ne, meni ne otvara na desktopu,a na fonu sam sada probao preko mTalk-a, otvara normalno link do aplikacije.
Čudno.
Kad reče hosts..da li si probao AdBlocker u IE /addons?
Deluje mi kao bolje rešenje.
.
Malo sam u nekoj nedoumici... Cini mi se da je ranije postojala aplikacija od Microsofta - Voice Recorder, ili tako nesto, ali nemam je na telefonu, a kad je trazim u Storeu nema je. :trust: Jel postoji ta aplikacija o kojoj govorim, ili sam ja to "utripovao" da je tako nesto postojalo, ili da postoji?
Mislim na aplikaciju koja bi mi koristila kao spikafon, da snimam glas... Znam da ima third party aplikacija sa tom namenom, ali ipak, zanima me da li postoji ova?
Mtalk dali podrzava likeovanje posta? Rade notifikacije?
Test wp app Mtalk :-DNotifikacije rade ali ne mogu biti instatnt ja mislim zbog ograničenja . Mada malopre mi stigla notifikacija odmah na jednoj temi na kojoj sam pretplaćen. Udari mi quote pa da vidim koliko treba vremena.
Ovo prvo ne znam, ne posećujem nijedan takav forumIma opcija u notifikacijama da uključiš obaveštenje kada neko uradi like ili thanks.
Test wp app Mtalk :-D
A like ne mozes videti? Ima neko dugme dole? Ispod posta? Tipa like, reply i add contact.Bio sam u aplikaciji i odmah mi je stigla notifikacija ali nije se čuo zvuk. Pojavi se u ćošku crvena ikonica . Možda je tako kada si u aplikaciji. Malopre nisam bio u aplikaciji i stigla mi je I zvučna poruka. Moraću da istestiram to još
Udari još jedan citat da isprobam![]()
A like ne mozes videti? Ima neko dugme dole? Ispod posta? Tipa like, reply i add contact.
Pa nikako da 920 osposobim, a koristio bi mtalk posto su koliko sam video zapostavili ttalk na wp.
Meni se taj mtalk uopšte ne sviđa. Nekoliko puta probao. Vratio sam TT na 550.
Radi lajk samo što to mora i forumska platforma da podržava. Proverio sam na mom forumu a on radi na ip boardu i funkcioniše lajk.A like ne mozes videti? Ima neko dugme dole? Ispod posta? Tipa like, reply i add contact.
Pa nikako da 920 osposobim, a koristio bi mtalk posto su koliko sam video zapostavili ttalk na wp.
Meni se taj mtalk uopšte ne sviđa. Nekoliko puta probao. Vratio sam TT na 550.
Ja sam pitao. Hvala za info.Neko je pitao za mTalk da li ima Mark all Read, to je ubačeno sada i Unread section .
Iako nedovrsen, bolji je dosta od TT. Ucitava jedno 13 puta brze, a to mi je mnogo bitnije od nedostatka opcija.
Klasik. Ovaj drugi je stvarno kriminalan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari