Šta je novo?

Apple Watch

Pozdrav,
Imam AW 4 44mm i baterija mi je pala na 75%
Da li neko zna cijenu zamjene u ovlaštenom servisu? Guglovao sam, ali nisam mogao da nađem konkretan odgovor. Mislim da je u SAD-u negdje oko $80.
Druga stvar, pošto se radi o starijem satu, ima li neko iskustva sa alternativnim proizvođačima baterija? Pretpostavljam da ima negdje neki kinez koji je približno dobar kao i originalna baterija.

Hvala na odgovoru.

Ja sam prešao sa 7 na 10. Tamo sam imao aktiviran ecg i to se prenelo. Blood oxygene nisam imao ali sada ovde radi. Mislim da to ne radi samo u USA.
Inače u iStyle za 10 nemaju zaštitu za ekran, da li neko koristi nešto?
Takođe prešao sa 7 na 10. Sve je ostalo aktivno (Blood oxygen), samo sam dobio senzor temperature.
Jednom aktivirani ECG i Irregular Heart Rhythm ostaju trajno aktivirani na nalogu.

Od zaštita samo AppleCare+

Nema zamene delova, menja se ceo sat. A nisam siguran da se to isplati baš.
Definitivno se ne isplati mijenjati cio sat, ali nisam siguran da razumijem ovo jer u ovlaštenim servisima u EU i SAD nude zamjenu baterije, a i ima gomila tutorijala na YT (što sigurno ne bih prihvatio da uradim).

Ako je komplikovano, ne bih to radio dok sat ne počne da se gasi, ali mi nije baš jasno da nema zamjene baterije.

Ovde se jedino menja ceo sat, kao što je kolega napisao. Mada je posle toliko godina realnije kupiti noviji model. Cena u Americe je 99$, a onda je kupovina novijeg modela tek realnija.

Prešao sa Androida na Ios i posto koristim satove godinama sad se Honor watch lepo uparuje sa iosom ali previše troši bateriju zbog sceeen idle-a. Bas se oseti potrošnja kada je povezan sat bez obzira na sva podešavanja i isključivanja . Tipa sa satom izgura dan a bez njega dan ipo, skoro i 2 dana , verovatno zbog nekompatibilnosti.
Koliko apple sat troši bateriju telefona u praksi kad je non stop povezan ?

Poslednja izmena:
Običan nov AW (8, 9, 10) dan i po, dobaci i do dva, zavisi od korišćenja

Ja nisam primetio ikakvu opipljivu razliku u trajanju baterije na telefonu od kad koristim AW, mada nisam neko ko će aktivno pratiti takve stvari.
BT na telefonu mi je stalno uključen i uvek su povezani sat i slušalice.

Pozdrav, da li se ikome desilo da Apple Pay kao opcija nestane iznenada na AW? Imam AW9 i na putovanju sam primijetio da nemam Wallet app na satu više, kao da je nestala nakon updatea iPhone-a na 18.1.1

Zaglupio mi se sat, od juce ujutru kako je napunjen ostalo je 100%. Skoro ce 24h kako je skinut sa punjaca i kako procenti ne padajuu. Pokusacu ga restartovati pa da vidim.

P.S. 'ta ce ti vi sa vasim ultrama? 😂

Prilozi

• incoming-AD307E6B-9796-4F0D-AA09-5CD04ED6CD9E.png
    incoming-AD307E6B-9796-4F0D-AA09-5CD04ED6CD9E.png
    35.4 KB · Pregleda: 26
Cao, gledam Apple Watch SE i postoji 2023. i 2024. verzija (na iStyle) ali ne nalazim bas informacije koja je razlika i da li vredi da se doda razlika u ceni. Da li neko zna u cemu se razlikuju i da li ici na 2023. ili 2024. verziju?

Ovo su prva i druga generacija. Ja pisem o drugoj generaciji, 2023. i 2024. verziji koju nude u iStyle i na KP

Ja koliko znam ima samo dva koja su izasla... Prva i druga generacija, nema trece.

U trećoj godini postojanja ultre je samo dodata nova boja, sve je apsolutno isto.

Cao, gledam Apple Watch SE i postoji 2023. i 2024. verzija (na iStyle) ali ne nalazim bas informacije koja je razlika i da li vredi da se doda razlika u ceni. Da li neko zna u cemu se razlikuju i da li ici na 2023. ili 2024. verziju?
Mislim da je sve isto samo godina proizvodnje. Nisam trazio al mislim da postoji i SE2 2022 pa onda 2023 i 2024.

Mislim da je sve isto samo godina proizvodnje. Nisam trazio al mislim da postoji i SE2 2022 pa onda 2023 i 2024.
Sto noviju zbog OS podrske. Ja imam prvi SE (2020 ili 2021) i nemam opciju za update na poslednju verziju watchOS-a.

Otkad sam ažurirao watch OS, iPhone mi zvoni iako nosim sat na ruci.
Ranije mi je bilo podešeno da mi samo sat vibrira. Ali sad ne mogu da nađem gdw se to podešava?

Da li neko ima savet kako očistiti kamenac sa sata? Pošto sat nosim bukvalno 24/7 posle tuširanja ostne vode i sad posle više od godinu dana vide se tragovi oko krunice najviše. U pitanju je Ultra 2 titanium nature boja.

pa sirce je najbolje za kamenac :)

Ne može na AW još uvek.

e bzv, a primetila sam da nemam vise na satu tastaturu ni na AW 9 ni na Ultra

Mislim da će za cellular morati da se kupi model baš kod nas kroz regularan kanal da bi radilo, jednog dana.
Kao da mi je kroz maglu od pre nekoliko godina da je priča ta.

Узела девојка SE другу генерацију, нисам баш у томе па ме занима где код нас најјефтиније узети пуњач за њега као резервни? По алију видим гомилу ових за пар стотина динара, да ли ради посао било који, мада боље ако може да се одмах тако нешто узме код нас.

Узела девојка SE другу генерацију, нисам баш у томе па ме занима где код нас најјефтиније узети пуњач за њега као резервни? По алију видим гомилу ових за пар стотина динара, да ли ради посао било који, мада боље ако може да се одмах тако нешто узме код нас.
Ja sam uzeo preko temu-a neki mislim da je bio 350din, ima USB-C i adapter za obican USB, stoji mi u rancu, zlu ne trebalo ;) inace puni sasvim ok, mozda malo sporije od originala

Na sajtu A1 stoji kod satova filter Milti Sim i definitivno otpadaju ovi od Apple satovi cim se upali taj filter. Ostaju Samsungovih par modela samo. A na primer taj Ultra samsungov ne moze da se upari sa iphonom.

Nazad
Vrh Dno