Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Dobro se setili, ms-ova app ima daleko više opcija i pregled šifri uz export import opcije.
Bolje da nisu :)

Moramo da se tešimo da kao pojedinci nismo bitni hakerima 🤗
Google nam olakšava život 😏

Ima li neko problem sa yt revanced, desava mi se zadnja dva dana da ide npr vidéo i sami stane, ne ucitava dalje, ili npr 3, 4 normalno idu i peti zakoci tako?

^ ubili su ga totalno, nema im više ni Web stranice.

Ima li neko problem sa yt revanced, desava mi se zadnja dva dana da ide npr vidéo i sami stane, ne ucitava dalje, ili npr 3, 4 normalno idu i peti zakoci tako?
Meni se jutros desilo da prilikom brzog premotavanja video zamrzne, pa sam morao drugi klip da pustim kako bi proradilo.
Nije hteo da reaguje koji god minut da pustim.

Pojaviće se vremenom samo pitanje kada. Ovaj standardni odvaljuje od reklama

^ džaba ja pišem kad ti teraš po svom, neka bude da nema i završimo raspravu pošto ga sada više zvanično nema.

Imate Revanced grupu na Telegramu,aktivna i redovno izbacuje nove verzije.Ja odatle skidam..Nema potrebe Revanced menager..Ima posebno aplikacija i posebno MicroG...Prvo instaliras MicroG pa Revanced apk,i to je to..Radi besprekorno,nema reklama u njoj,kakvo crno pecovanje,itd..

Takođe i ja odatle skidam, i radi bez problema. Što reče Pavell, samo se instaliraju MicroG apk i Revanced apk i sve radi kao Doxa!
Nikavo "pečovanje" niti bilo šta slično, jednostavno da ne može biti jednostavnije.

^ instalirao tako i dolazi u videu posle 1-3min kao da nema neta, vrti i nema šanse da video krene. Da li na wifi ili 4g isto se desi.

Jel postoji neka aplikacija za kloniranje iphona na android, tipa smart switch sa androida na android?

Što se tiče ReVanced-a, sve je objašnjeno ovdje:

Sve se svodi na to da se skinu: MicroG, ReVanced menadžer i zadnja zvanična verzija YouTube aplikacije. Svi linkovi za download se nalaze na ovom gore reddit linku.
Provuče se YouTube aplikacija kroz ReVanced menadžer, selektovati "recommend" da odradi mislim 52 izmjene. Kad završi pečovanje, instalirati ili snimiti apk. Naravno, prethodno instalirati MicroG.

Da se zahvalim kolegi @Pavell za revanced, radi odlično i bez problema na verziji koju je preporučio

Poslednja izmena:
Što se tiče ReVanced-a, sve je objašnjeno ovdje:

Sve se svodi na to da se skinu: MicroG, ReVanced menadžer i zadnja zvanična verzija YouTube aplikacije. Svi linkovi za download se nalaze na ovom gore reddit linku.
Provuče se YouTube aplikacija kroz ReVanced menadžer, selektovati "recommend" da odradi mislim 52 izmjene. Kad završi pečovanje, instalirati ili snimiti apk. Naravno, prethodno instalirati MicroG.

Previse nepotrebne igrarije,veruj mi..Sa druge strane imas jednu aplikaciju MicroG i jednu aplikaciju Revanced,,instaliras normalno kao i svaku drugu prvo jednu,pa drugu,i gotovo..

Naravno, svako radi onako kako njemu odgovara... I na toj telegram grupi ozbacuju apk koji je prošao ovo "pečovanje"...pa sad neko voli sam da "pečuje" a neko voli da mu drugi "pečuju" :p

Previse nepotrebne igrarije,veruj mi..Sa druge strane imas jednu aplikaciju MicroG i jednu aplikaciju Revanced,,instaliras normalno kao i svaku drugu prvo jednu,pa drugu,i gotovo..
Ja na telegramu uopste ne nalazim link za skidanje samo za microG i za revanced apk, ima samo linka ka github stranici gde se skida manager.

U instagram aplikaciji mi ispod onih dugmića home, search... stoji prazan prostor kao da aplikacija nije full screen. Inače nemam one tastere već gestures a u pitanju je HonorMagic5 Lite telefon i taj problem je samo sa Instagram app, sve druge su full screen... Zna li neko rešenje za ovo?

Screenshot_20230429_205658.jpg

Sama aplikacija nema takoreci nikakva podesavanja, oceni aplikaciju sa 1 zvezdicom i navedi problem uz ocenu pa se mozda malo iscimaju da ispeglaju.

Ne koristim instagram, ali mi to deluje kao da je prostor za reklamu/baner.
Ili mozda, ako koristis neku adbloker aplikaciju (blokada/adaway) ili adbloker na bazi dns-a (nextdns/adguard dns) mozda oni blokiraju reklamu, ali prostor za baner i dalje ostaje aktivan.
Nisam vichan posto ne koristim nista sto je u vlasnishtvu coveka gustera. Tj. vise gustera nego coveka.

^ Ма јок, нисам никад видео ту рекламе код било кога. Кад наместим тастере уместо гестурес оно попуни таман тај део тако да верујем да само није лепо оптомизована апп за гестурес...

kako da podesim da kamera ne smesta slike i video na memoriju telefona nego na sd karticu koja je u telefonu?

Pozdrav

Neznam sta je primetio sam do juce ga nije bilo sa acc-om je sve ok neznam sta je ovo pa da pitam

Videcete na slici sam stavio sa crvenim

Screenshot_20230501_132810_Google Play Store.jpg

Taj uzvicnik na slici znaci da je ostalo nesto u updates-u sto se nije moglo update-ovati ili se zbunilo malo. Treba uci tamo i iksirati aplikaciju i opet check for updates.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno