Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koliko sam ispratio sve je nekako jadnjikavo. Imaš TeaTV, nekako najviše podseća na Terrarium ali je bagovit. Za sada Kodi+Exodus dok ne naiđe kršten naslednik.
Balkan Green Build..ako nisi probaj...

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

Imam Green Addon, ne odgovara mi, nema mogucnost odabira rezolucije, nema sinhronizacije sa Trakt nalogom, nema Real Debrid podrske... Ok je za lajv TV.

Da li neko zna kako sklonitim aplikaciju Blokada sa stagusne trake, s7e u pitanju?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Daj screenshot molim te, ja ne razumem srpske termine iz ovog domena.
Imam S7E i ne sećam se da sam video nešto slično da mi stalno stoji u toj gornjoj liniji.

Evo ovo:)
9cf66d69ba0ad7b1e7e963cb05e0f47a.jpg

To je onaj VPN bloker reklama. Trebalo bi da radi kao i svaka VPN konekcija. Tapneš na to, odabereš disconnect i eventualno još jednom na Cancel i tada meni te notifikacije nestanu :)

Evo probao sam program, ima da se diskonektuješ i nestane iz notifikacija. Proveri i da ti opcija keep alive u blokadi nije aktivna, jer i ona drži notifikaciju onda sve vreme.

To je onaj VPN bloker reklama. Trebalo bi da radi kao i svaka VPN konekcija. Tapneš na to, odabereš disconnect i eventualno još jednom na Cancel i tada meni te notifikacije nestanu :)
Uspelo sam ovom varijantom. Tnx

Edit:ipak nije uspelo, nestane, pa se opet pojavi.

Poslednja izmena:
Ako je diskonektuješ onda ona ništa ne blokira pa nema ni potrebe da je imaš instaliranu. Onda je deinstaliraj i nestaće sigurno notifikacija. Mada bi trebalo kada je ugasiš da se notifikacija izgubi.
Ako želiš da obavlja funkciju onda moraš da se pomiriš sa tim da stoji i notifikacija.
Evo isto to sa Block This:
fd7ac811999576f6ee275559ba08ebb3.jpg

Meni je aktiviran block this ali nema notifikacije, što i treba tako da bude..
Zar nema kao na mom fonu npr da zadržiš na notifikacije i onda dobiješ podešavanje da sakriješ tu notifikaciju? Ili možda ima u samoj aplikaciji da isključiš notifikaciju?
e2e6923be273f1393a7614cbe76b5f9e.jpg

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

I kod tebe ima mala sistemska notifikacija. Mogu se notifikacije app ukloniti, ali ta sistemska da je VPN uključen ne može. Na Samsungu je ona proširiva, može se raširiti na punu veličinu ili tako malu kao kod tebe. Pored tih, slične su joj notifikacije za povezan bluetooth uređaj i kada je telefon na punjaču.

Ma ima ova na dnu control panela ili kako god ga nazivao.. Ali se ona ne vidi sve dok se skroz ne raširi control panel.. Tako da kao da je nema.. Ja pričam o ovoj što mu stoji kao da je dobio poruku od nekoga..

Pa i ja o toj pričam.
Može da se skloni sa lock screen-a, da se ukloni sa notifikacione trake. Ali kada spustiš traku uvek je ima.
Ovo je neki minimum na koji može da se svede na Samsungu:
c3eff99366b3ca5d624cf23d68927754.jpg

Poslednja izmena:
E a vidiš kod mene nema ni toga, o tome pričam..

Ima i kod tebe, samo ti svoju izgleda ne možeš da raširiš, a na Samsungu mi možemo, ali kad se namesti da bude ovako mala zauzimaju isto prostora.
Nema druže, samo urezana kada se otvori control centar načisto
425a26ceb4398db16125385f63e4a2e2.jpg
e9b9631b710baebf086d9f793258311f.jpg

Kod mene na Samsungu isto se vidi tek kada se skroz otvori panel, a nije urezana, već kao taj tvoj sat, ali dimenzije su iste, pa nije big deal. Nisam sad u prilici da okačim screenshot, mada videli smo već to gore na prethodnim. Mora se dakle notifikacija aplikacije namestiti da ima mali prioritet.

Kod mene na Samsungu isto se vidi tek kada se skroz otvori panel, a nije urezana, već kao taj tvoj sat, ali dimenzije su iste, pa nije big deal. Nisam sad u prilici da okačim screenshot, mada videli smo već to gore na prethodnim. Mora se dakle notifikacija aplikacije namestiti da ima mali prioritet.
Ma meni je bitno da je nema ovako među običnim notifikacijama sa mi smeta, sve ostalo je ok.

I kod kineza je tako, lepo rešeno
a717f524c87d473ef2ce3cd450b3a59f.jpg

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Stižu update-i za messenger i whatsapp ovih dana ali nikako da dođe onaj redizajnirani messenger i stikeri za whatsapp. Nije da sam lud bez toga ali sam znatiželjan. Zna li se kada će stići na android?

El na ovo misliš?
191d94e3af2fb858f4e39484e019247f.jpg

Ne znam kako treba da izgledaju ti stikeri. Rekao bih da je to to. :D Jel ti to stigao update ili si ručno skidao aplikaciju?

Uradio Update,ali preko BlackMart-a

Ne znam kako treba da izgledaju ti stikeri. Rekao bih da je to to. :D Jel ti to stigao update ili si ručno skidao aplikaciju?
Za sada samo bete imaju te stikere zar ne. Imas na apk mirror betu da skines. Redizajn mislim da nece skoro

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ovo je verzija
8a1aa710703061656ec86797b636e19a.jpg

Da preskocio sam taj deo. To vec ne znam, njega tj fb ne koristim

Trebaju mi preporuke za četiri aplikacije:

1. Za slušanje audio kurseva/knjiga koja pamti gde sam stao sa slušanjem. Ne bi bilo loše da može da se podesi i brzina čitanja.

2. Aplikacija za rečnik gde bih ja unosio reči, pa posle učio i testirao svoje znanje u oba smera.

3. Neka aplikacija za vesti/časopise na nemačkom.
Možda bi tu bilo dobar neki RRS feed pa da ubacim izvore (u tom slučaju treba savet i za feed).

4. Nešto za podcast i radio takođe na nemačkom.

Vrh Dno