SnakeEyes
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.05.2002
- Poena
- 619
Pre je bila diskusija SnakeEyes vs yooyo, ekonomista vs iOS programer(sada Android), pa cekaj covece ko vise zna o doticnom OS-u, neko ko je gulio klupu o IT-u 5 godina na faksu i ima tonu iskustva + programira za doticni OS ili ekonomista ko je imao mozda 3-4 predmeta max u vezi IT-a i tu programiranja video nije nego neki Excel eventualno nesto malo teze ?
Na stranu to sto ti je potpuno pogresno vidjenje o fakultetima, po meni sama diploma apsolutno nista ne znaci vec iskljucivo radno iskustvo i zelja za samounapredjivanjem, i to sto nemam zelju da ucestvujem u community-ju gde moderatori vredjaju korisnike i izjavljuju da svako ko koristi Apple proizvode ima IQ ispod 80. Samo cu pokazati moju raspravu sa yooyom pa mi ti reci kako mu je strucnost u IT-u pomogla ?
yooyo je napisao(la):Pa priest tvrdi da su app na iOS-u kvalitetnije jer klize. To je budalastina. U Facebook aplikaciji kliknes na YT video i otvori se YT app i pusti video. Posle toga, ugasis YT app i onda setas po stranama trazeci FB app da bi nastavio dalje da pregledas. To ne da nije nije elegantno, vec je identicno setanju od saltera do saltera neke drzavne ustanove.
[YOUTUBE]8MCSxOyQmmU[/YOUTUBE]
Nedostaje mi slanje SMS-a sa iPada.
[YOUTUBE]xo-5N2g6nVU[/YOUTUBE]
ne mogu da snimim attachmet iz maila

Poslednja izmena: