Šta je novo?

Apple Watch

Pozdrav,
Imam AW 4 44mm i baterija mi je pala na 75%
Da li neko zna cijenu zamjene u ovlaštenom servisu? Guglovao sam, ali nisam mogao da nađem konkretan odgovor. Mislim da je u SAD-u negdje oko $80.
Druga stvar, pošto se radi o starijem satu, ima li neko iskustva sa alternativnim proizvođačima baterija? Pretpostavljam da ima negdje neki kinez koji je približno dobar kao i originalna baterija.

Hvala na odgovoru.

Ja sam prešao sa 7 na 10. Tamo sam imao aktiviran ecg i to se prenelo. Blood oxygene nisam imao ali sada ovde radi. Mislim da to ne radi samo u USA.
Inače u iStyle za 10 nemaju zaštitu za ekran, da li neko koristi nešto?
Takođe prešao sa 7 na 10. Sve je ostalo aktivno (Blood oxygen), samo sam dobio senzor temperature.
Jednom aktivirani ECG i Irregular Heart Rhythm ostaju trajno aktivirani na nalogu.

Od zaštita samo AppleCare+

Nema zamene delova, menja se ceo sat. A nisam siguran da se to isplati baš.
Definitivno se ne isplati mijenjati cio sat, ali nisam siguran da razumijem ovo jer u ovlaštenim servisima u EU i SAD nude zamjenu baterije, a i ima gomila tutorijala na YT (što sigurno ne bih prihvatio da uradim).

Ako je komplikovano, ne bih to radio dok sat ne počne da se gasi, ali mi nije baš jasno da nema zamjene baterije.

Ovde se jedino menja ceo sat, kao što je kolega napisao. Mada je posle toliko godina realnije kupiti noviji model. Cena u Americe je 99$, a onda je kupovina novijeg modela tek realnija.

Prešao sa Androida na Ios i posto koristim satove godinama sad se Honor watch lepo uparuje sa iosom ali previše troši bateriju zbog sceeen idle-a. Bas se oseti potrošnja kada je povezan sat bez obzira na sva podešavanja i isključivanja . Tipa sa satom izgura dan a bez njega dan ipo, skoro i 2 dana , verovatno zbog nekompatibilnosti.
Koliko apple sat troši bateriju telefona u praksi kad je non stop povezan ?

Poslednja izmena:
Običan nov AW (8, 9, 10) dan i po, dobaci i do dva, zavisi od korišćenja

Ja nisam primetio ikakvu opipljivu razliku u trajanju baterije na telefonu od kad koristim AW, mada nisam neko ko će aktivno pratiti takve stvari.
BT na telefonu mi je stalno uključen i uvek su povezani sat i slušalice.

Pozdrav, da li se ikome desilo da Apple Pay kao opcija nestane iznenada na AW? Imam AW9 i na putovanju sam primijetio da nemam Wallet app na satu više, kao da je nestala nakon updatea iPhone-a na 18.1.1

Nazad
Vrh Dno