Šta je novo?

Apple Event 9.9.2014.

Ne sviđa mi se to što je 6 postavljen kao da je c varijanta... tj. što nema OIS. Plus mi je preveliki, mislio sam da će i 6ica imati sve što i Plus. Ali dobro. Ok izgleda, Pay mi deluje kao strava stvar i ne bi me iznenadilo da se raširi po evropi pa verovali ili ne i Srbiji.

Će vidimo... Sačekaj prvo da Bono otpeva ovo što liči na pesmu...:-devil-:

edit: izgleda da je to sve :(

Poslednja izmena:
ajde što je stream odmah u startu prso, ali i Benchmark forum je izgleda preopterećen...

Da da, satro kao niko nevoli Apple. A sve voajer do voajera koji prate vest o novom iPhon-u.:d:d:d

mozda su i pogresili ovi sa GSM Arene za RAM, svuda je 1GB a kod njih je 2...

Cene bez ugovora iste kao do sada valjda...

Btw, Apple poklanja novi album U2, vec se nalazi u iTunes music samo treba da skinete :)

Čim je rekao "goodbye" strim više ne puca, sada da gledam na miru kako publika odlazi :)

Poslednja izmena:
Watch deluje kao jako dobra stvar, ali videćemo kad krenu prvi testovi. Što se tiče iP6 i 6 Plus... Kinez je već sve objasnio, nikakvih iznenađenja nije bilo.

Сајт им се коначно променио... тј, коначно има нови дизајн. ;)

Ne znam gde ste pratili prezentaciju, ali na YouTube-u je bilo super, bez ikakvih problema, jedino što sam se kasno uključio, nešto pre Jabuka Plati ;p
Da li sam propustio nešto pametno?
Pored svih glasina nisam verovao da će biti dimenzije koje su. Jednostavno nema smisla, po mojoj logici dimenzije su trebale da budu 4-4.3 i 4.5-5

http://www.apple.com/iphone-6/

Њихов нови сајт је њихов најбољи данашњи дизајн... но, колико год ја негодовао и какио... ја узимам 4.7”

Sat je stvarno kvalitetno urađen, ali proći će još nekoliko meseci pre nego što se nađe u prodaji, a i cena je dosta visoka za naše standarde (od 350$ naviše).
Ako uzmemo u obzir da imaju tri modela sata (sa aluminijumskim kućištem, od nerđajućeg čelika i 18-karatnog zlata), ne smem ni da pomislim koliko će da koštaju ove skuplje verzije.
Inače što se tiče softverskih rešenja za sat, deluje da je dobro osmišljeno + navigacija pomoću "digital crown" i ostalo...

Evo i koje su cifre za simfree...

iPhone 6: 649, 749, 849
iPhone 6 Plus: 749, 849, 949

Samo 100$ razlika... Po meni više vredi uzeti Plus, ali ja ću verovatno uzeti 6, mnogo mi je ovaj Plus veliki za šaku.

A evo i svi modeli uporedno:

http://store.apple.com/us/iphone/family/iphone/compare

Poslednja izmena:
Po meni su lose odradili sto su manji model osakatili u svemu, pogotovo sto 5.5 inca nije privlacno svima.

http://www.apple.com/iphone-6/

Њихов нови сајт је њихов најбољи данашњи дизајн... но, колико год ја негодовао и какио... ја узимам 4.7”
Ja sam pre eventa razmišljao da uzmem 4.7" model od 32 GB (jer 16 giga nije dovoljno).
O 5.5" nisam ni razmišljao jer stvarno deluje ogroman, pogotovo što iPhone ima i fizičko dugme...
Posle eventa 32GB definitivno otpada (jer ne postoji ;) ), a zbog autonomije baterije razmišljam da se ipak odlučim za 5.5" model od 64 giga, tamo negde u novembru kad se cene ustale... Videćemo još :trust:

Po meni su lose odradili sto su manji model osakatili u svemu, pogotovo sto 5.5 inca nije privlacno svima.
slažem se, 4.7" model je ono što 90% kupaca želi

Poslednja izmena:
A u čemu je manji model osakaćen?
Ja ne videh neku bitnu razliku u hardveru osim stabilizacije i većeg displeja.

^ pa to su 2 ''bitnije'' razlike u odnosu na 5s.

Nego, trazim po sajtu (ali nece da otvori) da li se negde pominje nasa uboga zemlja u listi zemalja koje dobijaju telefon?

Mislio sam na razliku između modela 6 i 6 Plus, nije kao kad smoi imali 5S i 5C koji su bili praktično dve potpuno različite klase telefona.
Ovde imamo dva praktično identična telefona, od kojih je jedan manji, a drugi veći.

Sat je stvarno kvalitetno urađen, ali proći će još nekoliko meseci pre nego što se nađe u prodaji, a i cena je dosta visoka za naše standarde (od 350$ naviše).
Ako uzmemo u obzir da imaju tri modela sata (sa aluminijumskim kućištem, od nerđajućeg čelika i 18-karatnog zlata), ne smem ni da pomislim koliko će da koštaju ove skuplje verzije.
Inače što se tiče softverskih rešenja za sat, deluje da je dobro osmišljeno + navigacija pomoću "digital crown" i ostalo...

Meni ti smart satovi deluju neozbiljno izgleda da ne mogu ni dan da izguraju bez punjenja. Razumem da smo to prihvatili za telefon ali bre da sat punimo svaki dan mi je suludo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno