Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Jel svima ovo sa quote ovako:

aMC0nPq.jpg

Meni je tako.

Poslato preko mTalk

Meni nije.
N1CrtPG.jpg

EDITSad videh kad sam posetio drugu temu da je i meni tako. Mada ovaj koji si ti okačio prikazuje normalno.

EDIT2:
U stvari, nekad prikazuje kako treba, nekad ne.
Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Postoji li aplikacija za čitanje vesti koja podržava čitanje/slanje komentara?

N1, Večernje novosti ,Mondo ? Ne koristim ih inače ali mislim da imaju komentare i slanje. Edge sasvim dobro barata sa dobro optimizovanim sajtovima.

Pobrisao sam sve te aplikacije koristim Edge I od stranih WC i Converge, News je isto dobra . Inače Windows Central treba da izađe ovih dana .

Poslednja izmena:
Zašto mi se gubi favorites lista iz Edge?
Kreiram folder..ubacim sajt..zatvorim Edge..udjem..nema više ničega.

Meni mondo vise ne prikazuje komentare. Da li je tako i kod ostalih ?
Edit: Zasto metrotube ne prikazuje prilikom pretrage u storeu a preko linka joj se moze pristupiti ? Do mene bag ili je do njih nesto ?

Poslednja izmena:
Mondo ne prikazuje komentare na W10M. Nikad nije. Prikazivao je samo na WP 8.1.

Da li je neko na 8.1 imao problem sa kamerom? Drugarici neće da se otvore slike koje je danas slikala...(lumia camera) Pokusala je sa reinstalacijom ali neće da joj skine sa prodavnice aplikaciju vise... Mejl joj je prazan... 6tag takođe ne može da instalira. Samo javlja da proveri apdejt telefona...

A da se ovoj temi promeni ime? Ili samo 8.1 programi (što mislim da je glupo) ili izbaciti 8/8.1 iz imena i postavljati i 10 programe. Ali da se naglasi za koju verziju.

Nisam siguran da WiFi Tool uopšte može da funkcioniše pod WP 8.1. Mislim da je to ograničenje sistema. Kada sam kupio L640 tražio sam baš takav program i nije ga bilo.

Očigledno kod nisam navikao na tastaturu, izvinjavam se. U pitanju je Lumia 640, win 8.1. A zanima me može li i kako da se postavi crna pozadina na Tapatalk za win phone?

Poslednja izmena:
Upravo pokušavam i ne mogu da nađem tu opciju. Classic verzija 2.0.1.50

Hvala @tolero, nikako to nisam uspeo da vidim. Inače paralelno koristim Mate 7 i od pre par dana Lumiu 640 pa nije čudo da sam sluđen win sistemom, nadam se da ćemo uskoro dobiti i 10

Setih se da smo ovo spominjali bili, evo gde sam pročitao za Tapatalk update:

Prilozi

• wp_ss_20160112_0001.png
    wp_ss_20160112_0001.png
    159.2 KB · Pregleda: 123
Viber, tt ocaj aplikacije za wp. Messenger, wapp malo bolje, ali isto srednja zalost. Ne razumem ljud stvarno. Sofa score fenomenalna aplikacija. Kvalitetna, brza, pregledna, vrlo lepog interfejsa sa svim opcijama kao i na androidu i sa relativno cestim azuriranjima. Eto, sve se moze. A stvarno mi nisu jasni ovi gore pomenuti, a to su sve developerski giganti u poredjenju sa onim ko razvija sofu i da oni nece da se nakane da bar malo srede te aplikacije i da ispostuju wp korisnike. Oa zar je toliki problem jednom fb da plati par profi ljudi koju ce da izbace i srede fb app, messenger, wapp, instagram. Ne, oni cak ni nemaju svoje app za fb i inst, a ove druge dve su poluraspad. Ja to stvarno ne razumem, pa da me j**u svi zaposleni u fb.

Viber i WA odlično rade na W10. Ovaj drugi je radio dobro i na 8.1 ali je Viber tu pravio probleme međutim ovamo odlično radi i on.

Što se ostalih tiče, verovatno neće tj procena je da je preveliki trošak da se angažuju za mali broj korisnika. A mali broj korisnika je jer je malo aplikacija. I tako u krug. Tu je MS morao mnogo više da se angažuje.

Viber i WA odlično rade na W10. Ovaj drugi je radio dobro i na 8.1 ali je Viber tu pravio probleme međutim ovamo odlično radi i on.

Što se ostalih tiče, verovatno neće tj procena je da je preveliki trošak da se angažuju za mali broj korisnika. A mali broj korisnika je jer je malo aplikacija. I tako u krug. Tu je MS morao mnogo više da se angažuje.

Ma rade one sve solidno gore-dole (sem vibera na 8.1), ali su zato u poredjenju sa aplikacijama na androidu i ios bas bedne sa opcijama. A ms naravno da radli lose. Pa oni prvi stancuju njohove app bolje na ios i androidu.

zar je toliki problem jednom fb da plati par profi ljudi koju ce da izbace i srede fb app, messenger, wapp, instagram.
Na Microsoft prezentaciji najaviše univerzalnu W10 aplikaciju od samog FB koja pokriva messenger, instagram... Nema vesti?

Na Microsoft prezentaciji najaviše univerzalnu W10 aplikaciju od samog FB koja pokriva messenger, instagram... Nema vesti?

Ma najavise oni svasta. Kad bismo imali samo pola od onoga sto su najavili ja bih bio presrecan. Najavise oni i dobru univerzalnu viber app, najavise i saradnju sa google i aplikacije za njihove servise, svasta su najavili...al ga nesto nema.

Ma najavise oni svasta. Kad bismo imali samo pola od onoga sto su najavili ja bih bio presrecan. Najavise oni i dobru univerzalnu viber app, najavise i saradnju sa google i aplikacije za njihove servise, svasta su najavili...al ga nesto nema.

Ovo nije tačno :)

Ja procitao na vise mesta da se pricalo o tome. E sad, vrlo je moguce da su buvu pustili zagrizeni wp fanovi da se tese medjusobno. Priznajem, to je i meni delovalo nerealno.

Izašla windows 10 verzija .

Foxit MobilePDF https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfj11z

Kad sam već kod pdf-a

Evo još jedan dobar,ima podršku za štampanje.

PDF Reader – Document Viewer & Manager https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh67wlk

Naravno preporuka i za xodo koji sam koristio na win 8.1.

Izašla i 6tin univerzalna , sledeća je 6tag univerzalna . Aplikacija je brza i prelepa, ima samo jedan problem,ne koristim taj tinder :)

Rekoh ajde da vidim da li to kod nas neko koristi , ulogujem se i ništa :D

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Probao ja, ovde u Nis samo Bugarke 'vatam' na taj tinder. :D

Sent from mTalk

Vrh Dno