Možda bih ja mogao da nabavim koji iPad 2 od drugara koji je trenutno u New Yorku... Malo pre je postavio slike gde je upravo "njakao" isti i spominjao da bi možda dolazio i da bi mogao doneti koji komad ako bi imao lepu cenu... Ja lično ni ne znam koliko bi to čudo koštalo, ali znam da ni iPad ovde nije bio baš jeftin prvih dana kada se pojavioMože neko okvirno da kaže koja bi bila logična cena za najjeftiniji model?
Dobro objasni mi koga apple tera na silu da ceka u red nekoliko dana i ko je tu budala?
Zasto moras da cekas danima ispred prodavnice da kupis prvi?
Ili idi lepo i kupi bilo koji drugi proizvod gde ne moras da cekas, ili dodji za dve nedelje kada se smire ljudi ili jos bolje naruci preko neta pa za dve tri nedelje stize kod tebe kuci iPad.
Moras da cekas u redu pola dana i vise kako bi kupio na dan izlaska, a druga mogucnost je da porucis na sajtu i da cekas 2-3 nedelje. A reci ti meni u cemu je problem da prodaja pocne ujutru i da isporuce dovoljan broj komada za sve? Zasto prodaja pocinje u 19h? Nije tu fora da kupis prvi, fora je da kupis u ovog meseca, jer ce se sve prodati za 2h. Bio bi budala kad bi cekao u redu tri dana da bi kupio prvi, a imas mogucnost da kupi si sutra i prekosutra i za nedelju dana - kad god hoces. Apple ne zna kolika ce biti potraznja? Price o nedostatku delova i nemogucnosti da proizvodu veliki broj komada za sve su smesne. Kinezi mogu da im prave koliko hoces. Gde je tu briga o korisniku?
Ma tebe sigurno neko prijavio tamo, rekli najveci applemrzac sada trazi apple proizvod i to jos zeza telefonom![]()
A mozda ih Apple placa da stoje u redu!? Verovatno ima takvih slucajeva.
хахаха слатко ме насмеја : )))
Плаћају вероватно и петсто милиона кинеза који копају тунеле хаха
Ne verujem, njihova reklama je sama po sebi ispiranje mozga. Mozda ima par slucajeva, ali imaju dovoljno fanova koji bezuslovno kupuju njihove proizvode i kampuju ispred radnje jer im je to cool. Kada im ljudi pomenu "Wow, you got an iPad 2" tipican odgovor sledi "Yea, i waited 12 hours in line for it" sve to onako sa smeskom na licu.
A sto se to ne deshava za Samsung/Asus/MSI proizvode, pogotovo ako su josh bolji ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari