Kod mene je po starom, Chrome od 17 decembra, kad ponudi playstore apdejt isprobaću pa videti paše li mi taj pristup.Da to. Ne bih da vracam neku staru verziju, nego ako moze samo da se promeni.
Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk
AZ Screen RecorderNajbolji screen recorder? Da je jednostavan i da nema reklama [emoji23][emoji23]
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Ne mogu da snimam internal sound na aosp romu.. Ima li neki program koji to moze?AZ Screen Recorder
Sent from my P30Pro using Tapatalk
Mogao je AZ da snima iz više izvora, koliko se sećam u Settings se to podesi. Moguće da su sa novijim verzijama nešto menjali.Ne mogu da snimam internal sound na aosp romu.. Ima li neki program koji to moze?
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Trebalo bi da ima u nekom od drugih screen recordera. A možeš i pre snimanja da uključiš ručno tu opciju (developer options - input - show taps).Sad vidim u AZ aplikaciji da si izbacili opciju da, kada tapneš prstom na display, da ostaje vizuelni otisak u video snimku, što je bila zgodna opcija za video tutorial, recimo.
Odličan hint.Trebalo bi da ima u nekom od drugih screen recordera. A možeš i pre snimanja da uključiš ručno tu opciju (developer options - input - show taps).
Cyberflix,mediaboxPreporuka za aplikaciju za praćenje filmova i serija koja se sinhronizuje za Trakt nalogom?
Koristio sam Cinetrak ali u poslednje vreme ne radi a Moviebase mi je nepregledan.
Ako imaš Android 9, onda u private DNS upišeš dns.adguard.com i to je to, nikakva ti aplikacija ne treba.Sigurno je prežvakano hiljadu puta:
Koji je najbolji ad blocker za nerutovane telefone?
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
To ipak nema veze sa ovim što je on pitao. Auto dark mod znači da tastatura u toku dana treba da bude svetla, a naveče tamna.SwiftKey, toliko dark tema..
Sent from my P30Pro using Tapatalk
Koliko sam shvatio, to blokira samo reklame u browseru?Ako imaš Android 9, onda u private DNS upišeš dns.adguard.com i to je to, nikakva ti aplikacija ne treba.
Hvala ali ne treba mi app za gledanje filmova i serija već samo da mogu da pratim progres preko Trakta.
Blokira svuda reklameKoliko sam shvatio, to blokira samo reklame u browseru?
Jel uopšte moguće blokirati više, ukoliko telefon nije rutovan?
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari