Radi ta verzija do drugog nivoa. Lek je tek u beta fazi.

Ja sam spreman da dam 4000 dindzi za original ako ga ne izlece propisno. Igra mi se AC2.

Nema šanse da ću ikada kupiti ijednu igru koja koristi ovaj tip zaštite...ne bih je igrao ni da dobijem original za džabe. Pući će im ova šema kao i za Starforce. Ako neće da izbacuju igre za PC, ne moraju, samo nek nas ne prave budalama.

Ovo me podseti na Spoony-ija i njegove vickaste komentare.

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/umnvziIZFNU&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/umnvziIZFNU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Eh te zaštite... :D

BTW, to jedna od retkih igara koju sam bio odigrao sa debelim zakašnjenjem i to zato pre svega što jednostvano nije htela da radi na mom kompu, a sve to zbog divne zaštite... Mogu da zamislim face nekih ljudi koji su kupili igru a onda ih sačekao hlatan tuš koji se zove "neće da radi Djole!" :d

[YOUTUBE]Env4IbSHSlc[/YOUTUBE]

Pojavio se i patch 1.01 za rusku veziju, a sama igra je na terapijama da donekle radi, pa cak i sejvovi. Tako da nista se ne brinite, kad izadje engleska verzija radice sve fino.:)

Zar se još neko muči sa Ruskim verzijama posle onog iskustva sa Jerusalimom od prvog AC. Aman ljudi sačekajte englesku verziju :)

Ma ne muci se niko nego gledam progres ruskih lekara na polju DRM infekcija.:D Samo obavestavam ove nase kupce da nece da bude problema oko nestasice lekova u apotekama kad DRM virus dodje do nas.

Ubisoft kao ne haje što će eventualno biti razbijena DRM zaštita, jer su smislili da posle prvog nivoa (a možda i na prelasku između svakog nivoa) mora neki fajlovi da budu downloadovani za natavak igranja.
Bljak :vomit: .... kakvi gmizavci.

Poslednja izmena:
Što se tiče download fajlova između nivo , znači ni crack neće mnogo pomoći da se igra nesmetano. Ako nesmisle nešto pametno i za taj probelm džaba sve :wall:

Biće tabla od 10 lekića, ako ne i cela kutija :d

Kako moze da se pojavi engleska verzija na netu kad izlazi 9 marta nek neko objasni? razumem dan, dva ranije al 5 dana ranije? Na koju foru...

@Ixinho
Znam da je gotova davno ali kako su se dokopali pirati tako rano?

Poslednja izmena:
pa ko i betmen što je neko skinuo sa onog online servisa (nije steam) pa postavio na torrente, i koji je pritom bio 2GB veći od "regularne verzije" i naravno nije radio :D

e zbog svih tih zaštita ja baš neću ni da skidam a kamoli da igram

btw kec mi je bio užasno tupav i dosadan

"Assassin's Creed 2 Patch 1.01"
Last Updated:
March 4th, 2010, 07:13 GMT

"Don't miss the latest Assassin's Creed 2 patch for PC. It comes with various bug fixes that will improve your gameplay.

Changes in version 1.01 include a tweaking of the controversial DRM scheme so if players are disconnected they will be able to resume their game exactly where they left off.

Requirements:

· Assassin's Creed 2

What's New in This Release:

· Game can now be continued from the exact same point when connection is restored
· Added support for ATI Eyefinity technology
· Fixed minor performance issues related to some multi-core processors
· Now resets graphics options if a new video card or monitor is detected
· Fixed some minor issues in Uplay Browser.

http://games.softpedia.com/progDownload/Assassin-s-Creed-2-Patch-Download-60865.html

tacno, precizno .

tad sam se nadao necemu boljem od 'warrior within' . sad se ne nadam nicemu .

Hm, pa ok to je tacno, ali prica nije dosadna vec prilicno zanimljiva i to treba reci! Ono sto je pokvarilo celinu i finalni utisak je zapravo bio jedan deo zadataka koji se svodio na to da odradis neke stvari tipicno konzolaski i na isiti kalup. E to ukalupljivanje je problem. Premda mi se cini da je to sada maaalo, ali malo lepse reseno jer bih rekao da su sada borbe raznovrsnije, takodje i nacini na koje mozes zavrsiti odredjene zatadke. Plus tu je i Leonardo koji ti nabaci po koju finu mashinicu i onda se cenim prilaz i nacin resavanja odredjenih zadataka malcice menja... Da se razumemo ja sada samo spekulisem jer nisam igrao igru, ali sam ovo zakljucio na osnovu nekih video prezentacija koje sam odgledao. To nije bilo bog zna sta, ali mi se tako ucinilo... No, tu su ljudi koji su cenim odigrali igru vec na konzoli pa cemo cuti i njih i sta oni imaju da kazu...

Na konzoli je radila offline. :)

Raznovrsnija je igra od prvog dela, uvedene su pare, mora se džepariti ili ulagati da bi se kupovala oružja, municija, lekovi. U principu, ovako je trebalo prvi deo da deluje, no dobro, na greškama se uči.

Bitno je da nisu sve misije u fazonu "ispitaj ko je i rokni ga".

Vrh Dno