Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

ne, meni ne otvara na desktopu,a na fonu sam sada probao preko mTalk-a, otvara normalno link do aplikacije.
Čudno.

ne, meni ne otvara na desktopu,a na fonu sam sada probao preko mTalk-a, otvara normalno link do aplikacije.
Čudno.

Ni meni ne otvara na compu , mada mislim da je to zbog toga što sam sredio host file . Meni izbacuje

HTTP 404 error

That’s odd... Microsoft Edge can’t find this page

Sa druge strane imam instaliran AppRaisin na windows 10 I otvara mi uvek lepo link preko store aplikacije .

Poslednja izmena:
Kad reče hosts..da li si probao AdBlocker u IE /addons?
Deluje mi kao bolje rešenje.

Koliko se sećam, otvarao sam normalno linkove do aplikacija sa desktop-a.
Jedino što sam isključio ,u zadnje vreme, bilo je u Settings/Devices/Typing..da ne smara sa spelling&highlight u mail-u kada kucam.

Kad reče hosts..da li si probao AdBlocker u IE /addons?
Deluje mi kao bolje rešenje.

.

Koristio sam ga na win 8.1 kada sam koristio IE . Sada sam skroz izmenio onaj host što sam ti pisao pre. Kada se pojave ekstenzije za Edge prelazim na to. Trenutno mi ovo završava posao . Primetio sam da me jedino to ne otvara, verovatno ga blokira, druge probleme sa sajtovima nisam imao.

Malo sam u nekoj nedoumici... Cini mi se da je ranije postojala aplikacija od Microsofta - Voice Recorder, ili tako nesto, ali nemam je na telefonu, a kad je trazim u Storeu nema je. :trust: Jel postoji ta aplikacija o kojoj govorim, ili sam ja to "utripovao" da je tako nesto postojalo, ili da postoji?
Mislim na aplikaciju koja bi mi koristila kao spikafon, da snimam glas... Znam da ima third party aplikacija sa tom namenom, ali ipak, zanima me da li postoji ova?

Malo sam u nekoj nedoumici... Cini mi se da je ranije postojala aplikacija od Microsofta - Voice Recorder, ili tako nesto, ali nemam je na telefonu, a kad je trazim u Storeu nema je. :trust: Jel postoji ta aplikacija o kojoj govorim, ili sam ja to "utripovao" da je tako nesto postojalo, ili da postoji?
Mislim na aplikaciju koja bi mi koristila kao spikafon, da snimam glas... Znam da ima third party aplikacija sa tom namenom, ali ipak, zanima me da li postoji ova?

Na windows 10 postoji i dolazi instalirana .

Voice recorder.

Inače posle zadnjeg mTalk apdejta ne radi edit , odnosno uopšte ne prikazuje edit dugme.

Pojavilo se posle rifreša ☺

Poslednja izmena:
Da, to sam znao, al nekako mi se ucinilo da sam je video i na wp8.1...

Hmm, bice da sam pobrkao. :)

Meni normalno otvara linkove i na desktopu , usput Nuntio koristim vec duze , nije losa aplikacija.

Mtalk dali podrzava likeovanje posta? Rade notifikacije?

Mtalk dali podrzava likeovanje posta? Rade notifikacije?

Notifikacije rade ali ne mogu biti instatnt ja mislim zbog ograničenja . Mada malopre mi stigla notifikacija odmah na jednoj temi na kojoj sam pretplaćen. Udari mi quote pa da vidim koliko treba vremena.

Ovo prvo ne znam, ne posećujem nijedan takav forum :D Ima opcija u notifikacijama da uključiš obaveštenje kada neko uradi like ili thanks.

Poslednja izmena:
Notifikacije rade ali ne mogu biti instatnt ja mislim zbog ograničenja . Mada malopre mi stigla notifikacija odmah na jednoj temi na kojoj sam pretplaćen. Udari mi quote pa da vidim koliko treba vremena.

Ovo prvo ne znam, ne posećujem nijedan takav forum :D Ima opcija u notifikacijama da uključiš obaveštenje kada neko uradi like ili thanks.
Test wp app Mtalk :-D

Test wp app Mtalk :-D

Bio sam u aplikaciji i odmah mi je stigla notifikacija ali nije se čuo zvuk. Pojavi se u ćošku crvena ikonica . Možda je tako kada si u aplikaciji. Malopre nisam bio u aplikaciji i stigla mi je I zvučna poruka. Moraću da istestiram to još :)

Udari još jedan citat da isprobam :) Zašto pitaš uopšte , vraćaš se na wp ili šta *?

