Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

na samsungu A52, android 13, nisam nasao ni jedan call recorder koji radi normalno, iako sam mnoge probao. uglavnom ili ne radi uopste ili se sagovornik skoro (ili uopste) ne cuje.
evo npr ovaj cube acr. prosao sam sva podesavanja i dao sve dozvole (i helper).. i onda mi npr od poziva koji traje 18 sekundi snimi zadnjih 5. u nekim pozivima se sagovornik slabo cuje, u nekim se ne cuje. neke razgovore uopste ne snimi...
od androida 7 nisam imao srece sa ACR aplikacijama 🤣
Tu same aplikacije ništa ne mogu da urade. Rešenje je rutovati ili koristiti neki drugi rom. Meni je na xiaomi -u problem rešio xeu rom.

Da li vam viber laguje prilikom rada ?
Kasni sve, od prikaza, preko kucanja...

Da stvar bude čudna, drugi viber, instaliran preko Island app, radi sasvim normalno... 😵‍💫
Kod mene ima lag kad se otvara sama aplikacija, sve ostale rade normalno al ne i prokleti viber.

ima li neka app kao telefonska sekretarica, da stavis mp3 fajl da pusti kad te pozove neki broj?

Kako proveravate vesti, jel preko zasebne aplikacije ili posetite sajt vesti?

Pitam se jel ima načina da sve vesti što me interesuju imam na jednom mestu, tj aplikaciji? Jos bolje ako ima nešto na foru RSS-a.
Takođe, pišite ako imate neku preporuku za dobar izbor vesti u Srbiji.

Koristim Novine Srbija gde su vesti iz svih odabranih izvora složene hronološki i Novine SRB gde se biraju konkretne novine za čitanje.
(Problem je potpuno ubiti reklame jer i posle kupovine aplikacije iskaču kada se ode na neku novinsku stranu.)

Takođe Feedly. Jednom podesiš i to je to...free verzija sasvim upotrebljiva...

У Гугл фотос апликацији када едитујете видео, одрадите стабилизацију, јел хоће да вам сачува видео након тога? Код мене врти само у недоглед...

U zadnjih mesec dana poceo sam da trosim mnogo mobilnog interneta. Zadnjih 4 godine mi je bilo dosta 1gb nedeljno. Sada mi to ode za 3-4 dana. Po podacima od telefona deluje da je sve ok i da to trose aplikacije koje redovno koristim ali nesto mi tu nije kako treba
Jedino sto mi u poslednje vreme cerkica instalirala brdo neki igrica na telefonu ali svima sam zabranio da trose mobilni net a i ona to igra dok smo kuci na wi-fi. Po telefonu te igrice ne trose mobilni net.
Najvise mi trosi browser i b92 aplikacija. Nisam neki heavy korisnik mobilnog neta uopste. Malo novine i surf dok sam na poslu i to je to.
Da li ima neka aplkacija koja prati bacground data ili tako nesto....mozda mi nesto trosi internet?

Do pre nekoliko dana, kad u Firefox Mobile otvorim neki Tjub link, išao sam na Open in App, pa se klip otvarao u ReVanced. Te opcije odjednom više nema kad je neki YT link otvoren u FF, ne kapiram zbog čega. Sva podešavanja su ista kao i ranije, ništa se nije menjalo, niti je ReVanced apdejtovan. Možda je bio neki FF update, jedino to mi pada na pamet. Da li se još nekome pojavio isti problem?

Do pre nekoliko dana, kad u Firefox Mobile otvorim neki Tjub link, išao sam na Open in App, pa se klip otvarao u ReVanced. Te opcije odjednom više nema kad je neki YT link otvoren u FF, ne kapiram zbog čega. Sva podešavanja su ista kao i ranije, ništa se nije menjalo, niti je ReVanced apdejtovan. Možda je bio neki FF update, jedino to mi pada na pamet. Da li se još nekome pojavio isti problem?
Kod mene tako i radi, imam open in app.
Firefox beta koristim, uvek up-to-date

Pa ne bih rekao, ja uvek imam 'noviju' verziju od tebe jer koristim beta, znači to što je sad kod tebe je kod mene bilo odavno, ali ja nemam taj problem

Juče sam ažurirao Viber na najnoviju 20.5.0.0 verziju i radi bez problema kao i uvek do sada.
Telefon je P30 Pro.

Neka aplikacija za sms koja može da:
Kada otvorim poruku sa propustenim pozovima i stisne taj broj koji me je zvao da mi prikaže odmah ko je u pitanju ako ga imam u imeniku.
?

Kako vam radi ff sa bench-om? Meni uvek ponovo ucita home kad kliknem na "aplikaciju" ili mi samo otvori crno. Koristim Mull 115.2.0

Nazad
Vrh Dno