Udaraju na totalno nova vrata. Vec vidim kako im je strategija da jedna osoba kupi za sebe oba proizvoda.Nije u redu ovoliko da je razlika izmedju 6+ i 6
Pa Family PackUdaraju na totalno nova vrata. Vec vidim kako im je strategija da jedna osoba kupi za sebe oba proizvoda.
ma ne mogu i da čitam i da gledam i da pejstujem slike :dDrgonzo, ti kasnis jedno pet minuta ako ne i vise![]()
Pa neviđeno kod Apple a ne globalno, ne porede se sa drugima već prikazuju svoje inovacije na svom hardveru.Gonzo, ako neko prati temu preko smartfona sa paketnim podacima zbog tvojih postova ima da proda bubreg ako nema flat
Ipak su one poslednje glasine uglavnom tacnije.. reklamiraju neke funkcije kao nesto nevidjeno, rezoluciju panorama, kameru, slo-mo a konkurencija to ima od kraja 2013 :d
Ma kapiram, boli ih uvo, da su izbacili 5s sa vecim ekranima svejedno bi prodali desetine miliona uredjaja tako da.. sto se njih tice vrh potezi i isplativost, sto se mene tice opet nista od ajfona.Pa neviđeno kod Apple a ne globalno, ne porede se sa drugima već prikazuju svoje inovacije na svom hardveru.
Sve je ovo mnogo bolje nego 5S, naravno.
Ali me jedno čudi : zašto Apple insistira i dalje na SAMO dual-core procesoru i zbog čega najzad ne pređe na quad-core ? I zbog čega samo 1.4 GHz frekfencija procesora, kad konkurencija odavno radi na 2.5 GHz ???
Može li to neko REALNO i smisleno da mi objasni ? Unapred hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari