Made in USA i razmak kod Apple. com ga odaju po meni da je fejk, ali ne bih mogao nista garantujem naravno.Moze li se na osnovu ovih fotografija utvrditi da li je fake ili original?
Pogledajte prilog 459363Pogledajte prilog 459364
KopijaMoze li se na osnovu ovih fotografija utvrditi da li je fake ili original?
Isto bi rekao da je kopija. Jabuka od loga je na orginalu jasno vidljiva dok tu nije za prepoznati. I ringovi oko senzora se na orginalu ne vide tako…Moze li se na osnovu ovih fotografija utvrditi da li je fake ili original?
Kakav je kvalitet u odnosu na original sa ovog store-a? Do sada sve silikonske sto sam narucivao sa AE ''izlizu'' se posle nedelju dana i izgledaju kao da su stare ko zna koliko. Dok original posle dve godine mi je izgledao skoro kao nov.Preporuka za urvoi Store, URVOI Official i URVOISZ Store na AE.
Slike nisu autentične zbog copyright-a ali može se skontati koji se oglasi odnose na kopije originala.
Ima i više boja recimo Sport Band ili Loop, samo pitati prodavca za sliku svih boja.
Jedino alpine i klasik milanese nisu nešto, ostale su super, pogotovo ocean, tail, braided(metalni konektori kao kod originala), sp band i loop.
Svaka kopija se izliže posle nekog vremena na žalost.Kakav je kvalitet u odnosu na original sa ovog store-a? Do sada sve silikonske sto sam narucivao sa AE ''izlizu'' se posle nedelju dana i izgledaju kao da su stare ko zna koliko. Dok original posle dve godine mi je izgledao skoro kao nov.
"Odobrena" zamena sata u okviru AC+Ipak je do baterije kod mene...
29 eura u Španiji ili kod nas u iStyle-u 3.690Da li je neko uzimao punjac (tj. kabl) zamenski za AW? Ostao sam bez originalnog posto mi je ukradena torba, kupio prvi koji sam nasao u Spaniji, medjutim pregreva se sat dok se puni na njemu, pa se sad brinem da uzmem bilo koji..
Meni je iznenada prestao da radi magnetni deo (verovatno, nisam nosio u servis, pisao sam u temi o servisu). Sat je kupljen u Beču i nisam mogao da reklamiram to. Zvao sam iStyle servis i oni kažu “to se ne kvari nikada”. 😂Da li je neko uzimao punjac (tj. kabl) zamenski za AW? Ostao sam bez originalnog posto mi je ukradena torba, kupio prvi koji sam nasao u Spaniji, medjutim pregreva se sat dok se puni na njemu, pa se sad brinem da uzmem bilo koji..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari