Aleksandar@1389
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2010
- Poena
- 275
Da li je moguce ukloniti reklame iz flashscore aplikacije???
Vrlo jednostavno preko Taskera, mogu ja da ti objasnim ako hoćeš?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Mislim da si to namestio u chrome://flags delu. Pogledaj tamo da li ti je i šta aktivirano, pa isključi dodatak za tabove.Ne sećam se da sam čeprkao ali očigledno jesam,
kako da vratim na "klasičan" pregled otvorenih stranica u Chrome?Pogledajte prilog 259022
I na Samsungu je jednostavno, samo povučeš s vrha ekrana i prebaciš na drugu karticu ili da te pita koju ćeš (za pozive).Aplikacija je konfornija jer ne brineš o roamingu. Da li bi objasnio kako to odradiš? Nikad nisam koristio dual sim telefone, a očekujem da mi stigne uskoro jedan.
Ideš na +, izabereš state, pa hardware, pa headset plugged. Ostaviš sve kako je na sledećem koraku, samo ideš na back.Ako možeš puno bi mi značilo
P.S. Često mi se dešava da Deezer ispadne iz RAM-a dok se koristi. Jel jos neko ima takvo iskustvo ili je nešto do mene?
Isti problem. Zbog toga ide loša ocena na gp. Do pre godinu ipo nije bilo tog problema. Pojavi se po neka naša rok pesma ali nikad gluposti. Verovatno da je tih gluposti na dizeru bilo malo.Jadno je koliko malo podesavanja ima Deezer, ukljucujuci nedostatak te opcije. A ne daj boze da se ukljuci "Flow", svaki put me saceka neka stupidarija tipa Jala brat, Nikolija i slican otpad - iako u plejlistama nemam apsolutno nista slicno; cak uopste nista domace.
To bi bilo ovo, otprilike? Ne znam jel smem ovde postaviti a ne bi da smaram na pmBatalite ga, na ebayu ima Spotify premium naloga, 1 godina 6 USD. Svaka dva meseca se obnavlja (doduše, koristim ga tek nedelju dana). Ima i family nalog na 3 godine za 60 USD.
Probao sam i Tidal i Google Music, ni prineti nisu Spotifyu, barem ne kada je reč o algoritmu novih i sličnih sugestija.
Posle 10ak dana, vratilo se samo na staro.Mislim da si to namestio u chrome://flags delu. Pogledaj tamo da li ti je i šta aktivirano, pa isključi dodatak za tabove.
Znači nema takve opcije?[emoji16]. Video sam da je prosek oko 7-10$. To mu dodje na godinu dana?^ Imas daleko jeftinije od ovoga, da ne placas dzabe ovima sto kazu lifetime.
Da, ali je bitna razlika da ovi kažu lifetime, a drugi godina dana.^ Imas daleko jeftinije od ovoga, da ne placas dzabe ovima sto kazu lifetime.
Meni radi dobro blacklist. Od 100 pesama pojavi se 1-2 koje ne slusam, kada izbrisem vise se ne pojavljuje.To i mene ekstremno nervira. Sto ne moze da se blokira i blacklist-uje to smece.
Da, ali je bitna razlika da ovi kažu lifetime, a drugi godina dana.
Možda i najbitnije da sa ovim likovima možeš da koristiš svoj nalog.
E sad, nisam googlao da vidim žale li se ljudi da im banuju naloge kada ih ovako kupe.
Meni radi dobro blacklist. Od 100 pesama pojavi se 1-2 koje ne slusam, kada izbrisem vise se ne pojavljuje.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
A dobiješ li povrat novca, na ime neizvršene usluge?Da, ali lifetime i godinu dana u ovom slucaju dodje na isto, jer retko koji ebay nalog/store pozivi prodajuci samo virtuelne iteme ove vrste. Znam vrlo dobro iz licnog iskustva. Dzabe sto je on tebi dao lifetime garanciju, ako mu ebay zatvori store. To za svoj nalog je jednostavno ubacivanje u family plan. Koliko sam video, od skoro su poceli da salju nekima ono za gps koordinate, ali ne znam kako ce biti u buducnosti.
Nemam pojma zaista, ja sam x puta brisao ove nase sto zavijaju u autotune i opet se pojave, tako da vise i ne koristim flow. Lepo bi bilo da jednostavno ima blacklista, ubacis izvodjace i ne cujes ih vise nikada.
edit2: sad sam pogledao malo bolje. "Inspired by" flow nema to dugme, tu mi i iskacu ove nase gluposti od pesama.
Nešto neće. Slušalice su bežične BT, jel moze i to da se podesi?Ideš na +, izabereš state, pa hardware, pa headset plugged. Ostaviš sve kako je na sledećem koraku, samo ideš na back.
Onda ideš na new task, nazovi ga kako hoćeš.
+, pa onda app, pa launch app. Tu izabereš deezer, ostaviš sve kako jeste, ideš na back.
To je sve.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari