Gde to ima ultra za 500e? Možda jedino polovna neka?Ja koristim SE2 i to bih ti preporucio. Mozda je best buy trenutno. Meni treba da procitam poruke i mejlove dok radim, da ne idem do telefona itd.
Preko aplikacije WeChat(mislim da se tako zove) mogu i da odgovaram na WA. Cesto gledam neke oglase da kupim AW ultra ali skontam da mi nije potrebno, ovaj mi sve zavrsava i ne zalim ga, tj ne potresem se kad ga zakacim o nesto. Vjerovatno cu u nekom narednom periodu da kupim ultru al cisto iz hira i vec sad znam da mi je to nepotrebno izbijanje 500€ iz dzepa ali ...
Ovaj SE2 mi je na 100% baterije i dobro drzi, nemam problema sto se tog tice. Sve one funkcije tipa EKG ili sta nisam koristio ni na 6 dok sam imao.
A to je već druga priča, kod nas vidim da nova nema nigde ispod 1000e pošto, jel te, kod nas standard visok. Pričam za regularne radnje, ne sa oglasa.Racunam ovaj 150-200€ j racun i za 700€ nova ultra 2 moze se naci u njemackoj.
Ima li stara Ultra 2 ono što navode za seriju 10?Nema apple watch ultra 3? Koji su oni kraljevi marketinga, naprave metalnu narukvicu i obojaju u crno 🤣
Rekli su da ce to raditi 9-ka i ultra 2.Ima li stara Ultra 2 ono što navode za seriju 10?
"Sat prati važne zdravstvene parametre kao što su otkucaji srca, aritmija, apneja, kao i temperatura tela"
Nisam video da prati tmperaturu tela? Nije valjda da serija 10 može a Ultra ne?
Ima sve. Ultra im je najjači model, rekli su na event da apaneja dolazi sa update. Da bi temperaturu tela dobio spavaj 5 noći sa njim i tada će se aktivirati.Ima li stara Ultra 2 ono što navode za seriju 10?
"Sat prati važne zdravstvene parametre kao što su otkucaji srca, aritmija, apneja, kao i temperatura tela"
Nisam video da prati tmperaturu tela? Nije valjda da serija 10 može a Ultra ne?
Kako misliš više za žene?Ma moze, temperaturu prati moj aw 9 samo sto to nije kako ti mislis tj kako svi mislimo da treba da radi. To je vise za zene predvidjeno a za ostale, imas neki prosek i on ti samo kaze da li odstupa i za koliko. Nista spektakularno.
I ja se nesto razmisljam da zamenim 1st Gen SE ali me baterija na Amazfit Balance-u toliko razmazila da mi ovih dan, dan i po, pa i 2-3 na Ultri, odmah lupe samar realnostiI ja naginjem ka toj odluci. Samo čekam da vidim koliko ce 9 pojeftiniti kad izađe 10.
Ali plašim se da to neće biti onoliko koliko sam očekivao.
Ja sam uzeo 9 posle predstavljanja 10-ke, cekao sam da vidim najvise velicinu, ali 46mm je za moj zglob veliko, i 10-ka ne donosi nista revolucionarno, cak ce neku funkciju dobiti i 9-ka. I jos nasao sam je za 400€ glanc novu GPS+LTE verzija, tako da sam prezadovoljan kupovinom. Pre toga sam koristio SE2 dve godine, i bio veoma zadovoljan njime, baterijom pogotovo.Meni se cini da je mozda najbolja opcija kupovina serije 9 u odnosu na koliko dobijes a koliko platis.. do pre neki dan sam razmisljao o kupovini SE2 modela ili neke serije 7-8 ali prevagao sam na seriju 9
Neka te dugo sluzi. Ja sam isto odlucio da uzmem seriju 9 samo cekam da puste 10-ku da mozda jos padne cena😁 samo se bojim da po oglasima ove nove neotpakovane ne budu prodateJa sam uzeo 9 posle predstavljanja 10-ke, cekao sam da vidim najvise velicinu, ali 46mm je za moj zglob veliko, i 10-ka ne donosi nista revolucionarno, cak ce neku funkciju dobiti i 9-ka. I jos nasao sam je za 400€ glanc novu GPS+LTE verzija, tako da sam prezadovoljan kupovinom. Pre toga sam koristio SE2 dve godine, i bio veoma zadovoljan njime, baterijom pogotovo.
Jedino što si džabe uzeo LTE verzijuJa sam uzeo 9 posle predstavljanja 10-ke, cekao sam da vidim najvise velicinu, ali 46mm je za moj zglob veliko, i 10-ka ne donosi nista revolucionarno, cak ce neku funkciju dobiti i 9-ka. I jos nasao sam je za 400€ glanc novu GPS+LTE verzija, tako da sam prezadovoljan kupovinom. Pre toga sam koristio SE2 dve godine, i bio veoma zadovoljan njime, baterijom pogotovo.
Ovde gde zivim mogu da je koristim, zbog toga sam je i uzeoJedino što si džabe uzeo LTE verziju
Dobro je to sa praćenjem temp. Ja posle korone svaki čas nešto kilav sad već znam da kad mi temp ode 0.5 ili 1.0 iznad proseka pa još imam ubrzan puls tu je neko ****** u najavi. A po tim parametrima pratim i kad se stanje vrati u normalu.Ma moze, temperaturu prati moj aw 9 samo sto to nije kako ti mislis tj kako svi mislimo da treba da radi. To je vise za zene predvidjeno a za ostale, imas neki prosek i on ti samo kaze da li odstupa i za koliko. Nista spektakularno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari