Ja imam seriju 9 45 mm I na mojoj ženskoj ruci nije veliki. Taman mi je i sve lepo mogu da pročitam 🙂Nisam iz Beograda tako da dolazim samo zbog probe sata mi je iskreno cimanje
Nikakvo poboljsanje trajanja baterije sa 11.0.1Ja jesam primetio brže pražnjenje, AW8. A i BH je iznenada na 87% sto za godinu i po star uređaj nije bas sjajan rezultat
Ne moras da brines za sitna cukanja, apsolutno je otporan, i ekran i kuciste. Testiram svaki dan
Trail loop je po meni najudobnija narukvica.
Imam AC+, ali mi svakako nece pomoći za kozmetička oštećenja.@jorgovan uplati AppleCare ako te brine da ga ne ostetis i resen problem![]()
Nisam probao, ali ne verujem da bi mi vršila posao zato što mi je potrebna narukvica koja može svakodnevno da se kvasi.Ne moras da brines za sitna cukanja, apsolutno je otporan, i ekran i kuciste. Testiram svaki dan
Trail loop je po meni najudobnija narukvica.
Oridjidji ili? Ja sam uz Ultru dobio teget Ocean i zelenu Alpine. Ocean mi je dobra za plivanje jedino, inace glomazna, Alpine nije losa mada tesko zategnem sat kako treba. Trail sam na kraju uzeo neku sa Aliexpressa i najvise nju nosim, jedino nisam video da uporedim sa originalnom kakva je.^ Potpisujem da je trail loop najudobnija za koristiti. Opere se i fenom osuši pa mislim da nećeš imati problema oko kvašenja jedino što će biti mokra 🤣
i onda se usmrdi katastrofa..to je mana velika a inace jeste udobna bas^ Potpisujem da je trail loop najudobnija za koristiti. Opere se i fenom osuši pa mislim da nećeš imati problema oko kvašenja jedino što će biti mokra 🤣
Da, katastrofa koliko se usmrde. Ja imam 4 komada pa ih rotiram. Cak sam ih prao i u masini i usmrde se relativno brzoi onda se usmrdi katastrofa..to je mana velika a inace jeste udobna bas
O ovome sam pisao, a sad evo piše i BenčDobro je to sa praćenjem temp. Ja posle korone svaki čas nešto kilav sad već znam da kad mi temp ode 0.5 ili 1.0 iznad proseka pa još imam ubrzan puls tu je neko ****** u najavi. A po tim parametrima pratim i kad se stanje vrati u normalu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari