- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
Potvrdjujem Modern Translate je sasvim ok, mada sada i Bingu treba dati sansu.. 
Treba mi savet. Kupio sam metromail aplikaciju i posle update na svom telefonu više nemam.premium verziju aplikacije. Developeri se prave ludi i niko mi ne odgovara na mail. Kome da se obratim?
Sve ti je napisao rotkodJel ima iGo navigacija za WP? Te navigacije imaju i na androidu ali ih ne koristim.
Sigurno ga nece kupiti..Jos taj Igo nije ni najmanje jeftin. Meni Here radi isto kao i Igo,svuda me je doveo bez greske.
Da, mada sam cuo da je kasnije to malo kao sredjeno. Ti si tek pre par dana otisao sa WP, dakle ipak ni to nije bilo neko drasticno poboljsanje... Mada opet moram da priznam da se i ovde desi da sam online a da se ostalima ne pokazujem kao online dok fizicki ne udjem u aplikaciju. To su realno stalno prigovarali za WP verziju govoreci da ovamo nije tako ali licno mogu da potvrdim da se i ovde povremeno desi...Mislio sam na skype prvenstveno, bas je iritantan na wp, ubija vreme ucitavanja
Da, skoro sam se vratio na andr. I mogu ti reci da je do poslednjeg dana bilo tako, kliknem na tile i cekam 5s da otvori. A ne moze biti do telefona s800 i 2GB RAMDa, mada sam cuo da je kasnije to malo kao sredjeno. Ti si tek pre par dana otisao sa WP, dakle ipak ni to nije bilo neko drasticno poboljsanje... Mada opet moram da priznam da se i ovde desi da sam online a da se ostalima ne pokazujem kao online dok fizicki ne udjem u aplikaciju. To su realno stalno prigovarali za WP verziju govoreci da ovamo nije tako ali licno mogu da potvrdim da se i ovde povremeno desi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari