Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Jel ova app za korake samo za win10?

Nisam siguran ali vrlo moguće , sve nove aplikacije su za windows 10 . Probaj da skineš sa linka , možda hoće ...

Posle ukidanja one Ms Health & Fitness dobra zamena .

Poslednja izmena:
Nece, pise da nije dostupna ili za region (a meni na USA) ili da proverim apdejt telefona... Smrc, a bas mi bila potrebna zamena za Helt en fitnes :)

Da li ikome rade notifikacije za MyAppFree? Nesto zeni mojoj i meni u poslednje vreme nista ne stize. A ranije me svakog dana u 15h podsecala na dnevnu akciju.

Mene takođe zeza app u proteklih mesec dana. Ukoliko vidim da nema notifikacije samo uđem u app i posle proradi.

Jel imate booking app u store?
Ja sam na usa regionu i ne vidim je.

Tweetium je najbolja, Fenice,Tweet it,MeTweets . većina se plaća naravno.

Bravo, Perfect tube je super.

Upravo krenuo da pitam sta vam je mTalk :)

Odlican je mtalk, bas je brz, I pusta gifove. Samo guta neke teme isto kao I tt, recimo ova tema se ne pojavljuje u participated. Takodje mi ne pronalazi assetto corsa forum.

Odlican je mtalk, bas je brz, I pusta gifove. Samo guta neke teme isto kao I tt, recimo ova tema se ne pojavljuje u participated. Takodje mi ne pronalazi assetto corsa forum.

To su ove pinovane teme . Ja sam to rešio tako što sam je ubacio u Subscriptions , pisao sam developeru , treba da izda novu verziju sa nekim novim opcijama. Mada za početak je fina .

Moraš tačan naziv

YesPgg8.png

@milsn999 Windows 10 aplikacije se ne pojavljuju u win 8.1 store. Ovo je univerzalna. Većina novijih koje su skoro izdate se ne pojavljuju .

Poslednja izmena:
To bre tolero, ja probao samo ime foruma..

Ova note app izgleda OK ali neće da sačuva beleške!?

Kratko sam je isprobao , izgledala mi lepo vizuelno pa sam je okačio, nisam je nešto nažalost koristio.

Instalirao sam je ponovo , normalno mi sačuvala na windows 10 . Probaj da je reinstaliraš za početak

Poslednja izmena:
Tolero, ima li neka aplikacija ili neki sistemski nacin da postavim melodiju sa telefona. Preko dva fajl menadzera ubacim Mp3 u ringtones folder na memoriji telefona, i ne pojavljuje se. Ringtone maker je prijavljuje kao predugacak fajl. Ima li neka aplikacija preko koje mogu pristupiti bilo kom muzickom fajlu gde god se nalazi i jednostavno da odaberem 'set as ringtone'.. ili bilo koje resenje.

Nažalost nisam još video neku aplikaciju, okačim ako nađem neku .

Ja to ručno odradim preko compa prebacim u ringtones folder neke melodije . Bila je ranije ona ringtone aplikacija koja seče i postavlja melodije ali ona je radila samo na 8.1 Ringtone maker ili kako već.

Odsečem deo pesme preko nekog online servisa i prebacim kasnije u ringtone folder. Možda može i preko telefona ali bi trebao da promeniš genre u ringtone .

Ima ona mp3tag editor I preko nje bi možda moglo da se promeni genre u ringtone I onda bi ga video kao ringtone. Nisam isprobao , ovog govorim hipotetički, takođe melodija mora biti kraća.

Ne znam zašto ovo ne dozvaoljavaju da se jednostavno promeni, alarm može koju hoćeš melodiju.

Možda ipak radi ova

Ringtone Maker https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfhvdm

Poslednja izmena:
^ Na Denimu radi, provereno. Sve se odradi preko telefona. Melodije ne moraju biti preterano kratke...

Super izgleda, ali, kako se uopste koristi, dok sam u aplikaciji ne vidim kako da refreshujem timeline, stiglo 7 novih tweetova dok sam u njoj, ne vidim kako da ih prikazem..

Nemam pojma,pojave se sami kod mene kad skrolujem na drugi tab pa se vratim. Samo se refresuje posle nekog vremena.

Sent from mTalk

Nazad
Vrh Dno