Šta je novo?

Apple Watch

Šta učini jedan pad sata u toku noći između zida i kreveta...
Jedino ovo između levog i desnog skupa ogrebotina je bilo
Sreća pa sam aktivirao Apple Care
IMG_0326.jpeg
S7, Alu

Poslednja izmena:
Da, da... Ogrebotine su kozmeticke i nece ti menjati sat zbog toga. Sat/telefon bilo sta pod AC se menja samo ako ne moze da se koristi. Ogrebotine spadaju pod kozmeticke stvari i ne menjaju se.

Nije to bas tacno, evo meni je zbog ove pukotine u obliku slova M zamenjen XS. Telefon je 100% bio funkcionalan.IMG_4286.jpeg

Znao sam da neće zbog ogrebotina, planirao sam da u nekom momentu trajanja AC pukne recimo poleđina pa onda da ga odnesem, mada me i to malo strah da ne bude da ne može da se reklamira ili nešto tako

Nije to bas tacno, evo meni je zbog ove pukotine u obliku slova M zamenjen XS. Telefon je 100% bio funkcionalan.Pogledajte prilog 395566
Zato što je puklo staklo. Da je bilo samo izgrebano verovatno bi odbili

Šta učini jedan pad sata u toku noći između zida i kreveta...
Jedino ovo između levog i desnog skupa ogrebotina je bilo
Sreća pa sam aktivirao Apple Care
Pogledajte prilog 395549
S7, Alu
Ovaj moj s5 ispadao sa visine, isto kao i tebi sa punjaca i nema packe. Osim kad sam za zid zapeo i malo ga na cosku ogrebao. Ali dzabe kad niko nece da kupi ove polovne AW jer su precijenjeni. 🤣🤣🤣

Pozdav. Planiram da kupim Apple Watch SE LTE za dete kako bih izbegao kupovinu telefona posto mislim da je jos rano za to. Ideja je da mogu da se cujem i posaljem poruku.
Pitanje koje imam je da li je neko koristio u te svrhe i kakva su iskustva? I da li Family Setup radi u Srbiji?

Ne možeš da povežeš Apple Watch na mobilnu mrežu u Srbiji, te zato neće raditi ni Family Setup.

Dešava mi se da nakon skidanja sata satima sijaju one zelene diode. Watch 7. Kad restartujem sat one se ugase, a do tada sijaju. To mi pre nije bilo pa ako se nekome dešavalo ili zna rešenje neka napiše.

Pozdrav!Zna li neko kako da nateram zvučna obaveštenja ili da zavibrira na iphone 13,koji je povezan sa Watch se,sva obaveštenja idu na sat?Dobijem ja obaveštenja na telefonu,ali mi niti vibrira,niti dobijem zvučno obaveštenje,već kada otključan telefon,vidim da ima obaveštenje.Nije mi to neki veliki problem,ali bi volio da podesim.

Da li se novi sat predstavlja u Septembru sa telefonom, serija 9 i Ultra?

Njverovatnijr će oba da predstave na eventu kad i telefon.

Pozdrav drustvo, da li je moguce kod nas osposobiti ECG funkciju(i ostale) ? Pokusavam sa promenom na USA region,standarne stvari, ali mi i dalje pravi probleme. Inace juce stigla AW Ultra, za sad super :)

Okay,hvala. Da li ce nakon aktivacije u EU nastaviti da sljaka i u RS?

Hoce ja upravo juce aktivirao u GR a prosle godine isto bio u GR pa zaboravio aktivirati😂😂😂

Hoce ja upravo juce aktivirao u GR a prosle godine isto bio u GR pa zaboravio aktivirati😂😂😂
suuuper :). i jos jedno pitanje, da li moram menjati region/praviti account koji se vodi na zemlju u kojoj sam u EU , ili je dovoljno sto ce se sim povezati na neku EU mrezu (vodafon ili tako nesto) . Treba li nesto jos uraditi ? Putujem uskoro ali na vrlo kratko pa bi mi instrukcije ppomogle jer necu imati puno vremena ako nesto krene kkao ne treba :)

Samo se povezes, ne treba ti ni internet.

Uzeo sam danas svoj prvi apple watch . Se 2 silver 44mm. Nisam video nikad uživo apple sat tako da sam se iznenadio koliko je mali ovaj 44mm, dobro da nisam uzeo 40mm. Imao sam Huawei gt2 pro koji je baš ogroman u odnosu na ovaj . Ali to mi se i sviđa što nije preveliki .

Već imam jedan problem i potrebna mi je pomoć . Pošto hoću da vidim i broj koraka na ekranu našao sam na jutubu kako to da namestim . Skinuo sam padometar ++ I uspeo sam da namestim ali problem je što na satu sad pokazuje 1000 koraka dok u padometar aplikaciji na telefonu piše 9000 koliko i ima u apple health aplikaciji . Kako da sinhronizujem sad to ?

Aluminiumska verzija sata nema safirno staklo, samo čelična 😒

Поздрав. На Apple Watch 8 45mm купљен у Јетелу пре годину дана, једноставно је престала да ради куглица, тачније скрол. Питање... Да ли могу на рекламацију да оденесм у IStyle или морам баш у Јетел? ЈЕр сам негде читао да АјСтајл прихвата све рекламације за Епл чак и ако су уређају купљењи код оператора?

Nosi u Istyle.

iStyle još uvek ne radi, koliko znam
ProMobi ili Macola
Bolje njima jer će pre biti završeno verovatno, ali ćeš svakako čekati dok stigne zamenski sat jer se ne popravlja AW.

iStyle još uvek ne radi, koliko znam
ProMobi ili Macola
Bolje njima jer će pre biti završeno verovatno, ali ćeš svakako čekati dok stigne zamenski sat jer se ne popravlja AW.
Ради IStyle у Променади. Нисам разумео, шта се не поправља? Значи добићу нови сат?

Nazad
Vrh Dno