Šta je novo?

Apple Event 9.9.2014.

Боже колико су им ужасни сервер...

Screen_Shot_2014_09_09_at_7_35_33_PM.png

u USA ne puca u opste. Srecom mi ostao team viewer na kucni komp :)

Retardirano, ni home page im ne radi.

Kakvi su seljaci da nema OIS na 6 manjem ... Ako hocu manji fon hocu sve top u njemu !

Drgonzo, ti kasnis jedno pet minuta ako ne i vise :)

Hejteri su hejtovali unapred cene, kao i obično, sada će krenuti sa: "Ali ipak..." :)

64gb 6 plus uz ugovor 400 dolara ? :) pa koliko ce biti bez ugovora.. 1k ?

Gonzo, ako neko prati temu preko smartfona sa paketnim podacima zbog tvojih postova ima da proda bubreg ako nema flat :)

Ipak su one poslednje glasine uglavnom tacnije.. reklamiraju neke funkcije kao nesto nevidjeno, rezoluciju panorama, kameru, slo-mo a konkurencija to ima od kraja 2013 :d

Poslednja izmena:
"We have one more thing." ?

Gonzo, ako neko prati temu preko smartfona sa paketnim podacima zbog tvojih postova ima da proda bubreg ako nema flat :)

Ipak su one poslednje glasine uglavnom tacnije.. reklamiraju neke funkcije kao nesto nevidjeno, rezoluciju panorama, kameru, slo-mo a konkurencija to ima od kraja 2013 :d
Pa neviđeno kod Apple a ne globalno, ne porede se sa drugima već prikazuju svoje inovacije na svom hardveru.

Pa neviđeno kod Apple a ne globalno, ne porede se sa drugima već prikazuju svoje inovacije na svom hardveru.
Ma kapiram, boli ih uvo, da su izbacili 5s sa vecim ekranima svejedno bi prodali desetine miliona uredjaja tako da.. sto se njih tice vrh potezi i isplativost, sto se mene tice opet nista od ajfona.

Sve je ovo mnogo bolje nego 5S, naravno.

Ali me jedno čudi : zašto Apple insistira i dalje na SAMO dual-core procesoru i zbog čega najzad ne pređe na quad-core ? I zbog čega samo 1.4 GHz frekfencija procesora, kad konkurencija odavno radi na 2.5 GHz ???

Može li to neko REALNO i smisleno da mi objasni ? Unapred hvala.

Zanima me baterija koliko ce trajati na iWatch-u?

Sve je ovo mnogo bolje nego 5S, naravno.

Ali me jedno čudi : zašto Apple insistira i dalje na SAMO dual-core procesoru i zbog čega najzad ne pređe na quad-core ? I zbog čega samo 1.4 GHz frekfencija procesora, kad konkurencija odavno radi na 2.5 GHz ???

Može li to neko REALNO i smisleno da mi objasni ? Unapred hvala.

Zato sto je dovoljno. :D
IWATCH ima safir displej. :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno