suncica2222
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.02.2011
- Poena
- 180
gde se u aplikaciji kamere podesava rezolucija videa da mi ne zauzima previse mesta?
Internet radio troši toliko malo da je suludo smarati se sa ugrađenim radiom koji je u svakom pogledu inferioran.Do pre par nedelja je radio sa slusalicama normalno,od poslednjeg azuriranja je prestao da radi,znaci bez interneta nista?
Znam,ali kad nemas karticu samim tim i internet onda dzaba. Nije za mene,ja iskreno i ne vidim poentu radia u danasnje vreme. Imam oko 1000 pesama koje u svakom trenutku mogu da obrisem ili da dodam druge.Internet radio troši toliko malo da je suludo smarati se sa ugrađenim radiom koji je u svakom pogledu inferioran.
Radio Box app je moja preporuka za domaće radio stanice.
Ja koristim FirefoxKoji web browser da ima dobar sync između kompa i mob, kao Chrome.
Probao sam Brave, ali ne radi sync.
Sta ti je tacno problem kod bravea, tj sa sinhronizacijom? Ja ga koristim godinama i radi mi sinhronizacija bez problemaKoji web browser da ima dobar sync između kompa i mob, kao Chrome.
Probao sam Brave, ali ne radi sync.
Ja bih koristio excelpostoji li neka aplikacija, u kojoj bi ja sam, po datumima, unosio kolicinu padavina koju izmerim u kisomeru, tako da mi to ostane arhivirano po datumima, da mogu da vidim koliko je mesecno/godisnje bilo kise..?
i ja bih, kada bih znao kako 🤣Ja bih koristio excel
Proradilo je kada sam kod sa mobilnog kopirao na desktop, obrnuto sa skeniranjem qr nije išlo.Radi, samo moras da idea na bookmarks pa na desktop bookmarks.
Ja bih to upisivao u telefon u google Sheets, izvuci samo prečicu na homescreen (ako koristiš android).i ja bih, kada bih znao kako 🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari