Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

Jel ova app za korake samo za win10?

Nisam siguran ali vrlo moguće , sve nove aplikacije su za windows 10 . Probaj da skineš sa linka , možda hoće ...

Posle ukidanja one Ms Health & Fitness dobra zamena .

Poslednja izmena:
Nece, pise da nije dostupna ili za region (a meni na USA) ili da proverim apdejt telefona... Smrc, a bas mi bila potrebna zamena za Helt en fitnes :)

Da li ikome rade notifikacije za MyAppFree? Nesto zeni mojoj i meni u poslednje vreme nista ne stize. A ranije me svakog dana u 15h podsecala na dnevnu akciju.

Mene takođe zeza app u proteklih mesec dana. Ukoliko vidim da nema notifikacije samo uđem u app i posle proradi.

Jel imate booking app u store?
Ja sam na usa regionu i ne vidim je.

Tweetium je najbolja, Fenice,Tweet it,MeTweets . većina se plaća naravno.

Bravo, Perfect tube je super.

Upravo krenuo da pitam sta vam je mTalk :)

Odlican je mtalk, bas je brz, I pusta gifove. Samo guta neke teme isto kao I tt, recimo ova tema se ne pojavljuje u participated. Takodje mi ne pronalazi assetto corsa forum.

Odlican je mtalk, bas je brz, I pusta gifove. Samo guta neke teme isto kao I tt, recimo ova tema se ne pojavljuje u participated. Takodje mi ne pronalazi assetto corsa forum.

To su ove pinovane teme . Ja sam to rešio tako što sam je ubacio u Subscriptions , pisao sam developeru , treba da izda novu verziju sa nekim novim opcijama. Mada za početak je fina .

Moraš tačan naziv

YesPgg8.png

@milsn999 Windows 10 aplikacije se ne pojavljuju u win 8.1 store. Ovo je univerzalna. Većina novijih koje su skoro izdate se ne pojavljuju .

Poslednja izmena:
To bre tolero, ja probao samo ime foruma..

Ova note app izgleda OK ali neće da sačuva beleške!?

Kratko sam je isprobao , izgledala mi lepo vizuelno pa sam je okačio, nisam je nešto nažalost koristio.

Instalirao sam je ponovo , normalno mi sačuvala na windows 10 . Probaj da je reinstaliraš za početak

Poslednja izmena:
Tolero, ima li neka aplikacija ili neki sistemski nacin da postavim melodiju sa telefona. Preko dva fajl menadzera ubacim Mp3 u ringtones folder na memoriji telefona, i ne pojavljuje se. Ringtone maker je prijavljuje kao predugacak fajl. Ima li neka aplikacija preko koje mogu pristupiti bilo kom muzickom fajlu gde god se nalazi i jednostavno da odaberem 'set as ringtone'.. ili bilo koje resenje.

Nažalost nisam još video neku aplikaciju, okačim ako nađem neku .

Ja to ručno odradim preko compa prebacim u ringtones folder neke melodije . Bila je ranije ona ringtone aplikacija koja seče i postavlja melodije ali ona je radila samo na 8.1 Ringtone maker ili kako već.

Odsečem deo pesme preko nekog online servisa i prebacim kasnije u ringtone folder. Možda može i preko telefona ali bi trebao da promeniš genre u ringtone .

Ima ona mp3tag editor I preko nje bi možda moglo da se promeni genre u ringtone I onda bi ga video kao ringtone. Nisam isprobao , ovog govorim hipotetički, takođe melodija mora biti kraća.

Ne znam zašto ovo ne dozvaoljavaju da se jednostavno promeni, alarm može koju hoćeš melodiju.

Možda ipak radi ova

Ringtone Maker https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfhvdm

Poslednja izmena:
^ Na Denimu radi, provereno. Sve se odradi preko telefona. Melodije ne moraju biti preterano kratke...

Super izgleda, ali, kako se uopste koristi, dok sam u aplikaciji ne vidim kako da refreshujem timeline, stiglo 7 novih tweetova dok sam u njoj, ne vidim kako da ih prikazem..

Nemam pojma,pojave se sami kod mene kad skrolujem na drugi tab pa se vratim. Samo se refresuje posle nekog vremena.

Sent from mTalk

Vrh Dno