Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja i dalje koristim quicpic, lik je stalno apdejtuje na telegramu, i dalje je najbolja najbrza i najjednostavnija

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ja i dalje koristim quicpic, lik je stalno apdejtuje na telegramu, i dalje je najbolja najbrza i najjednostavnija

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

I ja sam na QuickPic ali verzija 4.5.2 :)
To je valjda bila poslednja da valja pa sam je sačuvao i potpisao.

Treba mi aplikacija da izbrisane poruke iz telefona povratim. U pitanju je preko 100 brojeva sigurno i poruka

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Mislim da tako nešto još nije moguće.

Послато са Mi 9T Pro уз помоћ Тапатока

Mislim da je moguce jer vidiim mnogo programa ali ne znam koji je proveren

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Zna li neko zasto kada promenim temu na telefonu nemam ikonice od te teme nego su neke koje sam posebno instalirao predhodno. Nova launcher je u pitanju xiaomi note 7.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Probao sam i to isto mu dodje kada promenim temu ikone ostanu iste.

Zna li neko zasto kada promenim temu na telefonu nemam ikonice od te teme nego su neke koje sam posebno instalirao predhodno. Nova launcher je u pitanju xiaomi note 7.

Ako misliš na ikonice iz xiaomi tema one se prikazuju samo na stock i poco lanseru. Na novi koristim neke skinute sa play store. Ni kod mene ne može da primeni ikonice iz tema.

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

Kako najlakse mogu da posaljem poruku na telegram kada stignem na neku lokaciju?
Probao sam sa ifttt, ali koliko sam video moze samo na grupu ili kanal.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Neka aplikacija za učenje engleskog jezika?
Da instaliram kevi, da može da nauči neke osnovne stvari. Duolingo nema opciju da učiš na srpskom koliko vidim?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ja iskreno ne znam nijednu kvalitetnu da ima srpski i da se uči bilo koji jezik. Ne znam jel ima uopšte ta kombinacija?!

nisam ni ja video. sve su na stranim jezicima, nema srpskog..

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока

To ova ili neka druga?
6e0005d12b43db16bb0b418a9bada9ec.jpg

Ne, ikonica je broj 50 i ispod USA zastava u crvenom oblačiću. Ne mogu da uploadujem preko tt, uglavnom ukucaj learn english 50 languages i izaći će.

nokia 2.2 resetovana i zaboravljen google nalog. kako to zaobici?

Послато са moto g(7) power помоћу Тапатока

Neka dobra app za čuvanje user name i password - a, po mogućstvu da ima opciju ulaska sa otiskom prsta na telefonima koji imaju tu mogućnost. Bilo bi dobro da ima backup na Google Drive.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Vrh Dno