Šta je novo?

Apple Watch

Izasla je verzija 11.0.1, navodno resava problem brzeg praznjenja baterije.

Meni se posle force restarta vratila na trajanje kao na wOS 10, tj dan i po na skoro 2 godine starom S7

Ja nisam primetio nikakvo curenje baterije na 11. AW9. Uradio sam update i na najnoviji.

Moj S7 je isto bio dobar

Ja jesam primetio brže pražnjenje, AW8. A i BH je iznenada na 87% sto za godinu i po star uređaj nije bas sjajan rezultat

Ja sam isto video da se brze prazni AW8

uzeo AW Ultra 2 kao zamenu za S7.

Neke inocijalne impresije:
  • napokon ne moram da brinem o bateriji! Ovo je ujedno bio i najveci motivator za prelazak
  • Ocean narukvica je bas neprakticna za nosenje, neusoba i nije nimalo pogodna ako se sat ne skida... a ja npr. ne skodam sat tokom tusiranja. Stavio sport narukvicu sto sam imao od S7 posle 2 dana.
  • veci ekran znaci dosta, bas me zanima kako je na s10 koji ima jos vise prostora
  • moram da mnogo vise brinem da ga ne ocukam, zbog ostrih ivica. S7 nisam nimalo pazio a za dve i po godine je ostao u savrsenom stanju. Ovo mi je veliko razocarenje i iskreno, mrvicu se kajem sto nisam uzeo s10... ali bi mi onda baterija ponovo bila katastrofa.

Ovaj sat svakako ne vredi novce koje traze i eventualno je za zaludjenike i zaljubljenike.

^ koliko te je izašao?

Ja sam u februaru uzeo za 730€ na KP sa dve godine domaće (yettel) garancije. Vidim da se i dalje tako kreću na KP. Jedino ta cena od 900€ zbog novog crnog modela.

Mene Ultra odbija jer je mnogo glomazna, S10 jet black cekam malo da vidim utiske ljudi, kako ce se pokazati i da li je osetljiv kao nekada ip7 koji samo malo jace pogledas i izgrebe se...

^ nije glomazna. Ja sam 183cm i imam 84kg i normalno izgleda na ruciIMG_0216.jpeg

@jorgovan uplati AppleCare ako te brine da ga ne ostetis i resen problem :)

Nije kao da će apple care mu pomogne za ram. Za razbijeno staklo već da.

Ne moras da brines za sitna cukanja, apsolutno je otporan, i ekran i kuciste. Testiram svaki dan :D
Trail loop je po meni najudobnija narukvica.

Ne moras da brines za sitna cukanja, apsolutno je otporan, i ekran i kuciste. Testiram svaki dan :D
@jorgovan uplati AppleCare ako te brine da ga ne ostetis i resen problem :)
Imam AC+, ali mi svakako nece pomoći za kozmetička oštećenja.

Nisam probao, ali ne verujem da bi mi vršila posao zato što mi je potrebna narukvica koja može svakodnevno da se kvasi.

^ Potpisujem da je trail loop najudobnija za koristiti. Opere se i fenom osuši pa mislim da nećeš imati problema oko kvašenja jedino što će biti mokra 🤣

Ja sam uzeo S10 jet black, generalno vodim racuna o njemu, ponegde ga malo zakacim ali nigde nisam do sad jake udarce imao. Na ramu ima jedna mala tackica koja se pojavila izmedju stakla i metala, ne znam ni sam kako je tu doslo do kontakta, uglavnom vidi se srebrna boja metala, skinula se farba, Na ekranu imaju vec 2 minijaturne hairline ogrebotine, jedva vidljive, i to sam zadobio 99% prilikom placanja na terminalu, jer sam tu dohvatio o plastiku aparata ekranom sata, jer dan pre toga nigde nije bilo ogrebotina. Tako da eto, pokazuje znake koriscenja jako brzo, ali za sad je to sve minijaturno, videcemo kako bude vreme odmicalo i kako me manje bude briga za ta kozmeticka ostecenja. Uplatio sam apple care pa cemo videti, nadam se da mi nece trebati. iPhone kada sam kupio sam isto razmisljao u kupovini AC+, ali nisam, imam masku i staklo preko, ne ispada mi cesto i za sada je u perfektnom stanju, al opet na sat da stavljam bilo kakvu zastitu ne ide jednostavno, odvratno izgleda. Teram ovako pa sta bude :)

^ Potpisujem da je trail loop najudobnija za koristiti. Opere se i fenom osuši pa mislim da nećeš imati problema oko kvašenja jedino što će biti mokra 🤣
Oridjidji ili? Ja sam uz Ultru dobio teget Ocean i zelenu Alpine. Ocean mi je dobra za plivanje jedino, inace glomazna, Alpine nije losa mada tesko zategnem sat kako treba. Trail sam na kraju uzeo neku sa Aliexpressa i najvise nju nosim, jedino nisam video da uporedim sa originalnom kakva je.

^ ja sam dobio ocean uz sat. Narandžasta sa slike i trail loop su iz istyle. Narandžasta je dosta lošija od original ali zato trail loop je 1/1 original. Direktno sam je poredio sa kolegom koji je uzeo sa fabričkim trail loop

^ kad se osuši odmah opet je kao nova. Ako je neko koristi u poslu da je često mokra onda može da dođe do toga. Zato su gumene odlične za to, a barem se lagano menjaju što je odlično rešenje.

Čitam vest o ovome juče i jutros me sačeka notifikacija, a preko dana eto meni nos malo zapusen, malo curi.

Prilozi

• IMG_0019.png
    IMG_0019.png
    169.8 KB · Pregleda: 120
Fantasticno. Prehladjen sam i vec mi treci dan izbacuje da su mi 2 parametra izvan opsega,temp i disanje.

Bogme sam i ja fasovao istu notifikaciju pre neki dan, tako mi i treba kad u sred Dubai-a nariktam klimu na 19 stepeni da mogu da spavam a onda ujutru izađem na 40 stepeni... živote, robijo

Nazad
Vrh Dno