Šta je novo?

Aplikacije za Windows Phone 8.0/8.1 , must have aplikacije ,diskusija

A da li ima opcija da se ukljuci/iskljuci off-road mode?Ako ima, to onda znaci da verovatno moze da prikazuje strane isto kao i regularna opera, jel da?

izasao update za Lumia Camera aplikaciju... ne pise sta je novo, verovatno nista bitno, mozda neki bug fix

qr-lumia-camera5-new.png

Jel viber na wp podrzava video call? Keva ima l520 koja nema prednju kameru, mislio sam da ce moci bar da vidi onog ko poziva...

85349b0e9baa7f41cdb3013a53b5b618.png

Ovaj VLC izgleda sve bolje i bolje, samo da ga optimizuju takodje bolje ;)

Za muziku je super, ja ga za to koristim. U zadnje vreme ne gledam filmove i serije na telefonu , mada to radi ok. Ostaje problem snimaka iz telefona . Mada rečeno je da će ga srediti do kraja marta.

Vizuelno je urađen baš po mom ukusu . Obožavam dark teme inače. Nema nikakvog laga kod motanja , baš glatko. Biće super kao univerzalna aplikacija.

Znam da neki imali problema ovde sa vlc ?

Inače ipak više preferiram mixradio (offline mixes ) i spotify . Spotify radi odlično posle zadnjih par apdejta .Jedino me nervira spotify zbog ograničenja na neke zemlje. Podesim ga ja na usa ali moram svakih 2 nedelje ponovo da ulazim preko tunnelbear ili hola da se ponovo prijavljujem.

Ima neko rešenje možda za spotify da se jednom prijavim preko usa lokacije i da me ne zeza više posle 2 nedelje ?

Poslednja izmena:
Radi i kod mene odlicno.Ja ga samo za video klipove i filmove koristim, dok za muziku koristim core music player zato sto ima timer, i uvece ga pustim da radi i on se sam ugasi i uopste ne trosi bateriju, za razliku od aplikacije stop the music, koju sam koristio za razne plejere.

Izasao je novi plejer http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/perfect-music/3d89ea05-d1b3-4d9f-a858-fbc84c555d72 ,
meni iskreno nije nesto, ali ga skinite za svaki slucaj, mozda ne bude uvek besplatan...

Tolero jel koristiš premium verziju spotify ili redovnu? Ja sam uzeo premium da bih mogao da slušam ofline muziku ali izgleda da sam se *****ao pošto ne vidim nigde da je to moguće na WP. Android i IOS imaju offline mod bez problema.

Običnu verziju. Znam da su ubacili dosta stvari skoro u wp verziju ne znam za premium.

Za offline koristim mixradio , možeš 3 mixa da skineš i odlično radi.

Izgleda može

Spotify Premium features.
• Play any song, any time on any device.
• Download music for offline listening.
• Enjoy amazing sound quality.
• No ads – just uninterrupted music.
• No commitment - cancel any time you like

Pogledaj u settings - offline & sync, tu imaš offline mode

Poslednja izmena:
Da, našao sam tu opciju ali problem je što ne mogu da skinem listu već damo da odem u offline mode.

Nalazim se u Nemačkoj. Provalio sam. Prvo je potrebno da se pritisne praćenje "follow" na listu koju hoćemo da slušamo pa onda se dobija opcija available offline. Kad se to čekira onda kreće automatski da skida. Ono što još nisam saznao je gde baca pesme koje je skinuo, pošto nemam.ponuđeno da sam odaberem folder i trenutno ne znam.da li je na memorijskoj kartici ili na internoj memoriji.

Šta ti je podešeno u storage sense ? Store new music... imaš da biraš sd kartica, trebalo bi da bude na sd ako ti je tamo podeseno.

Tu je sve podešeno na sd karticu. U pravu si, ide na mem. karticu. Mada mi je sad nije jasno odakle mi 5gb podataka na internoj memoriji :). Da se vratimo na spotify. Ono što izgleda nije moguće je sinhronizacija pesama sa desktopa na wp.

Mozda ti je nesto podeseno od stavki da skladisti u telefonu pa ti napunilo . Pogledaj takođe u IE-settings-advanced settings dole pri dnu allow sites to store files on my file, mozda je to čekirano pa zauzima.

Pogledaj isto u storage sense pod phone koliki ti je temporary files, to možeš da izbrišeš. To bi bilo to.

77971cd26458e721af5e96dc5e734c71.png

Kako misliš ne sinhronizuje ? Meni su sve pesme prisutne na telefonu iz liste koju imam na pc-u .

Inače super radi , nema laga nikakvog . Ranije je bio dosta loš , sada leti.

Settings-profil ili ides na your music pa pogledaj tamo.

Poslednja izmena:
Da u pravu si, nisam to video. Meni se aplikacija sviđa, zato sam i uzeo premium. Samo je malo trapavo objašnjeno, pošto nigde ne piše da treba da pratiš listu ili "save" album da bi ti se pojavila opcija za snimanje. A sad vidim da su mi app zauzele dosta interne memorije pa sam to sve prebacio na sd.

Poslednja izmena:
Dešava mi se da kada šaljem sliku u Viber iz galerije ili iz programa za slikanje samo pobeli ekran....ništa ne pomaže , jedino da otvorim bilo koji program i vratim se strelicom unazad u Viber , onda se odšlogira...Da li je i kod vas tako ? L1520

59913f2ada09d0c9c5870090f1fe4aeb.png
Da da baguje Viber , cesto mi se pojavi Blackout :D

A ovo mi tek nije jasno, u Telenoru mi je br a Viber mi salhe neke promocije o VIP-u, el to neki spam ili sta vec??

I meni je stiglo danas za vip iako koristim mts. Mada mi je broj 060 jer sam nekada bio u vipu

I meni je stiglo, kad sam usao na VIPov sajt sa mobilnog.

Samo mi nije jasno odakle im moj broj, nisam njihova mreza. Ne salje se valjda i taj podatak kad im pristupam strani.

pa to je valjda viber poslao svima redom. i meni je stiglo na mts broj koji je u wp i na telenor broj na android

Malopre slucajno odem na bing rewards, kad ono-diskvalifikovan sam i svi poeni su mi obrisani...

Moze preporuka za app za Gmail naloge. Da mogu bar dva naloga da se sinhronizuju. Nov sam na WP, a vidim da nema googl-ove aplikacije.

Nazad
Vrh Dno