Šta je novo?

Apple Watch

meni je isto trajala krace pa sam uradila force restart i sredilo mi se...

Force restart ako ne pomogne onda može pomoći factory reset bez vraćanja backup-a.
Meni se preporodio sad kada sam ovo drugo uradio kada sam počeo sa betama i baterija bila očajna.
Nezgodno je jedino sve ponovo podesiti...

Moze li se na osnovu ovih fotografija utvrditi da li je fake ili original?
1000015992.jpg1000015991.jpg

Ipak je do baterije kod mene...

Prilozi

• incoming-B2DF4D4A-0466-4CB9-9EEB-ABFAE84523A2.png
    incoming-B2DF4D4A-0466-4CB9-9EEB-ABFAE84523A2.png
    31.9 KB · Pregleda: 130
Moja je na 87%

Zapravo ne znam nista o apple satovima pa otuda i pitanje.
Uzgred, dobro zapazanje za web adresu ne bih primetio.
Jedino sto sam uspeo naci na osnovu slike na njihovom sajtu je da je A2859 zapravo China mainland.

Prilozi

• Screenshot_20240923_175826_Kiwi Browser.jpg
    Screenshot_20240923_175826_Kiwi Browser.jpg
    89.2 KB · Pregleda: 160
Kako ljudi naiđete na te kopije da mi je znati... Zna se gde kupiš uredjaje, proveren neki KP prodavac ili zvanični prodavci ili Apple store.

U orifinal ima srafove sa zarezom u obliku petokrake, a ovaj ima sestokrake

Stalno mi na satu iskace widget ako gledam nesto sto sat prepoznaje kao audio/video. Nikako da skontam kako ugasiti.

Edit: ovo…

Sta god upalim, tipa kameru za djeciju sobu stoji widget. Problem rijesen😂

Na satu: Settings -> Smart Stack -> Live Activities -> Media Apps i tu se nalaze podešavanja za media aplikacije

Preporuka za urvoi Store, URVOI Official i URVOISZ Store na AE.
Slike nisu autentične zbog copyright-a ali može se skontati koji se oglasi odnose na kopije originala.
Ima i više boja recimo Sport Band ili Loop, samo pitati prodavca za sliku svih boja.
Jedino alpine i klasik milanese nisu nešto, ostale su super, pogotovo ocean, tail, braided(metalni konektori kao kod originala), sp band i loop.
Kakav je kvalitet u odnosu na original sa ovog store-a? Do sada sve silikonske sto sam narucivao sa AE ''izlizu'' se posle nedelju dana i izgledaju kao da su stare ko zna koliko. Dok original posle dve godine mi je izgledao skoro kao nov.

Kakav je kvalitet u odnosu na original sa ovog store-a? Do sada sve silikonske sto sam narucivao sa AE ''izlizu'' se posle nedelju dana i izgledaju kao da su stare ko zna koliko. Dok original posle dve godine mi je izgledao skoro kao nov.
Svaka kopija se izliže posle nekog vremena na žalost.
Nije kvalitet toliko dobar kao kod originala ali to je i očekivano spram cene.
Takoðe kopije znaju da teže ulaze i izlaze iz konektora recimo.
Od narukvice od 2.3€ se i ne očekuje da bude kao original od 50€

Svakako, nego sam pomislio da nisu mozda malkice bolje od ostalih kopija :LOL:

Stigla serija 10, 46mm jet black. 😄
Mislio sam da kupim 42mm jer mi je zglob mršav, pošto sam gledao recenzije po YT od 46mm i delovao je baš glomazno, ali ipak uživo ne izgleda tako veliko, tako da sam uzeo manji pogrešio bih.

Prilozi

• IMG_3473.jpeg
    IMG_3473.jpeg
    138.5 KB · Pregleda: 103
  • IMG_3474.jpeg
    IMG_3474.jpeg
    210.1 KB · Pregleda: 105
  • IMG_3476.jpeg
    IMG_3476.jpeg
    120.6 KB · Pregleda: 126
Da li je neko kupovao narukvice na sajtu 🍍.rs i ako jeste kako su se pokazale?

Da li je neko uzimao punjac (tj. kabl) zamenski za AW? Ostao sam bez originalnog posto mi je ukradena torba, kupio prvi koji sam nasao u Spaniji, medjutim pregreva se sat dok se puni na njemu, pa se sad brinem da uzmem bilo koji..

Da li je neko uzimao punjac (tj. kabl) zamenski za AW? Ostao sam bez originalnog posto mi je ukradena torba, kupio prvi koji sam nasao u Spaniji, medjutim pregreva se sat dok se puni na njemu, pa se sad brinem da uzmem bilo koji..
29 eura u Španiji ili kod nas u iStyle-u 3.690

Prilozi

• IMG_9647.png
    IMG_9647.png
    105 KB · Pregleda: 46
  • IMG_9648.png
    IMG_9648.png
    109.9 KB · Pregleda: 38
Meni je iznenada prestao da radi magnetni deo (verovatno, nisam nosio u servis, pisao sam u temi o servisu). Sat je kupljen u Beču i nisam mogao da reklamiram to. Zvao sam iStyle servis i oni kažu “to se ne kvari nikada”. 😂
Na kraju sam poručio originalni kabl kod njih. Razlikuje se od onog iz Austrije po omotu kabla, AT je bio gumiran, SRB je “pleten” - rekao bih da je bolji ovaj naš. 😀

Razlika je zbog toga što su krenuli od serije 9 da i u kutiji daju pleteni pa otuda i prodaju zasebno isti.

Sat je kupljen u aprilu 2022. Da je kupljen kod nas i da je bilo u roku od 2-godišnje garancije zamenili bi mi kabl. Tako su makar rekli u servisu.

Bas razlika izmedju U1 i U2,neocekivano.

Nazad
Vrh Dno