Šta je novo?

Apple Watch

meni par noci za puls koji je pao nekoliko puta na 34...ali vec danima mi je zapusen nos i sva sam malaksala ali nemam temp....samo moram da odem da aktiviram i ECG i IRN

Mani se aktivacija nego idi kod kardiologa. To je ozbiljna bradikardija. To nije normalna vrednost ni za prehladu. Izmeri pritisak pa vidi kakav je, da li je nizak ,kao i obicno ili je jos nizi. Naravno,pod uslovom da znas koliki ti je redovan pritisak.

Da, od prehlade i povišene temperature generalno, puls je viši od uobičajenog. Za praćenje pulsa treba gledati Resting heart rate

bila sam kod kardiologa, mada oduvek imam jako nizak pritisak i puls....nego ovako kazem da treba da aktiviram ostalo sto mogu na AW... znacio bi mi aktiviran i ECG i ostalo da imam kad vec postoji opcija
jednom mi je na typical i prijavio da sam dugo spavala (7 i po sati) posto inace spavam oko 5 tako da dobro radi, prati ono uobicajeno i cim nesto nije po tim vrednostima prijavi

Da bi aktivirala,moras do granice neke od drzava gde je to odobreno od stane Appla.
Kao sto vidis,za pritisak sam znao da ti je nizak. Interesuje me sta ti je kardiolog rekao za puls? Ne bih da te plasim,za te vrednosti se stavlja pacemaker ili ces ga morati staviti,u jednom trenutku. Bavis se profesionalno sportom? Koliko imas godina? Izvini sad sto propitkujem ali me zainteresovalo.😁

bila sam kod kardiologa, mada oduvek imam jako nizak pritisak i puls....nego ovako kazem da treba da aktiviram ostalo sto mogu na AW... znacio bi mi aktiviran i ECG i ostalo da imam kad vec postoji opcija
jednom mi je na typical i prijavio da sam dugo spavala (7 i po sati) posto inace spavam oko 5 tako da dobro radi, prati ono uobicajeno i cim nesto nije po tim vrednostima prijavi
ECG da bi aktivirala možeš na primer u Hrvatskoj. Ne moraš fizički biti tamo samo da uhvatiš signal njihove mreže negde blizu granice, kad to uradiš isključiš Wi-Fi i lokaciju da sat i telefon ne vide da si i dalje u Srbiji. Pustiš na satu jedan ECG i posle toga upališ lokaciju i vratiš se na našu mrežu i radi će ti posle toga bez problema.

Ja sam u Somboru uhvatio Yettel HU i tako aktivirao
Ne treba zaboraviti pored ECG, aktivirati i Irregular Heart Rythm Notifications

^ naravno. Sad gde joj je bliže kad bude u nekom prolazu.

objasnili ste mi pre par meseci kad sam se zalila kako nisam uspela, nisam znala da treba da iskljucim lokaciju 🙄

^ moraš jer preko lokacije vidi da si ipak u Srbiji koja ne prihvata ECG

Zašto moraš da namestiš vreme kad ideš da spavaš i kad se budiš? Zar nije sat dovoljno pametan da sam to shvati? Koristio sam Huawei gt2 pro koji je znao da zabeliži i kad zadremam na 5 minuta.

Ko kaze da mora?

Tek kad uključi sleep focus on računa. Ja iskreno koristim ovu app https://apps.apple.com/app/id1164801111 ona beleži bez da se stavi sleep focus.

Meni lično i bolja i detaljnija od Apple sleep dela.

Od WatchOS 11 ne mora da se pali sleep focus, sat beleži sam kada spavaš, uhvati i dremku preko dana ako je malo duža (ne znam koji je donji limit, ali iznad 30min sigurno).
Jedino što ne meri temperaturu ako se ne uključi sleep focus iz nekog razloga.
Tek kad uključi sleep focus on računa. Ja iskreno koristim ovu app https://apps.apple.com/app/id1164801111 ona beleži bez da se stavi sleep focus.

Meni lično i bolja i detaljnija od Apple sleep dela.
Jel mož da daš malo više detalja pošto vidim da se plaća aplikacija?

Ja koristim Pillow (free verziju).

Koliko je zapravo bitna aktivacija EKG-a za generalno i Vitals app i uopsteno pracenje ovih parametara? Watch 7 sam inace.

Od WatchOS 11 ne mora da se pali sleep focus, sat beleži sam kada spavaš, uhvati i dremku preko dana ako je malo duža (ne znam koji je donji limit, ali iznad 30min sigurno).
Jedino što ne meri temperaturu ako se ne uključi sleep focus iz nekog razloga.
Da, ali ne prikazuje faze sna. Prikazuje samo ukupno, barem na AW 7.

Meni na series 7 prikazuje i sve meri automatski.

Prilozi

• incoming-C1E808FF-417F-4DA1-AEC3-6245577B4C09.png
    incoming-C1E808FF-417F-4DA1-AEC3-6245577B4C09.png
    121.7 KB · Pregleda: 72
  • incoming-96FBBFCD-EB5D-49FA-A782-482983C996FE.png
    incoming-96FBBFCD-EB5D-49FA-A782-482983C996FE.png
    161.3 KB · Pregleda: 70
Koliko je zapravo bitna aktivacija EKG-a za generalno i Vitals app i uopsteno pracenje ovih parametara? Watch 7 sam inace.
Nije bitno,puls ti svakako meri pa meri. Ekg radi samo na on demand😉

Prilozi

• IMG_5686.png
    IMG_5686.png
    108 KB · Pregleda: 45
Za spavanja koja detektuje kao dremke nema fazi sna

Imam aktiviran ECG, kako oaktiviram Irregular Heart Rythm? Mora ponovo da se uhvati roaming?
Da, isto se aktivira kao i ECG
Heart - Irregular Rhythm Notifications - poslednja stavka

Poslednja izmena:
Za spavanja koja detektuje kao dremke nema fazi sna
Hm. To mi je malo cudno jer ja upalim fokus Spavanje cak i za te “dremke” koje traju obicno 2 sata. Upravo sam procitao na reditu komentar od pre koju godinu i neko je napisao da ne prati faze sna za spavanja ispod 4 sata sto mi nema smisla.

Jel mož da daš malo više detalja pošto vidim da se plaća aplikacija?
Uh ne znam odakle bih počeo, ogromna je app i pregršt opcija...

Evo sajt

A i ovo znači nešto...
IMG_0068.jpeg

Par screenshotova

IMG_0060.jpegIMG_0067.jpeg

Da li prelaskom sa 8 na 10 zadrzavam Blood Oxygene ili ta funkcionalnost nije podržana?

Da li prelaskom sa 8 na 10 zadrzavam Blood Oxygene ili ta funkcionalnost nije podržana?
Ja sam prešao sa 7 na 10. Tamo sam imao aktiviran ecg i to se prenelo. Blood oxygene nisam imao ali sada ovde radi. Mislim da to ne radi samo u USA.
Inače u iStyle za 10 nemaju zaštitu za ekran, da li neko koristi nešto?

Nazad
Vrh Dno