ECG da bi aktivirala možeš na primer u Hrvatskoj. Ne moraš fizički biti tamo samo da uhvatiš signal njihove mreže negde blizu granice, kad to uradiš isključiš Wi-Fi i lokaciju da sat i telefon ne vide da si i dalje u Srbiji. Pustiš na satu jedan ECG i posle toga upališ lokaciju i vratiš se na našu mrežu i radi će ti posle toga bez problema.bila sam kod kardiologa, mada oduvek imam jako nizak pritisak i puls....nego ovako kazem da treba da aktiviram ostalo sto mogu na AW... znacio bi mi aktiviran i ECG i ostalo da imam kad vec postoji opcija
jednom mi je na typical i prijavio da sam dugo spavala (7 i po sati) posto inace spavam oko 5 tako da dobro radi, prati ono uobicajeno i cim nesto nije po tim vrednostima prijavi
Jel mož da daš malo više detalja pošto vidim da se plaća aplikacija?Tek kad uključi sleep focus on računa. Ja iskreno koristim ovu app https://apps.apple.com/app/id1164801111 ona beleži bez da se stavi sleep focus.
Meni lično i bolja i detaljnija od Apple sleep dela.
To ti mislis da spavas a u stvari ti je jedno oko uvek otvoreno.Pa spavam na poslu a on to ne pokazuje 😄Jedino kad stavim bedtime...
Da, ali ne prikazuje faze sna. Prikazuje samo ukupno, barem na AW 7.Od WatchOS 11 ne mora da se pali sleep focus, sat beleži sam kada spavaš, uhvati i dremku preko dana ako je malo duža (ne znam koji je donji limit, ali iznad 30min sigurno).
Jedino što ne meri temperaturu ako se ne uključi sleep focus iz nekog razloga.
Nije bitno,puls ti svakako meri pa meri. Ekg radi samo na on demand😉Koliko je zapravo bitna aktivacija EKG-a za generalno i Vitals app i uopsteno pracenje ovih parametara? Watch 7 sam inace.
Meni sve uredno prikazuje kao i kada se upali sleep focus, sa izuzetkom već pomenute temperature. (AW9 ako je bitno)Da, ali ne prikazuje faze sna. Prikazuje samo ukupno, barem na AW 7.
Ni meni takodje na AW 9. Iz nekog razloga samo nocu dok spavam prati faze sna, tokom dana ne.Da, ali ne prikazuje faze sna. Prikazuje samo ukupno, barem na AW 7.
Imam aktiviran ECG, kako oaktiviram Irregular Heart Rythm? Mora ponovo da se uhvati roaming?Ne treba zaboraviti pored ECG, aktivirati i Irregular Heart Rythm Notifications
Da, isto se aktivira kao i ECGImam aktiviran ECG, kako oaktiviram Irregular Heart Rythm? Mora ponovo da se uhvati roaming?
Hm. To mi je malo cudno jer ja upalim fokus Spavanje cak i za te “dremke” koje traju obicno 2 sata. Upravo sam procitao na reditu komentar od pre koju godinu i neko je napisao da ne prati faze sna za spavanja ispod 4 sata sto mi nema smisla.Za spavanja koja detektuje kao dremke nema fazi sna
Ja sam prešao sa 7 na 10. Tamo sam imao aktiviran ecg i to se prenelo. Blood oxygene nisam imao ali sada ovde radi. Mislim da to ne radi samo u USA.Da li prelaskom sa 8 na 10 zadrzavam Blood Oxygene ili ta funkcionalnost nije podržana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari