Šta je novo?

iPad 2

Samo sto hleb i ulje su hrana bez koje ne mozes, a iPad nije i mozes bez njega da prezivis bez problema, u tome je razlika. :)

Pa postoje placeni cekaci u svim drustvima sveta. Sto ne bi bilo takvih likova i u redu za iPad? Sve u cilju marketinga.

Uzeh ženi iPad1 od ortaka koji je kupio dvojku za 200$ kao nov:))) koji car brate mili. Što se tiče cene ipad1 nema šanse da ispod 450$ u Kanadi.

I koji je lepsi od ta 4? :d

***, sad sam se čuo sa ovim ortakom iz New Yorka. Kaže nema ni tamo iPad 2, a gde ima to se čeka u PM. A on ima posao i obaveze i nema vremena za to ****** da čeka! :(

Ma, nadjoh u na kraju u Virgin store-u na Jelisejskim poljima jedan jedini primerak "dvojke" sa 32GB+3G za 720eur, ali mi je to bio poveliki zalogaj, pa ga ne uzoh...

Detaxe rade na 13% iako im je pdv 19, kazu da je to provizija radnje za administraciju...

Inace, video sam i crni, bem li ga, meni je beli previse lozacki, crni mi lepsi...

Meni stigao 3g, 32gb, crni, ja prezadivoljan kako radi, kupio u Istyle u Budimpesti. 790 eur. Takodje uzeo black smart cover

Stigao je i meni white 32 gb wifi. I moram reci da white izgleda jako dobro.

Poslednja izmena:
znam ali vidi rok isporuke 3-4 nedelje. imao sam varijantu iz austrije za 650EUR ali da cekam 4-5 nedelja.

znam ali vidi rok isporuke 3-4 nedelje. imao sam varijantu iz austrije za 650EUR ali da cekam 4-5 nedelja.

E to je vec druga stvar, ali opet par nedelja za 150 e :),...

@priest77 znam to, ali ko ce ga znati :), iznad stoji Orange i Swisscom logo :),...

Poslednja izmena:
Stigla dvojka, bela, 32 Gb WiFi. Dobar je. Sad počinje borba s iTunesom (koga, kako neko reče već ovde, mrzim iz dna duše, ali šta se može). :cigar:

Pitanja na brzaka:

Na IPAD2 kod nas normalno radi Exchange Email? Sta mi treba kod nas da bih koristio 3G, jel ima neka kartica kod Vip-a ili nekoga koja ide u njega a mogu da dokupljujem net za nju? Pitam iz prostog razloga sto se mislim da prodam Iphone4 i dodam za IPAD 2, ionako vucem ranac svuda sa sobom, a za razgovor cesce koristim E55... I sta mislite koliko bih morao da dodam (imam Sim Free 16GB cetvorku)?

Sta pricas ti hunter da nista ne doda? Polovan iphone 4 za nov ipad 2 3g - tesko da nista neces morati da doplacujes.

računaj: najjeftiniji ipad2 3g je 630usd, to je 450eur. ako za te pare proda ip4, onda ne mora ništa da doplati. uglavnom, poenta je u tome da su kod nas apple proizvodi mnogo skuplji nego što bi trebalo da budu. ja sam napisao ako ima sreće, a to znači da iphone4 proda kod nas, a da ipad2 kupi u usa onda prolazi glava za glavu skoro. pod uslovom da on kupi, ili da nađe nekog prijatelja/poznanika da kupi umesto njega tamo, a da se ne ugradi 300 evra. to je element sreće koji sam pomenuo.

Poslednja izmena:
Josh kad bi svako mogao da kupuje iz USA i da mu neko donese, to bi bilo mnogo lepo :) Ovako, za 3G iPad 2 ce morati da doda jedno 300e :)

onda nema sreće...

što se mene tiče ja ne plaćam apple proizvod više od one sume koja stoji na sajtu. dok ne se ukaže prilika da kupim po toj ceni, mogu da čekam, ne zavisi mi život od toga... doduše, samo jednu apple stvar imam, tako da moje mišljenje nije toliko merodavno, ali mislim da je zdravorazumsko.

ed, slazem se u potpunosti. Inace, nije sreca u pitanju no snalazljivost. Mene i dalje zanima ako ga kupim u USA, moze li neka nasa 3G kartica? Tamo se vidim spominje Verizon i AT&T varijanta.

p.s. Ako prodam fon ovde jos cu i da zaradim :)

Moze naravno, iPad 2 u USA je simfree...

onda nema sreće...

što se mene tiče ja ne plaćam apple proizvod više od one sume koja stoji na sajtu. dok ne se ukaže prilika da kupim po toj ceni, mogu da čekam, ne zavisi mi život od toga... doduše, samo jednu apple stvar imam, tako da moje mišljenje nije toliko merodavno, ali mislim da je zdravorazumsko.

Apple proizvod necesh da platish vishe od USA cene, a sve ostalo placash iz nekog razloga :d

@ ed_hunter
Pogledaj malo cene u evropi. Zameni ti iphone 4 za ipad 2 3g bez doplate pa se javi, a price " kad bi ovo, kad bi ono" zaboravi.

Koliko si pukao Akilone za iPad 2 ?

Ja sutra idem da vidim neki iPad 1 16GB wifi sa garancijom i futrolom za 400e, ne mogu da cekam jos 2,3 meseca da mi dodje onaj iz USA, iPad 2.

Sta mislite dal da uzmem 32GB iPad 2 kad vec imam kombinaciju iz USA ?

Nazad
Vrh Dno