Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Pozdrav.
Potrebna mi je apk za notifikaciju koja bi ponavljala notifikaciju od apk od video nadzora sve dok ja ne pogledam tj dok me ne probudi 🙂
Nije problem ni platiti samo da mi radi posao.

Ja koristim Poweramp, preporuka ja sam dosta zadovoljan

Neka aplikacija za pustanje muzike sa uredjaja?
Auxio sa F-Droida ili sa githuba direktno da se skine.
Dobra i jednostavna aplikacija, dobar zvuk, nema nikakvih nepotrebnih dozvola (permissions), brza, tecna i jako lepo radi, FOSS je, nema trekera i ne povezuje se na internet uopste.

Poweramp je odlicna isto, ali mora da se plati i po default-u ima napumpan bas. Njihov UI je nekome ili najbolji ili najgori.
Retko ima sredine.

AIMP izmedju ostalog pusta i URL, to je meni ogromna prednost, jer uglavnom radio slusam. Vecima ostalih playera nema to.

Poweramp je neprikosnoven po bogatstvu opcija za podešavanje ko želi da se u to udubljuje.
Meni bolje zvuči FLAC na njemu nego HiFi/Master stream sa Tidala.
Povremeno bude na akciji za $1.

Da li na Androidu postoji dialer nalik onom na IOS-u koji objedininjuje pozive sa drugih aplikacija (Vibera, WA itd) i automatski dozvoljava pozivanje iz njega dikretno a ne da se ulazi u svaku aplikaciju zasebno?

Meni je tako na Realme 8 u fabričkoj phone aplikaciji. A viđao sam i na mnogim drugim androidima.

Imam čudan problem, kada pokušam da se ulogujem na "Moj es dnevnik" iz Firefox-a otvara mi se Radio Tunes aplikacija, dakle nigde veze, em u dnevnik ulazim preko Firefox-a, em šifra nije ista, em su u pitanju dve različite aplikacije (Firefox i Radio Tunes). Probao sam brisanje keša u Firefox-u, restart telefona ali pomaže jedino kada deinstaliram Radio Tunes aplikaciju.
Ima li neko ideju šta je problem, odnosno kako ga rešiti?
Takođe da li postoji odgovarajuća (zvanična) aplikacija za "Moj es dnevnik"? Kada odem na GP ima više ponuđenih aplikacija za tu namenu ali nijedna mi ne deluje kao zvanična.

Može li preporuka za navigaciju koja radi bez neta? Sećam se da sam pre 5-6 godina koristio Sygic.

Pokušavam da instaliram Cube acr za snimanje poziva na A13 i kad treba da se aktivira Helper dobijam ovo

Prilozi

• Screenshot_2023-06-13-23-24-40-00_fc704e6b13c4fb26bf5e411f75da84f2.jpg
    Screenshot_2023-06-13-23-24-40-00_fc704e6b13c4fb26bf5e411f75da84f2.jpg
    45.4 KB · Pregleda: 59
Svakako neka proveri, ali mislim da ni jedan ne radi na A13, osim fabričkih (na Motoroli Edge 30 Pro radi fabrički snimač razgovora).

Prilozi

• 20230614_182949~2.jpg
    20230614_182949~2.jpg
    116.4 KB · Pregleda: 49
na samsungu A52, android 13, nisam nasao ni jedan call recorder koji radi normalno, iako sam mnoge probao. uglavnom ili ne radi uopste ili se sagovornik skoro (ili uopste) ne cuje.
evo npr ovaj cube acr. prosao sam sva podesavanja i dao sve dozvole (i helper).. i onda mi npr od poziva koji traje 18 sekundi snimi zadnjih 5. u nekim pozivima se sagovornik slabo cuje, u nekim se ne cuje. neke razgovore uopste ne snimi...
od androida 7 nisam imao srece sa ACR aplikacijama 🤣

Da li ima neka aplikacija na PS nalik na onom Samsungovom proveravanju ekrana u koji se ulazi sa #0#?
Treba da proverim touch na ekranu na Xiaomi modelu telefona.
Probao razne tajne kodove za Xiaomi telefone, i neće da radi baš taj kod za proveru dodira ekrana, dok neki drugi kodovi i rade.

Ovako nešto mi treba

Prilozi

• 20230524_121648.jpg
    20230524_121648.jpg
    179 KB · Pregleda: 35
Poslednja izmena:
Izvinjavam se na duplom postu.

Samo da javim da sam našao odličnu aplikaciju za testiranje displeja/ekrana. Ako nekom bude trebala, zove se, a kako bi drugačije nego "Displey Tester".

Da li vam viber laguje prilikom rada ?
Kasni sve, od prikaza, preko kucanja...

Da stvar bude čudna, drugi viber, instaliran preko Island app, radi sasvim normalno... 😵‍💫

Nazad
Vrh Dno