Meni je za neke aplikacije trebala Tesla unread, pa onda dozvole za obaveštenjaKad smo kod notifikacija... Posle factory reseta telefona nemam obaveštenja za neke aplikacije (YouTube Vanced, SportDirect, AliExpress...itd).
Bitno mi je da izlaze notifikacije za YouTube Vanced (kanali koje pratim). Probao sam sa brisanjem keša, podataka, probao sve moguće nove i stare verzije, gledao u optimizaciji baterije i ništa ne vredi. Imam Nova Prime... Da možda ona ne blokira nekako? Ranije je radilo u paru.
Inače za običan YT stižu redovno, ali njega ne koristim, pa sam ga onemogućio.
Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Ajde da probam i ja kad je toliko hvalite. Ranije mi nije odgovarala, nekako je skakutao tekst po ekranu, seckala je pa umesto da odem negde gde želim, odvede me na drugu stranicu. I dosta je sporije otvarala stranice. Mislim da je to jedini browser pored chrome koji sinhronizuje obeleživače.Odavno nisam koristio operu, i kad sam video pozitivne komentare, rekoh hajd da je probam ponovo i bas sam prijatno iznenadjen kako je utegnuta, odlican meni, dosta opcija, private VPN, adblocker, odlican rad sa tabovima, odlican pocetni ekran sa dosta precica za favorite stranice... sve odradjeno sa dosta smisla, funkcionalno...
Neverovatno kako lepo sljaka - moj novi glavni browser = Opera...
Sa operom na desktopu![]()
Koristi, koristi. [emoji4]Nema nikakvih posebnih nedostataka u odnosu na chrome.e to već ne koristi niko![]()
Ja koristim brave browser,radi ok. Ali ste me sad navukli da probam i ja operu. Kucam Opera kad ono :
[emoji23]![]()
Opera browser beta.Hehe, stvarno ,koju Operu skinuti [emoji3]
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Skini prvu ona je najbolja. Koristim je 5 godina.Opera browser beta.
Koristi, koristi. [emoji4]Nema nikakvih posebnih nedostataka u odnosu na chrome.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Beta je beta verzija te prve. Ima dakle sve što i prva, pa i još ponešto.Skini prvu ona je najbolja. Koristim je 5 godina.
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
[emoji106]Ima ima [emoji16] built-in messenger i WhatsApp i svašta nešto [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari