Udaraju na totalno nova vrata. Vec vidim kako im je strategija da jedna osoba kupi za sebe oba proizvoda.Nije u redu ovoliko da je razlika izmedju 6+ i 6
Pa Family Pack 😛 Ne znaš bolje marketing sigurno od njih 🙂Udaraju na totalno nova vrata. Vec vidim kako im je strategija da jedna osoba kupi za sebe oba proizvoda.
ma ne mogu i da čitam i da gledam i da pejstujem slike :dDrgonzo, ti kasnis jedno pet minuta ako ne i vise 🙂
Pa neviđeno kod Apple a ne globalno, ne porede se sa drugima već prikazuju svoje inovacije na svom hardveru.Gonzo, ako neko prati temu preko smartfona sa paketnim podacima zbog tvojih postova ima da proda bubreg ako nema flat 🙂
Ipak su one poslednje glasine uglavnom tacnije.. reklamiraju neke funkcije kao nesto nevidjeno, rezoluciju panorama, kameru, slo-mo a konkurencija to ima od kraja 2013 :d
Ma kapiram, boli ih uvo, da su izbacili 5s sa vecim ekranima svejedno bi prodali desetine miliona uredjaja tako da.. sto se njih tice vrh potezi i isplativost, sto se mene tice opet nista od ajfona.Pa neviđeno kod Apple a ne globalno, ne porede se sa drugima već prikazuju svoje inovacije na svom hardveru.
Sve je ovo mnogo bolje nego 5S, naravno.
Ali me jedno čudi : zašto Apple insistira i dalje na SAMO dual-core procesoru i zbog čega najzad ne pređe na quad-core ? I zbog čega samo 1.4 GHz frekfencija procesora, kad konkurencija odavno radi na 2.5 GHz ???
Može li to neko REALNO i smisleno da mi objasni ? Unapred hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari