Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni isto ta verzija kao kod omtw-a i radi cast.

i uvek mi je radio.

Mislim da imaš pro mod ili manual. Ne mogu se setiti.

Imam u kameri pro mod al ne znam gde je shutter speed
fea0b0dc8a99e372a06c390079ee56de.jpg

Poslednja izmena:
Druga ikonica po redu, 1/15 sto ti pise.

Malo procitaj osnove fotografije da ti bude lakse da skontas neke stvar. Tako ces i znati sta da napravis od manuelnih podesavanja.

Pokusao sam, iso na minumim i cim stavim 1/15 bude fotografija bela skroz :)
A kad podesim da se vidi lepo onda okine sliku odmah

Ne vidim nugde tu opciju :S

Unapred se izvinjavam na pitanju koje je postavljeno više puta, ali zaista ne znam koja je aplikacija u pitanju? Treba komšiji besplatna aplikacija za skidanje pesama sa YouTube-a.

Sta se iskristalisalo kao dobra zamena za quickpic, nesto nece vise da mi se otvara?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Posle par minuta korišćenja free verzije mi deluje da mi odgovara, pro je 99 dinara, tako da je uzimam da se više ne zezam sa quickpic. RIP quickpic[emoji22]

Hvala @poolmaker

Definitivno Simple Gallery pro, takodje sam presao sa Quickpic-a.

Ako nije vec neko video, ES File Explorer je izbacen sa PSa, jer je izgleda zloupotrebljavao klikove (DU Global je vlasnik ESa sada, a on je izbacen)

Na ApkMirroru nogu da se nadju matore verzije koje 1000x bolje rade.

Postoji li aplikacija koja pouzdano radi slično kao ultra power saving mod na Samsungu? Po mogućnosti bez reklama na svaki klik.

Sent from my Cool1 C106 using Tapatalk

Samo ES ima "install to Android TV" opciju.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Može neka dobra aplikacija za podešavanje glasnoće pojedinačnih aplikacija? Npr. hteo bih da neka igra nikada nema zvuk, a da to ne utiče na ostale aplikacije.

Aplikacija za slusanje audio knjiga, jel ok smart audiobook player ili ima nesto bolje?
I da li za slusanje podcasta moze da se koristi ista ili mi treba posebna, tipa Pdcast Addict?

Pa imam neke skinute vec, tako da mi treba da mogu da importujem.

ja sam koristio pocket cast, placenu verziju.. i bio mi je odlica do ovog updatea pre neki mesec kada su promenili interfejs.. tad neke opcije nisam mogao da pronadjem tamo gde su bile i iznervirao sam se i vratio se na podcast addict koji sam koristio ranije.. [emoji16]
dobra stvar kod pocket cast je sinhronizacija izmedju uredjaja, pa ako slusas na vise uredjaja, mozes da pocnes na jednom a nastavis na drugom, sacuvace gde si stao..

sta uopste slusate od podcasta? dajte neke preporuke...

ja sam skoro otkrio "andromeda" emisiju koja inace ide na hrt2 radiju vec preko 20 godina.. a ima i odlozeno slusanje na podcastu. odlicna emisija o svemiru.

pored toga, podcasti koje slusam od ranije:

dasko i mladja
infinitum
dopisi iz diznilenda
2 ipo analiticara
it i ti (sa novosadskog radia)
tehnopolis
po nekad slusam pocketnow weekly, mada su ranije bili bolji, sad malo smaraju
slusao sam bg geek ali u zadnje vreme ne objavljuju nista..
pustim po nekad i liftoff, takodje podcast o svemiru, nisu losi..

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Aplikacija za slusanje audio knjiga, jel ok smart audiobook player ili ima nesto bolje?
I da li za slusanje podcasta moze da se koristi ista ili mi treba posebna, tipa Pdcast Addict?
Od smart audiobook player nećeš naći bolju.
Za podcast preporuka za podcast player.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

sta uopste slusate od podcasta? dajte neke preporuke...

ja sam skoro otkrio "andromeda" emisiju koja inace ide na hrt2 radiju vec preko 20 godina.. a ima i odlozeno slusanje na podcastu. odlicna emisija o svemiru.
pustim po nekad i liftoff, takodje podcast o svemiru, nisu losi...

Imas i nasu emisiju na Solaris na Radio Beograd 2.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

hvala, poslusacu

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno