Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Nisam samo shvatio kako da ukucam ulicu i broj. Ima ispisane na mapi ali u search nešto neće...

Pritisnes prvi od tri kruzica u dnu ekrana (onaj sa zastavicom kao) i upises From i To... :)

U tim From/To poljima mi ne prihvata adresu (ulica, broj ili obrnuto), samo neke predefinisane points-of-interest ili nazive stanica koje sam koristio.

mislim na onu klasicnu booking aplikaciju kao sto je bila do pre mesec dana i kao sto postoji za android tel.

Danas sam tek saznao poentu gadgeta, ima super fora sa slusalicama recimo, kad ih utaknes automatski se otvara music app, ili sta god ti namestis..

Sent from mTalk

Uh odlicna je OneFootball ova W10 verzija, najbolja do sad, Sofa mi je bezveze i spora je poprilicno.

Sent from mTalk

Uh odlicna je OneFootball ova W10 verzija, najbolja do sad, Sofa mi je bezveze i spora je poprilicno.

Sent from mTalk

Navikao sam da koristim sofu kako na pc tako na mob,sinhronizuje mi favorites kad se kladim.

OneFootball je univerzalna ,imas je i na win 10 pc.

Sent from mTalk

Probao OneFootball, odmah zaboravio na 365scores. :D
Sofu i ja koristim, ali mislim da cu da predjem na OneFootball.

Koja je, po vama, najbolja free dictionary aplikacija?
Nemoj da mi kačite sa interneta, vec ako je koristite i da ste zadovoljni.
Probao sam Dictionary.com, loše.

Edit: AED, sjajan. Samo zezaju reklame u dnu prozora, ali može da se trpi, uz obzir da je free.

Poslednja izmena:
Ima jedna mnogo dobra, prevodilac/dictionary/thesaurus u jednom i nema reklama, ne mogu da se setim kako se zvase, plava je ikonica, pogledaj. Nije dugo ažurirana, ali radela ok...
Takodje, skini modern translate, ima ugrađen dictionary...

Poslednja izmena:
U prvom tromesečju 2016 izlazi oficijalna Retrica app, ima nade za WM, svaki dan nove app.
Izvor:NokiaMob

Treba oni to da ubrzaju. Da finansijski poguraju dewelopere. Kad bi imalo skoro sve aplikacije kao na androidu ili ios-u w10 bi bio jalo popularniji i zastupljeniji

Ima jedna mnogo dobra, prevodilac/dictionary/thesaurus u jednom i nema reklama, ne mogu da se setim kako se zvase, plava je ikonica, pogledaj. Nije dugo ažurirana, ali radela ok...
Takodje, skini modern translate, ima ugrađen dictionary...
Mislim da mislimo na istu,a to je ta što mi se ne svidja..pa sam je reinstalirao..u pitanju je Dictionary.com i nema reklame.

Web sajt je sjajan, ali mobilna aplikacija sa Store-a mi ne odgovara.
Vidim da zvanično imaju samo za Android i iOS aplikaciju, za WM ,ne.

Nisam tražio translator.
Hvala na hintu.
Trazio sam english dictionary.
Odličan je AED..završava posao.

Moša.
Starting download/ Acquiring license/Error,see details :D

Poslednja izmena:
Da, W10mobile, poslednji update, sve poslednje,a ništa ne radi :)
I meni su notifikacije prestale da funkcionišu skoro na svemu, nego me mrzi da pišem u nedogled jedno te isto.

Da..InstaBlurrr na Store-u neće da prodje instalaciju..napisao sam razlog.

Edit, evo prođe nekako..haha, izgleda..kad je džabe i sirće je slatko ;)

Poslednja izmena:
Mislim da mislimo na istu,a to je ta što mi se ne svidja..pa sam je reinstalirao..u pitanju je Dictionary.com i nema reklame.

Web sajt je sjajan, ali mobilna aplikacija sa Store-a mi ne odgovara.
Vidim da zvanično imaju samo za Android i iOS aplikaciju, za WM ,ne.

Nisam tražio translator.
Hvala na hintu.
Trazio sam english dictionary.
Odličan je AED..završava posao.

Moša.
Starting download/ Acquiring license/Error,see details :D
Nije dictionary. Svetlo plava ikonica, cini mi se da u nazivu ima "word" ili tako nesto, nemam win telefon da proverim, ali kucaj u prodavnici dictionary, trebalo bi da je izbaci...

Sent from mTalk

Da li I dalje koristiš Fenice , izašao jedan update danas. Refresh sada radi dobro. Aplikacija baš fina, jedino što sam primetio je da se ne vide odgovori na tweet. Da li je to ograničenje neko ne znam, pitao sam developera videću šta kaže

Ne koristim ali hvala na dojavi, taj refresh je bio jedan od problema, i twitovi su bili random poredjani po timelineu recimo.. Sacekacu jos malo.

Sent from mTalk

One locker skinuo danas free, dobar za passwords

Nazad
Vrh Dno