Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da kucnem kod mene radi, ali raspad su zaista, prvo nema widgeta pa sad ima ali kod dosta njih radi kilavo.
@kamango604 misliš na ovo?

iCY2pkX.gif

Poslednja izmena:
Da to. Ne bih da vracam neku staru verziju, nego ako moze samo da se promeni.

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Najbolji screen recorder? Da je jednostavan i da nema reklama [emoji23][emoji23]

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Da to. Ne bih da vracam neku staru verziju, nego ako moze samo da se promeni.

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk
Kod mene je po starom, Chrome od 17 decembra, kad ponudi playstore apdejt isprobaću pa videti paše li mi taj pristup.

Ne mogu da snimam internal sound na aosp romu.. Ima li neki program koji to moze?

Sent from my MI 9 using Tapatalk
Mogao je AZ da snima iz više izvora, koliko se sećam u Settings se to podesi. Moguće da su sa novijim verzijama nešto menjali.

Sent from my P30Pro using Tapatalk

Msm da nema dozvolu nijedan third party recorder da snima internal audio... Samo preko mikrofona.
Meni na oneplus ovaj interni može da snima ili mikrofon ili interno ili kombinovano, ali znam kad sam pre imao npr AZ da je pisalo da je Google zabranio interno snimanje.. Kao što mogu nativno da snimam razgovor a Google je isto to zabranio..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Moglo je ranije, pre dve godine, na custom ROM koje sam koristio. Sećam se, jer sam samo AZ koristio, u to vreme. Sada toga više nema.
0970dc04be27d7435c9b354dfbffa55d.jpg

edit :
Sad vidim u AZ aplikaciji da si izbacili opciju da, kada tapneš prstom na display, da ostaje vizuelni otisak u video snimku, što je bila zgodna opcija za video tutorial, recimo.

Poslednja izmena:
Znam da je pre moglo, al kažem zabranio Google..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Sad vidim u AZ aplikaciji da si izbacili opciju da, kada tapneš prstom na display, da ostaje vizuelni otisak u video snimku, što je bila zgodna opcija za video tutorial, recimo.
Trebalo bi da ima u nekom od drugih screen recordera. A možeš i pre snimanja da uključiš ručno tu opciju (developer options - input - show taps).

Sigurno je prežvakano hiljadu puta:
Koji je najbolji ad blocker za nerutovane telefone?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Ja koristim AdGuard...i završava posao...a imaš i Blokadu

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Jel ima neka tastatura da prati auto dark mode na Android 10?

SwiftKey, toliko dark tema..

Preporuka za aplikaciju za praćenje filmova i serija koja se sinhronizuje za Trakt nalogom?

Koristio sam Cinetrak ali u poslednje vreme ne radi a Moviebase mi je nepregledan.

Hvala ali ne treba mi app za gledanje filmova i serija već samo da mogu da pratim progres preko Trakta.

Sigurno je prežvakano hiljadu puta:
Koji je najbolji ad blocker za nerutovane telefone?

Ako imaš Android 9, onda u private DNS upišeš dns.adguard.com i to je to, nikakva ti aplikacija ne treba.

Ako imaš Android 9, onda u private DNS upišeš dns.adguard.com i to je to, nikakva ti aplikacija ne treba.
Koliko sam shvatio, to blokira samo reklame u browseru?
Jel uopšte moguće blokirati više, ukoliko telefon nije rutovan?

Ni to nije sigurno ukoliko koristis chrome, jer ima "async DNS flag" koji zaobilazi adguard.

Ne znam za private DNS preko adguarda, ali devojka ima blokadu na telefonu i blokira poprilicno mnogo stvari. Provuce se ponekad neka reklama doduse.

Neka app za flash-ovanje zip-a u TWRP. Znaci napravim listu zipova koje ce flesovati restartuje u recovery i kad zavrsi reboot.

Edit: Ne treba, sjetio sam se Kernel Adiutora[emoji106]

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imam problem da kada u Viberu izaberem sliku ili video da pošaljem nekome, uploaduje i samo vrti onaj kružić pa krene iz početka i sve u krug. Neće nikako da pošalje, kada iz galerije kliknem pošalji preko vibera onda pošalje iz prve. Da li je neko imao sličan problem i ima rješenje?

Послато са Redmi K20 помоћу Тапатока

Je l koristi neko Raw format u gcam-u?
Rekoh malo da isprobam ali su RAW slike zrnaste i izgledaju mnogo pikselizovano u odnosu na istu jpeg sliku.

Imas zasebnu temu za gcam. Nije svuda bas uspesno portovana.

Nazad
Vrh Dno