Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja krom ne mogu da svarim, pogotovo tab switching, opera sa svojim "tablet izgledom" je za mene najbolji browser

Kad smo kod notifikacija... Posle factory reseta telefona nemam obaveštenja za neke aplikacije (YouTube Vanced, SportDirect, AliExpress...itd).
Bitno mi je da izlaze notifikacije za YouTube Vanced (kanali koje pratim). Probao sam sa brisanjem keša, podataka, probao sve moguće nove i stare verzije, gledao u optimizaciji baterije i ništa ne vredi. Imam Nova Prime... Da možda ona ne blokira nekako? Ranije je radilo u paru.
Inače za običan YT stižu redovno, ali njega ne koristim, pa sam ga onemogućio.

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Meni je za neke aplikacije trebala Tesla unread, pa onda dozvole za obaveštenja
5f399415de3ee478a0519fdf4affab7a.jpg

Послато са SM-G920F помоћу Тапатока

preporučite mi neku aplikaciju za "ripovanje" muzike i video klipova sa youtube-a...koristim tubemate ali mislio sam da promenim ako postoji neka jednostavnija i sa nekim boljim interfejsom...pored toga, tubemate traži instaliranje još jedne aplikacije, ne znam jel to traži svaka app tog tipa? ako ne traži razlog više da probam nešto drugo...

Odavno nisam koristio operu, i kad sam video pozitivne komentare, rekoh hajd da je probam ponovo i bas sam prijatno iznenadjen kako je utegnuta, odlican meni, dosta opcija, private VPN, adblocker, odlican rad sa tabovima, odlican pocetni ekran sa dosta precica za favorite stranice... sve odradjeno sa dosta smisla, funkcionalno...
Neverovatno kako lepo sljaka - moj novi glavni browser = Opera...

И мени од пре пар месеци. Буквално све како желим, они су саставили у Опери, с тим што ако нешто не желиш можеш да искључиш.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Kakav je export import bookmarksa na operi. Sa čim može da se sinhronizuje?

Poslato sa POT-LX1 uz pomoć Tapatoka

Odavno nisam koristio operu, i kad sam video pozitivne komentare, rekoh hajd da je probam ponovo i bas sam prijatno iznenadjen kako je utegnuta, odlican meni, dosta opcija, private VPN, adblocker, odlican rad sa tabovima, odlican pocetni ekran sa dosta precica za favorite stranice... sve odradjeno sa dosta smisla, funkcionalno...
Neverovatno kako lepo sljaka - moj novi glavni browser = Opera...
Ajde da probam i ja kad je toliko hvalite. Ranije mi nije odgovarala, nekako je skakutao tekst po ekranu, seckala je pa umesto da odem negde gde želim, odvede me na drugu stranicu. I dosta je sporije otvarala stranice. Mislim da je to jedini browser pored chrome koji sinhronizuje obeleživače.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Ja koristim brave browser,radi ok. Ali ste me sad navukli da probam i ja operu. Kucam Opera kad ono :
[emoji23]
9159e1ef1fbe272e481b2c5a90b388e2.jpg

Opera browser beta [emoji106]

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Hehe, stvarno ,koju Operu skinuti [emoji3]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Mini sigurno ne, imas opera, opera beta, opera mini i mini betu nista komplikovano, isto kao sto ima chrome, chrome beta, chrome canary chrome dev bla bla

Postoji li sinhronizacija bookmarks sa chrome na operi?

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Nema,samo peške. Import export bookmark . Zato mi Chrome nema konkurenciju kad mi je ceo život kod Google a[emoji16]

Sent from my SM-T585 using Tapatalk

Ah moja greška nema nedostatka već ima poboljšanje [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Skini prvu ona je najbolja. Koristim je 5 godina.

Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
Beta je beta verzija te prve. Ima dakle sve što i prva, pa i još ponešto.

E da, ogromna prednost Opere, to sam prevideo, je ugrađen kripto novčanik, pa se dapp sajtovi mogu koristiti bez mnogo cimanja.

Meni je prva opera with free vpn, jel na tu mislite?
8040f31c3bb93a87f97f74b575b0badb.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

3x je receno opera beta, pa ti sad vidi da li mislimo na prvu ili na onu u cijem imenu ima beta.

Sad sam citao u nazad, tapatalk me je bacio nize pa mi je promaklo par postova. Nema potrebe za tenzijom, ja znam da priznam gresku, izvinjavam se.[emoji846][emoji111]

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Vrh Dno