Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Verovatno, jer se BT slušalice verovatno vode kao povezani uređaji, pa gledaj pod bluetooth/konekcije, a ne kao prikopčani hardver.

Neko je negde predlozio aplikaciju Volume Butler ili nesto slicno za razdvajanje tonova.
Trebalo mi je da se razdvoje jacina zvona i jacina poruke.
Ovo je donekre resavalo problem,tacnije u aplikaciji kad radvojim sve ovo sve radi neko vreme i onda se sve vrati na 50%.
Namestim zvona na 2 a notifikacije na 10 ili 7,ne secam se sta je maksimum i posle nekog vremene jacina notifikacija se sama smanji!!!!

Posle sam pokusao i sa aplikacijom VolumeControl i identicno se ponasa.

Isti problem na dva telefona,A1 i Pixel 2 xl.

Hvala ti puno, radi :D
Ekstra stvar!

Da li može da se nekako skloni ikonica iz statusne linije kada je Tasker aktivan?
Može, settings, apps, nađi tasker, app notifications, odčekiraj samo za monitor.
I uđi u Tasker, gore na 3 tačke, preferences, monitor, odčekiraj ta prva dva(run in foreground I show notification icon).

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Postoji li neki third party app koji pokazuje stanje baterije povezanog bt uredjaja (konkretno preostalo vreme ili bar procenat)?

Znam da sam ranije imao bar koji se pojavi u sklopu ikonice za BT na Sony Z3, tako da verovatno zavisi od softvera.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ne mogu da napravim nalog za Spotify. Uvek mi izbaci :
An error occurred when you tried to sign up.
Kod zna rešenje za prijavu.

Moraš preko VPN, ja sam se danas hebavao sa time jer sam zaboravio svoje podatke pa sam pravio nov nalog. Stavi USA dok praviš nalog i dok ti sve to ne prođe. Posle ti više ne treba.

Ja to imam na poweramp-u, u podešavanjima. Kontam da je deezer suviše prost za napredna podešavanja. Tasker sigurno, e sad za ostalo... Ne znam.
Meni se uopste ne svidja ta opcija a ne znam kako da je iskljucim?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Meni se uopste ne svidja ta opcija a ne znam kako da je iskljucim?

Isključi drugu i treću opciju.
c9388907a94edc2b534af048cba7546f.jpg

Iskljuceno je vec bilo ali i dalje isto.

Probao sad, nema nikakvog prikaza nigde

EDIT: kad probam rucno povezivanje, krene da mi bootloopuje JBL Flip 3 i resetuje ga bukvalno, definitivno ne saradjuje dobro s njim.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Čudno. Izgleda da ne radi sa svim uređajima. Kod mene za BT slušalice radi odlično. Povežem ih sa fonom, upalim aplikaciju, čuje se ponovo connected i prikaže status gore u notification baru.

Google Fit, ne znam da li bi ti onda bila u kategoriji laka/teška, ali to radi dobro, a ima i mnogo više, ako ti bude trebalo.
Nije za mene, za majku je, poenta je bila da ne mora da ulazi u aplikaciju uopste, osim da na kraju dana udje i pogleda statistiku.

Google Fit radi odlicno, koristi ga vec nekoliko dana, ne crpi bateriju, statistika koju pokazuje ima smisla, to je to sto sam trazio :)

Pretpostavio sam :)
Imam drugara koji je Fit stavio mami, a i ja ću svojoj :)

Nije za mene, za majku je, poenta je bila da ne mora da ulazi u aplikaciju uopste, osim da na kraju dana udje i pogleda statistiku.

Google Fit radi odlicno, koristi ga vec nekoliko dana, ne crpi bateriju, statistika koju pokazuje ima smisla, to je to sto sam trazio :)
Ovo i meni treba. Da meri samo automatski, a ne da moram da ulazim u app svaki put kad ocu da startujem

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Znači Google fit ne dere bateriju u pozadini? To mi recite, trebala mi je neka aplikacija baš takva..
Da li meri korake tačno? Tipa kao health na iPhone ili ona default na huawei itd?

Poslednja izmena:
Google fit je odličan... ja ga koristim i za trčanje na traci i meri dosta precizno, skoro pa kao info na traci.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Odlično, ovo mi je baš trebalo..

Battery charge limit aplikacija , da li je potrebno nešto podesiti?
40a42aa65d459d938ae6e9860a2dfaf2.jpg
d83d9085130e84f0acc4b5e889c49436.jpg

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Više će ti ta app pojesti baterije i tako ostariti tu bateriju, nego što će ti to pomoći u životu. Što se opterećuješ time?

Moguće da si u pravu.
Koristio sam i addon za magisk, ali nesto ne radi trenutno.

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Šta je izašlo kao najbolja alternativa za Terrarium?

Koliko sam ispratio sve je nekako jadnjikavo. Imaš TeaTV, nekako najviše podseća na Terrarium ali je bagovit. Za sada Kodi+Exodus dok ne naiđe kršten naslednik.

Morpheus TV, radi i cast subtitles za razliku od Tea TV.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Vrh Dno