Poslednja izmena:
Bio sam u aplikaciji i odmah mi je stigla notifikacija ali nije se čuo zvuk. Pojavi se u ćošku crvena ikonica . Možda je tako kada si u aplikaciji. Malopre nisam bio u aplikaciji i stigla mi je I zvučna poruka. Moraću da istestiram to još :)

Udari još jedan citat da isprobam :)
A like ne mozes videti? Ima neko dugme dole? Ispod posta? Tipa like, reply i add contact.
Pa nikako da 920 osposobim, a koristio bi mtalk posto su koliko sam video zapostavili ttalk na wp.

Poslednja izmena:
A like ne mozes videti? Ima neko dugme dole? Ispod posta? Tipa like, reply i add contact.
Pa nikako da 920 osposobim, a koristio bi mtalk posto su koliko sam video zapostavili ttalk na wp.

Na benchu ne vidim like opciju ni na pc-u,odnosno sebi. A drugi forumi koje posećujem takođe nemaju tu opciju.

Ima samo quote i multiquote

Sent from mTalk

Meni se taj mtalk uopšte ne sviđa. Nekoliko puta probao. Vratio sam TT na 550.

Meni se taj mtalk uopšte ne sviđa. Nekoliko puta probao. Vratio sam TT na 550.

Vidiš da neće da razvijaju više tt. Mnogo je brži mTalk po meni. Još mu samo fali malo sređivanja izgleda.

Uopšte mi je čudno da ne postoje neke alternative .

Poslednja izmena:
Treba sad u januaru da izađe update za TT za WP. Ali da, još nije definitivno hoće li je dalje razvijati. Postoje naznake da hoće ali nikad se to ne zna očigledno.

No generalno kažem ne sviđa mi se kako radi. Jeste brža ali sve ostalo mi je iskreno fuj.

Na kompu je krs onaj Novi Tapatalk, pre sam koristio tamo onaj klasicni i sljakalo je ok, cak i notifikacije a ova posle njega to je neka alpha totalno rasulo....
Ako Bench podrzava tapatalk protokol, inda je svakako bitno i zavisi od klienta (same app) dali ima podrsku za tevopcije, favorite ili like..
Edit: ukinuli favorites, logicno tu je like opcija...

Daj boze da taj mtalk developer moze iskoristiti sve moguce iz tapatalk plugina, dobro ne bas sve moguce ali dosta toga..

Poslednja izmena:
Ovaj mTalk pravi lik koji i nije profesionalni developer , već ljubitelj windowsa. Tako da aplikacija je čak i odlična :)

Odakle ti to za wp update u januaru ? Znam da je bila priča da su uzeli developera za novu univerzalnu , to je ona tapatalk obična i izdata je jedna verzija i toliko . Kao da su odustali. Bilo bi super da izdaju univerzalnu koja bi se koristila i na pc-u.

Ne znam kad će i da li će univerzalna app. Update koji sam spominjao je za klasičnu TT aplikaciju i to sam pročitao tamo kod njih na forumu u nekoj temi.

Radi lajk samo što to mora i forumska platforma da podržava. Proverio sam na mom forumu a on radi na ip boardu i funkcioniše lajk.

Poslato preko mTalk

Neko je pitao za mTalk da li ima Mark all Read, to je ubačeno sada i Unread section .

mTalk u zadnjih 2-3dana izbacuje ispravke na Store.
Jedino što mi telefon zanemeo od M$ build-ova, iako su sve notifikacije uključene.

Meni fino radi mTalk. Ima drugačiji interfejs od Tapatalk Classic pa mi malo bio problem da se naviknem. Sad mi ništa nije nezgodno i čudno. Jedino imam problem što nikako ne mogu da dodam SK forum jer ga ne nalazi. Na TT Classic ga nađe odmah pa ih zato imam oba instalirana. Da, sviđa mi se što mTalk pušta video direkno, bez izlaska iz aplikacije.

Vrh Dno