Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Trebaju mi zvukovi notifikacija sa Windows 8.1. Ne mogu da se priviknem na ove sa novog sistema. Gde mogu da se skinuu notifikaciej - ne ringtonovi. Na W10 nema tih koje mi trebaju.

Da li postoji aplikacija koja ce kada stigne poruka o propustenom pozivu da broj promeni u ime kontakta iz imenika?

Postoji li valjana aplikacija pomoću koje mogu kreirati sound profile tiles???
Trebaju mi 3 profila ukupno SILENT, WORK i NOMAL :d i nebitno je da li se aplikacija plaća. Btno je da radi...

Hahahaha!!! Znači ja ne verujem da ljudi toliko vole da retardirano izgledaju i lože se na selfi stikove... :d
Znači već vidim budućnost - likove u kroksima (i sve sa čarapama), bermudama i hipsterskim kariranim 'šuljama koji se vozaju na "hoverbordovima" i konstantno prave dakfejs i bulje u telefone zakačene na selfi stikove. :d

A ja ne verujem da postoje ljudi koji ne shvataju da nisu svi isti i da nisu ni malo retardirani ako se ne ponasaju kao oni...rekao bih bas naprotiv. Sta tebe briga da li ce neko da izgleda retardirano dok pravi buljav izraz lica izbacujuci baksuza starog cetiri dana na svojoj wc solji? Lik je pitao da li stap funkcionise, ko zna nek da odgovor i to je to. Ja niti znam, niti koristim stap, ne pravim selfije cak ni ovako, a i zadnju kameru u 90% slucajeva koristim za skeniranje raznih dokumenata, tako da time ne branim sebe, nego sam vec duze vreme revoltiran tim stavom ljudi da su svi koji se ne ponasaju isto kao on (ona) deb**i. Ili je po sredi opet ono...branimo wp po svaku cenu, a to sto nemamo, a druge platforme imaju nam ni ne treba i ko korsti to je mor*n. A onda kad dobijemo tu opciju skacemo kao mala deca u fazonu wooooouuuu kakav upgrade. Imam wp skoro tri godine i gotivim ga, ali se samo trudim da budem objektivan.

glupoje komentarisati kose nasta lozi .

koda neko voli nasta se ti lozis

Iskreno, nikad mi nije palo tako šta da koristim... Tako da ne znam...
Mada mislim da ne postoji... Jer windows ne podržava izmene koje nisu u okviru njih...
Tako da ne možeš pojačati ili stišati telefon, zvono... Bez da ga pokreneš na volume up ili down tipku...

Making Fun Inc.'s response

1/5/2016 We're sorry for any confusion. However, this version of the game is not ready for public use just yet.
Reply Update your review

Ocena im je trenutno 1.9, mislim da nijedna fake app nema manje.

Probao sam na pc-u , radi ok. Možda nije lepo optimizovana za telefon .

Sent from mTalk

Probao sam na pc-u , radi ok. Možda nije lepo optimizovana za telefon . Izgleda postoji neki problem sa startovanjem igrice.

Zvao danas call centar Erste banke i uz put ih pitam za app i rekoše mi da se radi na tome ali neznaju kada će u etar.

Poslato preko mTalk

zena i cerkica resili da bace WP i prelaze na android , poludeli jer WP ne podrzava aplikaciju zoobe message , plus video poziv na viber . Fb messenger ,
selfi stap itd , stvarno glupo da takve sitnice nema na WP

zena i cerkica resili da bace WP i prelaze na android , poludeli jer WP ne podrzava aplikaciju zoobe message , plus video poziv na viber . Fb messenger ,
selfi stap itd , stvarno glupo da takve sitnice nema na WP

Ma to ce da resimo svi na kraju, koliko vidim. Neki pre, neki posle. Nekolicina jos uvek zivi u zabludi da je wp full, extra os i da je najbolji u univerzumu, a vecina je odavno svesna kako stoje stvari, ali eto, nadaju se, ocekuju da ce nesto krenuti na bolje. Medju njima sam i ja, vec tri godine veran wp, ali vidim da se ms bas onako svojski trudi da me otera nazad na android (ne moze da me otera na ios, posto mi je iphone preskup). Bas, ali bas me onako posteno izludjuju koliko se glupiraju, da oni godinama na trziste ne mogu da izbace krsten os sa krstenim aplikacijama. Takvs firma kao sto je ms, ejjjjjj, takav softverski gigant sa takvim kapitalom, takvim strucnjacima i takvom tradicijom. Pa ja to ne mogu da verujem. Da jedan google moze da napravi os 5x bolji, uzas. Kompanija koja se prakticno "juce" ispilila, do pre desetak godina je bila sest obojenih slova, a ms ih juri nikakako da im se ni priblizi, a kamo li da ih stigne. Apple i ios necu ni da pominjem, izlisno je. Toliko dugo sam na wp zato sto vidim veliki potencijal u tome, svidja mi se citav koncept, ali ms nikako da to sprovede u delo. Ne znam uopste sta pokusavaju i cemu se nadaju. Dok bese nokia bar se drzala na nekih 3%, sad padose i na ispod dva i to sa tendencijom daljeg pada. Mislim da bi bilo najpostenije da batale sve, kad vece nisu sposobni da ovaj nedovrseni projekat privedu kraju i da ne sprdaju vise korisnike koji se sve nadaju, iscekuju svaki dan nesto sto najverovatnije nece ni stici ili ce stici u nekom mutant obliku. Ja se izvinjavam na duzem postu, ali bas sam duze vreme revoltiran ponasanjem ms.

Zašto uvek kada kliknem na linkove da pogledam aplikaciju, otvori mi ovo ?

Zašto uvek kada kliknem na linkove da pogledam aplikaciju, otvori mi ovo ?

Ovo kao da te baca na web verziju ali kako još nije integrisan naš store u web verziju onda ti pokazuje ovako. Verovatno si na našem regionu , ne Usa ili drugi ?

Ajde ako vas ne mrzi prebacite region na Usa ako već niste pa probajte , da vidimo da li je to problem.

Ovo je link za Usa store na pc https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/windows-phone?icid=en_US_Store_UH_apps_WinPho , naša verzija kao da ne postoji još .

Poslednja izmena:
Koristim Cortanu,tako da mi je sve default, osim nekih minornih podešavanja za Serbian..keyboard layout i sl., što ne utiče na to o čemu govorimo.

Ne znam šta je onda problem. Ja sam na usa regionu, eng jezik i zadnji build .36 . Otvara mi I preko tapatalka i mTalka aplikaciju .

Nazad
Vrh Dno